Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שווה ללכת לזה ?

בטח המקום מפוצץ בילדים וערסים וכל שניה דוחפים לך פלייר , כל התערוכות רכב שהייתי בארץ פשוט לא ברמה .

בשביל לשבת ברכב אתה צריך לחכות שאחרים ייצאו וגם כן זה יהיה איזה רכב שעוד חודש כבר תראה בכביש כי מן הסתם לא ייתנו לשבת ברכב אקסלוסיבי . ו באמת אני לא מבין למה 90 שקל אפשר לחשוב תערוכה בדטרויט .

לא שווה ללכת,

אבל סעמק קניתי כרטיס אז אני אלך.

כמה עלוב אפשר לרדת?-אפילו יונדאי לא מציגים!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא שווה ללכת,

אבל סעמק קניתי כרטיס אז אני אלך.

כמה עלוב אפשר לרדת?-אפילו יונדאי לא מציגים!

לא נורא , אם כבר תהנה במיוחד אם אתה הולך עם חבר/ה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
במקום החיפושית היו צריכים להציג את זאת :lol:

אני בטוח שכל אנשי הפורום היו שמחים.

מה זה 53?!?! כל המכוניות החדשות מקבלות סיומת 79! אני חושב שבעל הפאביה הזו נדפק חזק מאוד עם סיומת של מכונית ישנה...

פורסם

תמשיך לשבת בבית, להתמרמר, ולחשוב שאתה לא מממן בזיונות גרועים בהרבה. אבל מה? העיקר דפקת ת'מערכת ולא באת. הראת לכולם מה זה. אני חובב רכב וזה מה שיש לי בארץ להציע. נחיה עם זה ומזה נהנה ונפיק את המיטב.

פורסם
רשימה שהיא הסיכום הכי טוב לתערוכה הזאת. ביזוי מוחלט לאלה שהטריחו את עצמם.

מה נשאר? קיה ועצי ריח?

אין תקציב לעצים. תוכל להסתפק בשיח ריח?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב, כבר הבנו שאין מספיק מכוניות בתערוכה - השאלה החשובה עכשיו היא האם יש מספיק דוגמניות להסתכל עליהן?...

פורסם
טוב, כבר הבנו שאין מספיק מכוניות בתערוכה - השאלה החשובה עכשיו היא האם יש מספיק דוגמניות להסתכל עליהן?...

חד וחלק, כן!

פורסם
זו החיפושית המקורית מהסרט.

תבחר איזה אתה רוצה שתיהיה....

VWBeetlesStamfordHall.jpg

"החיפושית הישראלית" היא לא מהסרט, ועכשיו אני גם די בטוח שגם "אלינור" זאת רפליקה שהביאו לפני כשנה לארץ ומנסים כבר תקופה ארוכה למכור אותה... היא חונה תקופה ארוכה בסוכנות רכב ליבוא אישי באיזור המסגר..

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
תמשיך לשבת בבית, להתמרמר, ולחשוב שאתה לא מממן בזיונות גרועים בהרבה. אבל מה? העיקר דפקת ת'מערכת ולא באת. הראת לכולם מה זה. אני חובב רכב וזה מה שיש לי בארץ להציע. נחיה עם זה ומזה נהנה ונפיק את המיטב.

בדברים שאני יכול לקבוע ולהשפיע אני עושה. אם אתה חובב רכב אמיתי, תיסע פעם אחת לתערוכה באירופה ותבין. במקום זה, אתה הולך ומשלם מחיר מופקע בעבור רכבים שאתה יכול לראות ברחוב המסגר, כשבתערוכה הם נעולים. תאמין לי שיש לי הרבה דברים אחרים לעשות, במקום לבזבז מאות שקלים על הביזיון הזה. אם שנה אחת לא יגיעו כמות אנשים מספקת, המארגנים יתחילו להשקיע יותר.

פורסם
אם שנה אחת לא יגיעו כמות אנשים מספקת, המארגנים יתחילו להשקיע יותר.

או לחילופין - פשוט לא תהיה תערוכה כי זה לא משתלם. חשבת על האפשרות הזו?

פורסם
בדברים שאני יכול לקבוע ולהשפיע אני עושה. אם אתה חובב רכב אמיתי, תיסע פעם אחת לתערוכה באירופה ותבין. במקום זה, אתה הולך ומשלם מחיר מופקע בעבור רכבים שאתה יכול לראות ברחוב המסגר, כשבתערוכה הם נעולים. תאמין לי שיש לי הרבה דברים אחרים לעשות, במקום לבזבז מאות שקלים על הביזיון הזה. אם שנה אחת לא יגיעו כמות אנשים מספקת, המארגנים יתחילו להשקיע יותר.

וואלה צודק. פראייר מי שמבזבז 60 שקל על תערוכה בארץ, זול יותר לנסוע לחו"ל. אתה יודע שמחירי דירות יקרים בארץ מאשר בחו"ל? אז למה אתה חי פה? בקיצור, בסך הכל מדובר על 60 שקל לכרטיס ותערוכה שלא מתיימרת להיות ברמה עולמית. אני מבזבז יותר מזה על חולצה וגרביים. תהיו קטנוניים לגבי דברים יותר רציניים.

• תוכן חדש...