Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיקו כבר להיות ממורמרים על החיים.

זו התערוכה היחידה שיש בארץ לחובבי הרכב. ואפילו שלא מדובר בתערוכה בקנה מידה עולמי עדיין נחמד וכיף להגיע ולהתרשם. זה לא מושלם אבל כך גם עוד הרבה דברים במדינה הזאת - ואתם עדיין חיים פה. ותפסיקו לבכות על המחיר - לא צריך להיות מקומבן כדי למצוא כרטיסים סביב ה-60 ש"ח. אתם משלמים על סנדוויץ' ארור בארומה חצי מזה. אף אחד עוד לא מת מ-60 ש"ח בשנה על כרטיס לתערוכה.

צאו מהדכאון ותלכו להנות.

אני מגיע מחר אחרי העבודה, אפילו אם זה רק לשעתיים שלוש.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו הפתעה כבר יכולה להיות שם? מכוניות מסרטים? לא מצדיק 90/60 ש"ח ונסיעה לת"א (הלוך ושוב).

דוכנים לאביזרי טיפוח? יכול להיות מעניין אבל לא נעים לעמוד ביום חם עם עוד המון אנשים שמחכים בתור לשאול כמה זה עולה ואם יש הנחה למצ"ר.

וזה עוד מבלי להתייחס לערסים במגוון הגילאים שידאגו להעכיר את האוירה.

המקומות הציבוריים היחידים נטולי הערסים בארצנו הם המוזיאונים. כל עוד אין שם תמונות היסטוריות של אבי ביטר כשהיה רזה וחנות מזכרות שמוכרת לדים לרכב אין להם מה לחפש שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

אם תמיד הייתה קיימת אלטרנטיבה ללא ערסים, הייתי הולך רק לשם, אך זה לא המצב. אז מה? נשב בבית?

חוץ מזה, ראיתי תערוכות בחו"ל וכמובן שאין מה להשוות, אך מצד שני אפשר לבוא לשם לשעתיים-שלוש, לצפות, ולהתרשם ולהנות.

נ.ב. מי משלם 89 ש"ח? כל אחד משיג הנחה ממקור כזה או אחר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הבעיה העיקרית של התערוכה, שמלבד רכבים מסרטים ( ואוו שיגעון ), את כל שאר המוצגים אני יכול לראות בסוכנות. כן, גם את ה"תצוגת מזראטי מהגדולות בעולם".

פורסם
הבעיה העיקרית של התערוכה, שמלבד רכבים מסרטים ( ואוו שיגעון ), את כל שאר המוצגים אני יכול לראות בסוכנות. כן, גם את ה"תצוגת מזראטי מהגדולות בעולם".

למיטב ידיעתי,

הם אספו כמה מכוניות מלקוחות,העבירו כמה מהאולם תצוגה לגני התערוכה ויעשו איזה משהו יפה לגיבנת החדשה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה יכול להכנס לסוכנות פרארי/מזראטי?

gh8_zps8f8bf28d.jpg

gh4_zpse9b6e978.jpg

gh5_zps302039ea.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בעיני, יותר מדלות התצוגה מדי שנה, זו טכניקת מעברי הבקר שנהוגה בתערוכה הזו.

על מנת לקיים את ההתחייבות בפני המציגים שכל באי התערוכה יעברו מול דוכן מוצרי הטיפוח/מכסחות הדשא/מערכת הניווט/בקליות אחוריות/ווילונות לרכב/מכוניות הליסינג/חולצות של המציג, מסלול ההליכה תחום במעין מסלול קבוע מראש ללא אפשרות לשוטט כאוות נפשו של המבקר.

התוצאה היא חוסר יכולת (בעיקר בשעות העמוסות) לעמוד ולהתרשם או לצלם, אתה תמיד נהדף ונדחף על ידי הזרם של האנשים סביב.

אין שלט של "ברוכים הבאים לאיקאה":-D

פורסם

תסלחו לי,

אני לא מבין את ההגיון לשלם כסף כדי לראות מכוניות מפלצתיות שבחיים לא תוכל לנהוג עליהם שלא לדבר על לקנות אותם, זה רק גורם לריר לנזול.

פורסם
תסלחו לי,

אני לא מבין את ההגיון לשלם כסף כדי לראות מכוניות מפלצתיות שבחיים לא תוכל לנהוג עליהם שלא לדבר על לקנות אותם, זה רק גורם לריר לנזול.

אז מה ההגיון לעשות כל דבר בחיים? :shock:

לראות סרט על מקום שלא תהיה בו או סרט פורנו עם נשים שבחיים לא תז**ן,

או לצאת לצימר או בית מלון שהוא בית שבחיים לא תגור בו...

פורסם
אתה יכול להכנס לסוכנות פרארי/מזראטי?

אז לא - ההפסד כולו שלהם כי אני נמנה דווקא על אלה שיכולים להרשות את זה לעצמם (לפחות בגרסאות הזולות).

פורסם
אז לא - ההפסד כולו שלהם כי אני נמנה דווקא על אלה שיכולים להרשות את זה לעצמם (לפחות בגרסאות הזולות).

עוד מעט נראה בסמלון שלך את גיבלי? :)

פורסם
עוד מעט נראה בסמלון שלך את גיבלי? :)

מה פתאום...

רק פאביה :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה פתאום...

רק פאביה :)

כן שמתי לב שהרבה שמו פאביה בסמלון, היה איזה קטע שפיספסתי לאחרונה? :roll:

• תוכן חדש...