Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק חזרתי מאוטומוטור. במילה אחת ביזיון. בשתי מילים ביזיון ענק. רוב היבואנים לא הגיעו. כל המכוניות היותר מעניינות נעולות. מכוניות מהסרטים סתם קשקוש. אהבתי רק את הפינה של פרארי. תעשו טיול במסגר. תראו הרבה יותר מכוניות, תוכלו לשבת בכל רכב ולא תסבלו מהעומס.

פורסם

היה צפוי שזה יהיה דרדל'ה.

אני כבר לא יודע מה עדיף, ללכת ולעודד את התרבות המוטורית, או לא לקבל כל זבל שמנסים לדחוף לחובבי המוטוריקה.

לאן נגיע, או יותר נכון לאן תגיע התרבות המוטורית אם נמשיך לטמון ראשינו בחול, לעודד ברגלינו וכיסינו אירועים מוטוריים לשם האירוע ולא לשם ההנאה והתפתחות התחום ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
דיווח חי מהתערוכה: מעפאן, אל תבואו.

תודה על הדיווח המפורט!

אני נאלץ לחזור בי, מסתבר שהדיווח אכן היה מפורט.

ביזיון^(הכנס מספר גדול מ-2). מעבר לעובדה שבקושי היה מה לראות, אני חושב שמרבית היצרנים לא זכו לייצוג, צחנת החלטורה נדפה מכל פינה ב"תערוכה" הזו.

מאיזו סיבה נראה להם הגיוני להעמיד רכבים, בתערוכת רכב, כאשר הם נעולים? אני יכול להבין את זה כאשר מדובר על פרארי או כל רכב מאוד יקר אחר, אך זה לא נראה לי הגיוני לנעול קליאו ספורט או שברולט אימפלה.

מכוניות מהסרטים נראה כמאמץ נואש (ולא מוצלח, לדעתי לפחות) להוסיף לתערוכה קצת עניין.

פספוס נוסף (וזה כבר לא קשור למארגני התערוכה כל כך, אלא לסמל"ת): לא שמעתם על הדגם החדש הזה של אלפא שנקרא 4C?

לטעמי האיזור המעניין היחיד היה הביתן של פרארי ומזראטי. מצד אחד, כל הכבוד להם על המאמצים להעמיד תצוגה מרשימה אשר כללה: פרארי F12 Berlinetta (בבעלות פרטית של איש מסוים), פרארי 458 איטליה (בבעלות פרטית לשעבר) וספיידר (בתהליכי טרייד אין. הבעלים: "הרכב לא סוחב".), פרארי קליפורניה (תצוגה מקומי), מזראטי גראן טוריסמו (במספר צבעים/גרסאות, רכבי תצוגה מקומיים), מזראטי קווטרופורטה החדשה (מקומית) ולבסוף (כנראה הרכב הכי חשוב שם) מזראטי גיבלי (בצבע מהמם!, אותו הרכב אשר ביקר בשנגחאי).

מצד שני, החלטורה הגיעה גם לכאן: דפי נתונים אשר הוצבו ליד הרכבים לא הציגו מידע מדויק כמצופה, הדוגמניות עוד שנייה פרסו מחצלת על מכסה המנוע של ה-F12 והלכו לישון עליה (וזה רכב של אדם פרטי!). בנוסף, בשלב מסוים נכנסה אחת העובדות של אוטו-איטליה לברלינטה, הניעה אותה (מנוע קר, קל להבחין בטורים גבוהים) ומיד התחילה לתת בגז. מעבר לעובדה שכנראה שהיא חשבה שדוושת הגז היא שק אגרוף, למה לעזאזל לא לתת למנוע כמה רגעים להתעורר (עד שהטורים יתייצבו)?

גיבלי וקווטרופורטה החדשות.

הקווטרופורטה הייתה בצבע לבן ואני לא יודע אם זו התאורה, הצבע או שילוב של שניהם אך לדעתי הרכב לא הוצג בצורה מחמיאה, בניגוד למה שראיתי באירוע "פורמולה ירושלים". למרות זאת, אני עדיין חושב כי מדובר על עיצוב נאה ומוצלח אשר בין היתר מצליח להסתיר את מימדי הענק של הקווטרופורטה (היא יותר גדולה בכמעט כל מימד מהגרסה הארוכה של מרצדס S קלאס החדשה).

הגיבלי הייתה בצבע כחול כהה. במציאות ויותר מאשר בתמונות, היא נראית פשוט מעולה! פרופורציות מעולות, קוים אלגנטיים וספורטיביים (לא תמצאו שום דבר ברמה כזו אצל המתחרות) ונוכחות מרשימה ביותר. יפייפיה אמיתית. הצבע הכחול הזה מאוד מיוחד והוא בעל עומק אשר תמונות אינן מצליחות להעביר.

הגיבלי היא מכונית גדולה (5 מטר אורך, בסיס גלגלים של 3 מטרים), כאשר פותחים את הדלתות ניכר כי חלקים רבים הינם מאסיביים למדי (עובי הקורות, דלתות, מושבים ועוד) והדבר ניכר בעיקר במרווח הבירכיים היחסית מצומצם של המושב האחורי (אולי לא צפוף אבסולוטית, אך לאור גודלו של הרכב ניתן היה להפיק קצת יותר).

לסיום, אציין כי נכנסתי כמה דקות אחרי השעה 21:00 (המקום נסגר ב-22:30, די והותר זמן). לקח לי דקות ספורות להבין כי אין שם יותר מדי מה לחפש מחוץ לביתן של פרארי/מזראטי. הגעתי לשם בערך 10 דקות אחרי שנכנסתי פנימה ושם נשארתי עד הסוף.

אוטומוטור מעולם לא הייתה להיט גדול, אך הפעם הם באמת "התעלו" על עצמם.

זו הפעם האחרונה שאני מבזבז את הזמן שלי על תערוכת הפח הזאת, לא עוד. די!

20130722_221804.jpg

20130722_213421.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

קרו כאן לדעתי שני תהליכים מקבילים. הראשון הוא ההיצע במדינה ובעולם, והנגישות של עם ישראל

לראות מכוניות כאלה, בנוסף להמון מידע מהרשת, והשני הוא זלזול הולך וגדל של מארגני התערוכה.

בתחילת שנות התשעים היו עוד תערוכות דיי טובות, וביחס להיצע שהיה לישראלי הממוצע לראות,

היה שווה להגיע לתערוכה, ואפילו להנות.

מאז ועד היום, בכל תערוכה נראה שעשו את המינימום האפשרי בכל פעם, רק כדי להמשיך ולמכור

כרטיסים, ולמקסם את הרווח. מזלם שיש מספיק פראייירים שממשיכים לשלם.

כמעט בכל שנה יש לאחד החברים כרטיסים בחינם, ואף אחד לא רוצה ללכת, אפילו שזה בחינם :-)

כמו שציין Cuore Sportivo, בשביל לראות פרארי ומזראטי, לא צריך שום תערוכה.

פורסם

הייתי אתמול בתערוכה ויש לי כמה רשמים:

1. זו הייתה התערוכה הכי מצומצמת שאני זוכר.

2. למעשה חוץ מהביתן המרכזי (אלפא,שברולט,פיאט,רנו וכו') והביתן של פרארי ומזראטי לא היה מה לעשות.

3. תצוגת רכבי צה"ל, מועדון ההארלי, הבטמובילים - משעמם לחלוטין.

4. הבחור על ה-E36 הכחולה נתן אחלה שואו.

בקיצור, תערוכה צנועה שבהחלט לא שווה מחיר כניסה של 90 ש"ח, אבל כן שווה 60 ש"ח (בהצדעה, מועדון טוב וכו'). לא יודע אם זה הקהל שמצביע ברגליים או העובדה שהתערוכה לא מתקיימת בחול המועד, אבל הנוכחות היתה צנועה ממה שזכור לי - שזה טוב ונותן קצת אויר לנשימה. לא מצטער שבאתי, אבל כן מצטער שלא באתי ברכבת :)

פורסם

כולם כותבים על הבזיון, אבל אתם שוכחים שמי שבעיקר מזלזל כאן אלו יבואני הרכב שנעדרו מהתערוכה שלא רואים סיבה להשקיע בתערוכה (לא עניין זול דרך אגב). בכל מקרה, זה מה שיש ואני עדיין מעדיף את זה על לא כלום.

פורסם
הייתי אתמול בתערוכה ויש לי כמה רשמים:

1. זו הייתה התערוכה הכי מצומצמת שאני זוכר.

2. למעשה חוץ מהביתן המרכזי (אלפא,שברולט,פיאט,רנו וכו') והביתן של פרארי ומזראטי לא היה מה לעשות.

3. תצוגת רכבי צה"ל, מועדון ההארלי, הבטמובילים - משעמם לחלוטין.

4. הבחור על ה-E36 הכחולה נתן אחלה שואו.

בקיצור, תערוכה צנועה שבהחלט לא שווה מחיר כניסה של 90 ש"ח, אבל כן שווה 60 ש"ח (בהצדעה, מועדון טוב וכו'). לא יודע אם זה הקהל שמצביע ברגליים או העובדה שהתערוכה לא מתקיימת בחול המועד, אבל הנוכחות היתה צנועה ממה שזכור לי - שזה טוב ונותן קצת אויר לנשימה. לא מצטער שבאתי, אבל כן מצטער שלא באתי ברכבת :)

בדיוק איך שהייתי מתאר את התערוכה רק מוסיף עוד סעיף:

5. המבורגר מסריח ב-35 שקל.

והבחור עם הBMW בהחלט נתן הופעה מטורפת שכבר עמדתי להתבאס מהמופע אמרתי לעצמי שרק בשביל היה שווה לבוא (גם התפוצץ לו אחד הצמיגים בסוף המופע שהיה סיום מעולה)

פורסם
או לחילופין - פשוט לא תהיה תערוכה כי זה לא משתלם. חשבת על האפשרות הזו?

לא ממש הפסד גדול גם אם כן...

פורסם

מעניין אם יש פה בסיס לייצוגית, הבטיחו "רכבים מהסרטים", סיפקו רפליקות שיוצרו ע"י חובבים פרטיים.

אם מוזיאון ישראל היה מפרסם "תערוכת דאלי" והיו מציגים ציורים שצוירו ע"י חובבים עלומי שם, כבר מזמן היה מגיע לבית המשפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רגע, היה מופע פעלולים שקשור לתערוכה או שאיזה ליצן החליט שהוא משתולל שם בחניון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שזה סיום די עלוב לעומת טוטאל לוס עם 20 הרוגים.

בקרוב אצלך

מעניין אם יש פה בסיס לייצוגית, הבטיחו "רכבים מהסרטים", סיפקו רפליקות שיוצרו ע"י חובבים פרטיים.

אם מוזיאון ישראל היה מפרסם "תערוכת דאלי" והיו מציגים ציורים שצוירו ע"י חובבים עלומי שם, כבר מזמן היה מגיע לבית המשפט.

לצערי יש הרבה אמת בדבריך. זה ממש קל להבחנה בדגם הבאטמוביל החדיש יותר. ייצא לי לראות את הדגם האמיתי שהוא באמת נוסע ויש שליטה על כיוון הגלגלים הקדמיים (יש אפילו סרטנים ביוטוב מאחורי הקלעים), לעומת זאת לחדי העין היה קל להבין במבט אחד מקדימה שאת הגלגלים שם פשוט הלחימו עם מוט ואז היה ברור שהרכב לא אמיתי אלה זיוף לא מוצלח.

פורסם

tgp9.jpg

62yg.jpg

czqz.jpg

2127.JPG

okut.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...