Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר משנות ה90+ לא טורח ללכת לתערוכה הזאת.

נראה פשוט משעממם שעדיף ללכת למסגר שם יש יותר מבחר.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום ,

אני רוצה ללכת לתערוכת האוטומוטור , זאת פעם ראשונה וציתי לשאול אם אפשר לכנס ולשבת ברכבים או

רק להסתכל מבחוץ ,

קראתי את הנושאים עם כמה לא מומלץ לבקר שם ושזה בזיון , אבל זה בכל זאת פעם ראשונה ואין הרבה אופציות אחרות .

פורסם
וואלה צודק. פראייר מי שמבזבז 60 שקל על תערוכה בארץ, זול יותר לנסוע לחו"ל. אתה יודע שמחירי דירות יקרים בארץ מאשר בחו"ל? אז למה אתה חי פה? בקיצור, בסך הכל מדובר על 60 שקל לכרטיס ותערוכה שלא מתיימרת להיות ברמה עולמית. אני מבזבז יותר מזה על חולצה וגרביים. תהיו קטנוניים לגבי דברים יותר רציניים.

אני לא מבין את הקשר. אם אתה בקטע של לתרום את הכסף שלך- בבקשה. יש אנשים אחרים שיזדקקו לו יותר. לקחת את זה ממש קיצוני. אני חי כאן כיהודי שרוצה לגור במדינת ישראל. אני לא זוכר שלבקר באוטומוטור זו חובה, או שהיה כתוב על זה משהו בתורה

פורסם

זה לא חובה. להפך, זה טוב שהרבה לא באים, ככה יש יותר מקום להסתובב.

אני ממש לא לוקח שום דבר בצורה קיצונית, זה פשוט ההתבכיינות הישראלית הטיפוסית שכבר הפכה להרגל.

פורסם
תערוכה הכי קטנה ומשעממת שהייתה מאז ומתמיד.

אז מי לא הציג השנה ?

כלמוביל :

מרצדס

יונדאי

מיצובישי

דלק מוטורס :

מיני

ב.מ.וו

מאזדה

פורד

צ'ימפיון מוטורס :

פולקסווגן

סיאט

סקודה

אאודי

מאיר:

הונדה

וולוו

לובינסקי:

פ'גו

סיטרואן

MG ROVER

יוניון מוטורס :

טויוטה

לקסוס

אופל

גרייטוול

סוזוקי

מי הציג:

פרארי

מזראטי

קיה

סובארו

לנד רובר

ביויאק

שברולט

קאדילאק

פיאט

לנציה

אלפא רומיאו

רנו

אינפיניטי

ניסאן

וזהו

תודה על המידע, זה בדיוק מה שחיפשתי.

מידע פשוט שמארגני התערוכה פשוט הסתירו באופן מכוון, שכן אם היו חושפים אותו אף אחד לא היה מגיע. אני כבר הבנתי זאת ולכן לא הגעתי, יש גבול עד כמה אפשר לעבוד על הציבור.

מוזר שעיתונות הרכב לא חשפה זאת עוד לפני קיום התערוכה.

שמארגני התערוכה יפסיקו להיות חזירים ולא ייקחו כסף מיבואני הרכב על תצוגת הרכבים וירוויחו רק על הקהל שמגיע וכל יבואני הרכב יציגו בשנים הבאות.

יש לי אפילו רעיון משופר יותר, שיאפשרו ליבואני הרכב גם למכור רכבים בתערכוה הזאת, רצוי בהנחות והטבות מיוחדות לימי התערוכה, הדבר ימשוך גם את כל יבואני הרכב וגם יותר אנשים מתעניינים, כשכל הרכבים מרוכזים במקום אחד וזה יותר נוח.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
זה לא חובה. להפך, זה טוב שהרבה לא באים, ככה יש יותר מקום להסתובב.

אני ממש לא לוקח שום דבר בצורה קיצונית, זה פשוט ההתבכיינות הישראלית הטיפוסית שכבר הפכה להרגל.

יהיה לך הרבה מקום להסתובב- אין הרבה מציגים השנה.

פורסם

שמארגני התערוכה יפסיקו להיות חזירים ולא ייקחו כסף מיבואני הרכב על תצוגת הרכבים וירוויחו רק על הקהל שמגיע וכל יבואני הרכב יציגו בשנים הבאות.

יש לי אפילו רעיון משופר יותר, שיאפשרו ליבואני הרכב גם למכור רכבים בתערכוה הזאת, רצוי בהנחות והטבות מיוחדות לימי התערוכה, הדבר ימשוך גם את כל יבואני הרכב וגם יותר אנשים מתעניינים, כשכל הרכבים מרוכזים במקום אחד וזה יותר נוח.

כמדומני ואם אני זוכר נכון משנה שעברה, מארגן התערוכה הפנה אצבע מאשימה כלפי החברה שמפעילה את גני התערוכה (עיריית תל אביב?) שמתנהגת כמו כל קפיטליסט מצוי ונהנית מחוסר התחרות. המקום יושב על קרקע מהיקרות בארץ מה שבטח לא תורם להוזלת עלויות המציגים והעדר התחרות מאפשר למפעילים לנקוב באיזה סכום שהם ירצו.

אם יפתחו מתחם מתחרה במקום קצת פחות מרכזי העלויות יצנחו פלאים ואולי נזכה לתערוכות מוטוריות כמו שצריך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום ,

אני רוצה ללכת לתערוכת האוטומוטור , זאת פעם ראשונה וציתי לשאול אם אפשר לכנס ולשבת ברכבים או

רק להסתכל מבחוץ ,

אפשר באלה ה"פחות נחשבים" כמו פיאט פנדה, 500, רנו מגאן וכו'. למרות שיש האמת גם קיה סורנטו וספורטאז' פתוחות.

פורסם
מי הציג:

תודה על המידע, זה בדיוק מה שחיפשתי.

מידע פשוט שמארגני התערוכה פשוט הסתירו באופן מכוון, שכן אם היו חושפים אותו אף אחד לא היה מגיע. אני כבר הבנתי זאת ולכן לא הגעתי, יש גבול עד כמה אפשר לעבוד על הציבור.

מוזר שעיתונות הרכב לא חשפה זאת עוד לפני קיום התערוכה.

יש לי אפילו רעיון משופר יותר, שיאפשרו ליבואני הרכב גם למכור רכבים בתערכוה הזאת, רצוי בהנחות והטבות מיוחדות לימי התערוכה, הדבר ימשוך גם את כל יבואני הרכב וגם יותר אנשים מתעניינים, כשכל הרכבים מרוכזים במקום אחד וזה יותר נוח.[/QU

כל הרשימה הארוכה כביכול של היבואנים המציגים שפרסמת היא בסך הכל של שבעה יבואנים וזה מחזיר אותי לכותרת של השרשור - ביזיון! לנציה אלפא פיאט ואברט זה כולם סמלת, ושברולט קאדילאק איסוזו זה יו אם איי וקרסו זה ניסאן רנו ואינפניטי ככה שרוב רובם של היבואנים לא משתתפים והם כנראה יודעים למה. ביזיון שלוקחים כל כך הרבה כסף ושהעלימו מהציבור את הכמות הדלה של המציגים. בשביל לקנות וילון לרכב אפשר ללכת לחנות אביזרים. דווקא היה נדמה בשנים האחרונות שאיכשהו התערוכה השתדרגה אבל שוב חזרנו לשנות ה90' האומללות של התערוכה. מעניין אם הביאו שוב את הסימולטור של לאקי סטרייק...

פורסם
גבר, כל אחד ותחומי העניין שלו, אותי אישית לא מעניין לראות רכב שאף פעם לא אסע עליו. זה לא משנה לי אם הוא יהיה עם עיצוב X או עיצוב Y, זה שהוא יפה אני יכול לראות גם בבית.

אם היה כניסה חינם עוד הייתי יכול להבין. אבל גם ת"א, גם בעיות חנייה, גם המוני אנשים וגם עוד לשלם על זה כסף!?

מכוניות מהסרטים? הייתי כבר ב universal studios, וראיתי וחוויתי פעלולים ומכוניות ששום תערוכה בישראל לא תתקרב אליהם.

מוזיאון? גם זה לא מעניין אותי. ולא - אני לא ערס.

איזה עניין יש לך בפרארי אם אין לך יכולת לקנות אותו? זה רק להזיל ריר ולהגיד לעצמך 50 פעמים "וואיי וואיי איזה אוטו, הלוואי והיה לי כזה".

קח לדוגמא את הניסן של sronis - רק על זה אני ממלא בריכת ריר וזה עוד במחיר שפוי לעומת כל הפרארים למיניהם.

חבל שאתה בגישה כזו פסימית ידידי, כמה דברים לי אלייך:

1.זה בסדר לראות דברים ולפנטז עליהם, בין אם זה פרארי או שחקנית הפורנו החביבה עליך.

2.במקום לוותר ולהגיד ״בחיים לא יהיה לי״ תשאף ותעשה דברים כדי שבעתיד כן יהיה לך.

3.אז מה אם לא תיהיה לך פרארי בסופו של דבר, למה לפספס את החוויה?

לא יודע בן כמה אתה אבל לפעמים החיים לוקחים אותך לכיוונים שלא דמיינת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תשווה את זה לפורנו, רק מפגר משלם היום על פורנו. לתערוכה אי אפשר להיכנס בחינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אבל שוב חזרנו לשנות ה90' האומללות של התערוכה. מעניין אם הביאו שוב את הסימולטור של לאקי סטרייק...

דווקא בשנות ה90' התערוכה הייתה יותר מעניינת, 1994 למבורגיני בוגאטי ופרארים ועוד כל מיני קונספטים מיוחדים, מכוניות שאם לא היית הולך לתערוכה לא היה לך שום סיכוי לראות אותן בישראל, לצערנו לאט לאט זה יורד, והיום בתערוכה אין אפילו מכונית אחת (ותעזבו אותי מהבאטמוביל המגוחכת הזאת) שלא תוכל לראות בארץ...

• תוכן חדש...