Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
^

אם תמיד הייתה קיימת אלטרנטיבה ללא ערסים, הייתי הולך רק לשם, אך זה לא המצב. אז מה? נשב בבית?

חוץ מזה, ראיתי תערוכות בחו"ל וכמובן שאין מה להשוות, אך מצד שני אפשר לבוא לשם לשעתיים-שלוש, לצפות, ולהתרשם ולהנות.

נ.ב. מי משלם 89 ש"ח? כל אחד משיג הנחה ממקור כזה או אחר.

לפעמים ההפסד עולה על הרווח אז כן, נשארים בבית/עבודה/לימודים. כמובן שזה תלוי בך - כמה מפריע לך להיות בחברת ערסים קולניים.

לדעתי, גם בשביל 60 ש"ח ונסיעות הלוך ושוב מהצפון לת"א לא שווה לקחת את הסיכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז לא - ההפסד כולו שלהם כי אני נמנה דווקא על אלה שיכולים להרשות את זה לעצמם (לפחות בגרסאות הזולות).

לא בדיוק, כי:

1. אם אתה או כל אחד אחר בעל יכולת ורצון לרכוש אחת, לא תהיה לך כל בעיה להכנס. פשוט נוכח המעמד, כנראה שהדברים נעשים בתיאום מראש ואין בזה כל רע.

2. נניח שאתה מנהל האולם. באמת היית מוכן לאפשר כניסה לכל עם ישראל ואשתו? בלי להעליב, אבל בכל זאת, הרכבים בתצוגה עולים מעל מיליון ש"ח וחלקם מעל שני מיליון.

עוד מעט נראה בסמלון שלך את פאביה? :)

הנה, תיקנתי לך :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לא בדיוק, כי:

1. אם אתה או כל אחד אחר בעל יכולת ורצון לרכוש אחת, לא תהיה לך כל בעיה להכנס. פשוט נוכח המעמד, כנראה שהדברים נעשים בתיאום מראש ואין בזה כל רע.

2. נניח שאתה מנהל האולם. באמת היית מוכן לאפשר כניסה לכל עם ישראל ואשתו? בלי להעליב, אבל בכל זאת, הרכבים בתצוגה עולים מעל מיליון ש"ח וחלקם מעל שני מיליון.

יש לא מעט דרכים לפתור את הבעיה, כמו למשל להקיף את המכוניות שבאולם התצוגה בסרט (כמו שעושים בתערוכה).

מי שמתנהג כך צריך להביא בחשבון שהוא מפסיד קהל יעד שיכול לרכוש את הרכב ושלא ב- Z שלו לעמוד מחוץ לאולם התצוגה כמו עני בשער.

פורסם

אני לא רואה סיבה לא ללכת

בתור בחור בן 25 שההורים שלו גרושים מגיל 7, לדעתי האוטומוטור זה אחלה סיבה להעביר את היום עם אבא.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
יש לא מעט דרכים לפתור את הבעיה, כמו למשל להקיף את המכוניות שבאולם התצוגה בסרט (כמו שעושים בתערוכה).

מי שמתנהג כך צריך להביא בחשבון שהוא מפסיד קהל יעד שיכול לרכוש את הרכב ושלא ב- Z שלו לעמוד מחוץ לאולם התצוגה כמו עני בשער.

תמיד יהיה את הערס שיעבור מעל הסרט ובטעות ישרוט את הרכב.

אני חושב שלפחות עד עתה (כלומר, עד להצגת הגיבלי אשר פונה לקהל יעד גדול בהרבה) רכישת פרארי או מזראטי או עניין אמיתי בהן הצדיק שיחת טלפון על מנת לקבוע פגישה.

פורסם
תמיד יהיה את הערס שיעבור מעל הסרט ובטעות ישרוט את הרכב.

לא מסכים אתך, זה לא היבואן היחידי שמוכר מכוניות יקרות (מאוד), אבל זה היבואן היחידי שמרשה לעצמו להתנהג כך.

שיישאר עם הסחורה שלו.

פורסם
תסלחו לי,

אני לא מבין את ההגיון לשלם כסף כדי לראות מכוניות מפלצתיות שבחיים לא תוכל לנהוג עליהם שלא לדבר על לקנות אותם, זה רק גורם לריר לנזול.

אתה באמת הולך לתערוכות בשביל רכישה פוטנציאלית בלבד?

אני בטוח שהרוב לא יכולים לרכוש את רכבי היוקרה שמוצגים שם אבל לדעתי זה סוג של פיספוס, הגישה הזאת. בכדי לאהוב, להתעניין ולהתרשם לא צריך לרכוש.

אנשים שהולכים למוזאונים של אומנות לא מגיעים בכדי לקנות רמברנדט/ואן גוך. אבל עדיין יש עניין בלראות יצירה יפה.

נכון, אפשר ללכת לסוכנות אבל נראה לי שדווקא זאת ישראליות לשמה. זה לא מוזאון ולא תערוכה, אם אין לך כוונה לרכוש - אין לך מה לחפש שם. בשביל זה יש תערוכות.

תערוכה גם מרכזת הרבה במקום אחד ומאפשרת להנות מכמה מוצגים תחת קורת גג אחת.

אישית, נראה לי מאוד נחמד גם אם ניתן לראות חלק מהרכבים בסוכנויות.

פורסם
לא מסכים אתך, זה לא היבואן היחידי שמוכר מכוניות יקרות (מאוד), אבל זה היבואן היחידי שמרשה לעצמו להתנהג כך.

שיישאר עם הסחורה שלו.

כן אבל אוטו-איטליה מוכרים מכוניות עוד יותר יקרות מ"יקרות מאוד" והן גם מושכות עניין רב יותר. כשאתה נכנס לסוכנות אאודי, גם אם תעמוד שם S8 אין שם שום דבר מרגש, אולי רק הR8. לעומתם, פרארי/מזראטי מייצרת עניין רב מאוד וזה בנוסף למחיר הגבוה.

אני אישיתי יכול להבין אותם. בינתיים, יחסית למחיר, הם לא בדיוק תקועים עם סחורה.

בכל אופן, אולי דווקא עכשיו עם המעבר לידי קרדן והצגת הגיבלי דברים ישתנו.

פורסם
אתה באמת הולך לתערוכות בשביל רכישה פוטנציאלית בלבד?

אני בטוח שהרוב לא יכולים לרכוש את רכבי היוקרה שמוצגים שם אבל לדעתי זה סוג של פיספוס, הגישה הזאת. בכדי לאהוב, להתעניין ולהתרשם לא צריך לרכוש.

אנשים שהולכים למוזאונים של אומנות לא מגיעים בכדי לקנות רמברנדט/ואן גוך. אבל עדיין יש עניין בלראות יצירה יפה.

נכון, אפשר ללכת לסוכנות אבל נראה לי שדווקא זאת ישראליות לשמה. זה לא מוזאון ולא תערוכה, אם אין לך כוונה לרכוש - אין לך מה לחפש שם. בשביל זה יש תערוכות.

תערוכה גם מרכזת הרבה במקום אחד ומאפשרת להנות מכמה מוצגים תחת קורת גג אחת.

אישית, נראה לי מאוד נחמד גם אם ניתן לראות חלק מהרכבים בסוכנויות.

גבר, כל אחד ותחומי העניין שלו, אותי אישית לא מעניין לראות רכב שאף פעם לא אסע עליו. זה לא משנה לי אם הוא יהיה עם עיצוב X או עיצוב Y, זה שהוא יפה אני יכול לראות גם בבית.

אם היה כניסה חינם עוד הייתי יכול להבין. אבל גם ת"א, גם בעיות חנייה, גם המוני אנשים וגם עוד לשלם על זה כסף!?

מכוניות מהסרטים? הייתי כבר ב universal studios, וראיתי וחוויתי פעלולים ומכוניות ששום תערוכה בישראל לא תתקרב אליהם.

מוזיאון? גם זה לא מעניין אותי. ולא - אני לא ערס.

איזה עניין יש לך בפרארי אם אין לך יכולת לקנות אותו? זה רק להזיל ריר ולהגיד לעצמך 50 פעמים "וואיי וואיי איזה אוטו, הלוואי והיה לי כזה".

קח לדוגמא את הניסן של sronis - רק על זה אני ממלא בריכת ריר וזה עוד במחיר שפוי לעומת כל הפרארים למיניהם.

פורסם

אם כולכם מתלוננים על ת"א, פקקים, בעיות חניה

אז למה שלא תסעו ברכבת?

גני התערוכה זה בידיוק 5 דק' הליכה מתחנת הרכבת. (ת"א אוניברסיטה)

וככה אתם אפילו לא צריכים להוציא את הרכב מהעיר שלכם.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
גבר, כל אחד ותחומי העניין שלו, אותי אישית לא מעניין לראות רכב שאף פעם לא אסע עליו. זה לא משנה לי אם הוא יהיה עם עיצוב X או עיצוב Y, זה שהוא יפה אני יכול לראות גם בבית.

אם היה כניסה חינם עוד הייתי יכול להבין. אבל גם ת"א, גם בעיות חנייה, גם המוני אנשים וגם עוד לשלם על זה כסף!?

מכוניות מהסרטים? הייתי כבר ב universal studios, וראיתי וחוויתי פעלולים ומכוניות ששום תערוכה בישראל לא תתקרב אליהם.

מוזיאון? גם זה לא מעניין אותי. ולא - אני לא ערס.

איזה עניין יש לך בפרארי אם אין לך יכולת לקנות אותו? זה רק להזיל ריר ולהגיד לעצמך 50 פעמים "וואיי וואיי איזה אוטו, הלוואי והיה לי כזה".

קח לדוגמא את הניסן של sronis - רק על זה אני ממלא בריכת ריר וזה עוד במחיר שפוי לעומת כל הפרארים למיניהם.

אכן בחו"ל זה חוויה אחרת. אבל אין לי בעייה ביום חם לשתכשך גם בבריכה הקטנה של ילדי :wink:

תחומי עניין זה כבר משהו אחר. אכן, אם לא מעניין אותך אז זה לא בשבילך. אותי מעניינים הפרטים, העיצוב, החוויה בלראות עם העיניים להרגיש את הפרופורציות האמיתיות. היתי גם ביוניברסל... חוויה. יחד עם זאת לא סבלתי אף פעם באוטומוטור. היו פעמים פחות מעניינות.

פורסם
90 שקל זה ממש יקר.. במיוחד שאתה בא לשעה מצלם כמה תמונות ומנסה לברוח מהר ..

יש אפשרות שם לצלם רכבים ללא התקהלויות של ערסים? אם לא, אז תמונות של היצרן ובמגזינים בטוח טובות יותר (והן טובות יותר גם ככה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה הייתי בתל אביב היום ושקלתי להגיע לתערוכה, אבל לא הצלחתי למצוא מידע אילו יבואנים יציגו שם???

אפילו במספר הטלפון אשר מוצג באתר של התערוכה שהוא מספר טלפן של קופת הדרן לא יידעו למסור לי את המידע הזה.

אז לא הלכתי, למרות שיכולתי להשיג כרטיסים בהנחה ולמרות שכבר הייתי ליד.

כנראה שלא סתם המידע הזה לא מוצג, נראה שיש מיעוט מיוחד של יבואנים שמציגים שם ויתקן אותי מי שהיה שם.

בכל הכבוד אני לא מגיע לתערוכה כדי לראות קומץ רכבים וסרטי בורקס :shock:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...