Jump to content

OHAD LEVI

  • הודעות

    16
  • כאן מאז:

הנקודות של OHAD LEVI

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום לכולם. אני עומד לפני רכישת מאזדה mx5 ידנית. בצעתי בדיקה במכון דינמומטר לשלדה שיצאה תקינה מחר אבצע בדיקת קומפרסיה למנוע והיעדר שבריםבדיפרנציאל. לעניינו: בידית הילוכים קיים חופש כך שבכל הילוך ניתן לבצע עם הידית תנועה מעגלית די רחבה יחסית. בנוסף יש נקישה חלשה בעת הכנסת הילוך ( הבנתי שמסתדר עם החלפת שמן גיר לחברת מוטוקראפט) כך שלא מדאיג אותי. מה דעתכם על החופש? יכול להעיד על גיר גמור או שזה בלאי סביר ? תודה לעונים
  2. סוזוקי סוויפט גם יענה לך על הדרישות. אני אישית הייתי הולך על ה פגו 205
  3. סוזוקי סוויפט גם יענה לך על הדרישות. אני אישית הייתי הולך על ה פגו 205
  4. הייתי בוחן סיוויק בין השנים 05-06 אמינים מאוד ובנסיעה רגועה יש המדווחים על תצרוכת של 1/14
  5. OHAD LEVI

    ביזיון באוטומוטור

    והמחירים בשלהם!!
  6. יוסי. יש אפשרות לשלוח בהודעה פרטית את המספר של החבר שראה את הרכב? אשמח לשמוע קצת פרטים מעבר למה שרוכב הרכב נותן. תודה רבה.
  7. בטוח שאנחנו מדברים על אותו רכב? אני מדבר על הבחור מקריית אונו. כתוב שהוא יד 6. אם הוא מחרטט אז באמת שלא מובן לי למה? מילא לרשום את החרטא המוכרת ולרשום יד שישית וזה כאילו שישית ברשיון. אבל לשקר בשתי ידיים? :/
  8. הרכב השני עדיין לא נבדק אך נטען שיש הסטוריית טיםולים מלאה במחשביי החברה. כן אני מדבר על השחורה שמתל אביב. מדוע היא הרבה יותר מיד 6? לי דווקא נאמר ששלוש ידיים עברו בתוך המשפחה והרכב נקנה מהשכן. הרכב בגדול נראה טוב וחונה בחניה מקורה, אין פגיעות גג ולא נדרשים טיפולי קוסמטיקה מיוחדים בוצע טיפול מקיף לפני כחודשיים. כמובן שאם אחליט לרכוש אעשה בדיקה מכנית גם לרכב זה ועניין הדיפרנציאל אינו נשכח. עיינתי רבות במועדון הרודסטרים ואני מכיר את הדברים החשובים.
  9. אין לי בעיה להשקיע ברכב שבבעלותי מאות ואלפי שקלים! אין זה אומר שאני צריך לקנות רכב רכב כזה. אם באפשרותי לקנות רכב שיחסוך ממני אלפים ביישור הקו אז וודאי שאבחר בו. הבעיה שבמקרה זה אני מוותר על יד וקילומטרס מפתים. למרות ש124 זה קילומטרז סביר בהחלט.
  10. חברים קודם כל תודה על כל התגובות והעצות. אשתף אתכם בהתלבטות שלי: לקנות רכב זה יד שניה ו 96 אלף קילומר וליישר קו בעלות של כ 5 אלף שח ולהנות מהיד והקילומטרז הנמוך שוודאי יעזרו לי במכירתו או לחלופין לקנות רכב יד 6 ו 130 אלף קילומר שאינו דורש יישור קו רציני ב 57 אלף שח. עם האפשרות השניה אני חוסך כ 10 אלף שח ( 5 אלף במחיר לעומת הרכב הנוכחי ועוד 5 אלף ביישור הקו) אך היד תקשה עליי במכירת הרכב בהמשך. מה אומרים?
  11. חברים גג זה מהותי - 3000 ש"ח +- זוג צמיגים חדשים במידה הזו זה מהותי - 750 ש"ח +- צביעת 2 טמבונים זה מהותי - 1000 ש"ח +-. תיקון בקלית איתות צד ואנטנה זה מהותי 400 ש"ח +- יחד עם זאת סביר להניח שיצוץ תיקון חלק מכני כזה או אחר 5000 ש"ח במצטבר זה מהותי בקניית רכב. המוכר מוכן להתקזז במחיר וזה בסדר!! אך תהיה לי התעסקות בכדי לישר קו לרכב. בנוסף ישנו עוד רכב במשוואה שאני בוחן.
  12. סעיפים אלו גם מטרידים אבל פחות. מכוני הבדיקה יצרו לעצמם שם של חוסר אמינות דווקא בגלל סעיפים אלו שנרשמים כמעט לכל רכב מתוך כיסוי תחת נטו. אני לא שולל את אם הם נכונים או לא, אך קראתי מס' דוחות בדיקה ובכולם כמעט אותם סעיפים. לכן התייעצתי בפורום זה. אני מתייחס לליקויים הנראים בעין, וההצטברות שלהם מטרידה. וכנראה שתגזול ממני כמה אלפים במידה ואקנה את הרכב. בברכה, בנוסף תודה לכל המגיבים.
  13. דניאל. לא הטלתי ספק באמינותך לרגע וידוע לי שמכוני הבדיקה מכסתחים הרבה דברים. גם אם הסיפור סבוך ומחשיד, אני בן אדם שנוטה להאמין לאנשים והותרת רושם טוב כבן אדם. יחד עם זאת שנינו מסכימים שהרכב "פצוע" חיצונית ועבר דבר או שניים בחייו. הדברים שערערו את ביטחוני בקניה הם הצטברות הדברים: פגושים פצועים,בקלית,איתות צד,גג,אנטנה,נראות כללית של הרכב. כל זה יוצר הרגשה לא נעימה אצל הקונה שצריך להתמודד אחרי זה (ושוק חלקי החילוף למיאטה אינו כמו של לנטיס) רושם ראשוני היינו דבר חשוב בקניה ובהרגשת ביטחון בקניה. כפי שאמרתי, אחזור אלייך במהלך השבת לגבי החלטתי.
  14. לבעלים יש פיצרייה כלשהי וכנראה בגלל זה הטענה של רואה חשבון. מחיר מחירון לאחר שיכלול הוא 67 הסכמנו על 62 משמע 5 מתחת למחירון. אילולא הרכב היה מוזנח והעלילה לא הייתה כה סבוכה הייתי חושש פחות. אך הקילומטרז והיד מפתים.
  15. אוסיף ואומר שהרכב בבעלות הבעלים הנוכחיים רק 3 חודשים. בנוסף טוען שהרכב עבר טיפול טיימינג משאבת מים רצועות ואטמים אך לא במורשה. (הגיע ללא קבלות ואמר שזה אצל הרואה חשבון שלו) דברים נוספים: מראה כללי של הרכב מלוכלך מאוד פנים וחוץ. הרגשה כללית היא שהאוטו מוזנח, טמבונים קדמי ואחורי חייבים צביעה, בקלית אחורית שבורה, ואיתות צד לא קיים (יש חור) יחד עם זאת לאחר ניקוי טוב צביעת טמבונים ותיקון בקלית ואיתות שנשבר הרכב יקבל פנים אחרים. בנוגע לגג - לא נראה טוב אבל סביל וכל עוד לא נכנסים מים זה בסדר. תוצאות הבדיקה מאוד מבלבלות ולא חדות :/ עוד דעה?
×
×
  • תוכן חדש...