Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה היא, האם יהיו שם פאביות?

זה משנה את כל התמונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

2. נניח שאתה מנהל האולם. באמת היית מוכן לאפשר כניסה לכל עם ישראל ואשתו? בלי להעליב, אבל בכל זאת, הרכבים בתצוגה עולים מעל מיליון ש"ח וחלקם מעל שני מיליון.

הנה, תיקנתי לך :)

אתה באמת חושב שעומד שם שומר בכניסה ועושה סלקציה?

אני לא רואה סיבה לא ללכת

בתור בחור בן 25 שההורים שלו גרושים מגיל 7, לדעתי האוטומוטור זה אחלה סיבה להעביר את היום עם אבא.

בתוך אחד בן 26 ועוד מעט בן 27 שההורים שלו גרושים מגיל 12, אם היה לי אבא ללכת איתו אז גם אני הייתי הולך... (הוא נעלם בשנת 1998 ולא יצר קשר)

תמיד יהיה את הערס שיעבור מעל הסרט ובטעות ישרוט את הרכב.

אז הם יכולים לשים שומר אחרי הסרט עם לחצן מצוקה, עטוף בעטיפה חיצונית יפה (דוגמנית).

אם כולכם מתלוננים על ת"א, פקקים, בעיות חניה

אז למה שלא תסעו ברכבת?

גני התערוכה זה בידיוק 5 דק' הליכה מתחנת הרכבת. (ת"א אוניברסיטה)

וככה אתם אפילו לא צריכים להוציא את הרכב מהעיר שלכם.

כדי להגיע לתחנת הרכבת הקרובה אני צריך לנסוע עשרות ק"מ עד לחיפה או לבינימינה. עדיף לנסוע עם הרכב ולהעמיד אותו בחניון הדרייב אין תמורת תשלום. בקיצור לא לכולם יש רכבת בסביבה.

במקרה הייתי בתל אביב היום ושקלתי להגיע לתערוכה, אבל לא הצלחתי למצוא מידע אילו יבואנים יציגו שם???

אפילו במספר הטלפון אשר מוצג באתר של התערוכה שהוא מספר טלפן של קופת הדרן לא יידעו למסור לי את המידע הזה.

אז לא הלכתי, למרות שיכולתי להשיג כרטיסים בהנחה ולמרות שכבר הייתי ליד.

כנראה שלא סתם המידע הזה לא מוצג, נראה שיש מיעוט מיוחד של יבואנים שמציגים שם ויתקן אותי מי שהיה שם.

בכל הכבוד אני לא מגיע לתערוכה כדי לראות קומץ רכבים וסרטי בורקס :shock:

אני הבנתי שיש שם תצוגה יפה של רכבי אלפא רומיאו, בטלוויזיה בערוץ 2 הראו אבארט 500 אז יכול להיות שגם הפונטו שם, וכמובן המכוניות מהסרטים ותצוגת פרארי. מה יש עוד מעניין לראות? אם מישהו היה וצילם מכוניות מעניינות (ספורטיביות/אספנות/מיוחדות) מוזמן להעלות :)

פורסם

בני בייקר "הסלבריטי" והבייקר הישראלי, פחחח ,ניסה להציג את הסחורה שלו בתור אפונועים ורכבים מהסרטים ,די ,בני רד מהעץ שעלית עליו ,אין לך שום רכב מיוחד ,אתה לא מיוחד והילד שלך לא מיוחד !! סתם פלצן שמחזיק חנות לאביזרי אופנוע וחושב שהוא הדמות מסרט קפטן אמריקה ,פיטר פונדה !!

תפסיק לרמות את עם ישראל שמשלם הרבה כסף כדי להכנס לתערוכה ולא בא כדי לשלם על האגו שלך ,נמאס לי !!

גונבים ממך 90 שקל כדי להראות את הזיופים של בני בייקר !!! שאפילו בטיפין לא דומים למקור ,סתם רכבים זולים ,כי זה כל מה שהוא יכול להרשות לעצמו !!! אבל כמה רוח הוא עושה ,פשש .

בכל התערוכה רק 2 באטמובילים השתתפו בסרטים כל שאר הרכבים מכאן ואפילו לא דומים לאותם אייקונים שמופיעים בסרטים !!

בושה ,לאינטלגנציה !

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הודעה ראשונה בפורום - קללות ודברי נאצה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם הייתי יודע במה מדובר הייתי שם פאביה :) בינינו ,לא כזה הפריע לי לשלם 90 שקל ,רק כדי לשמוע את השאגה של פרארי 458 ואת העיצוב של ברלינטה ,אבל די בחייאת ,לא כולם טיפשים !

ולמה לרמות ילדים ?? נכון ,הם לא מבינים וכנראה גם לא ראו את הסרטים המדוברים .

אבל עדיין לא ככה מחנכים וזה לא נותן לגיטימציה לשים סתם מכוניות לא קשורות ולרשום עליהם "קוברה" .

פורסם
אם הייתי יודע במה מדובר הייתי שם פאביה :) בינינו ,לא כזה הפריע לי לשלם 90 שקל ,רק כדי לשמוע את השאגה של פרארי 458 ואת העיצוב של ברלינטה ,אבל די בחייאת ,לא כולם טיפשים !

ולמה לרמות ילדים ?? נכון ,הם לא מבינים וכנראה גם לא ראו את הסרטים המדוברים .

אבל עדיין לא ככה מחנכים .

בשביל לשמוע שאגה של 458 מספיק לקפוץ לצהלה בשישי בצהריים, או סתם לטייל בת"א בכל יום אחר, נהיינו מדינה מערבית...

בכ"מ חיכיתי לנושא כזה כדי להחליט סופית אם ללכת או לא, לצערי נראה שהבחירה הפעם תהיה לא, אני לא יודע אם אני יותר מאוכזב מעצמי או מהמארגנים :|

פורסם
בשביל לשמוע שאגה של 458 מספיק לקפוץ לצהלה בשישי בצהריים, או סתם לטייל בת"א בכל יום אחר, נהיינו מדינה מערבית...

בכ"מ חיכיתי לנושא כזה כדי להחליט סופית אם ללכת או לא, לצערי נראה שהבחירה הפעם תהיה לא, אני לא יודע אם אני יותר מאוכזב מעצמי או מהמארגנים :|

או לחסוך 5 שנים ולקנות אזניות טובות ולשמוע ביוטיוב :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
נהיינו מדינה מערבית...

מאוד מערבית!

אתה באמת חושב שעומד שם שומר בכניסה ועושה סלקציה?

נראה לי שהדלתות סגורות, אבל אל תתפוס אותי במילה.

אז הם יכולים לשים שומר אחרי הסרט עם לחצן מצוקה, עטוף בעטיפה חיצונית יפה (דוגמנית).
לחלופין, הם יכול להציב פאביה במרכז האולם, במקרה כזה אף אחד לא ישים לב לכרכרות האיטלקיות המחלידות. רעיון מעניין, לדעתי כדאי לך לפנות לאוטו-איטליה בעניין זה. :wink:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

קרמבו ממש רוצה לשים את הידיים על העיוור, החלטוריסט, החאפר או את מי ששם שם את החיפושית הזו

זה בכלל לא דומה, זה אפילו לא אותו הדגם

עוד הוכחה לכך שהמארגנים גם חובבנים וגם מפליצים לקהל בפרצוף

למכונית מהסרט היה אגב מנוע 1.6 של פורשה 356, בולמי קוני, מוטות מייצבים עבים מלפנים ומהירות מירבית של 185 קמ"ש. לא רע לגיגית פח...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אם כן? תלך? מה ההבדל מאולם התצוגה?

מדהים שהשנים עוברות ואפילו הכותרת בפורום לא משתנה בהקשר של "התערוכה" הזו...

• תוכן חדש...