Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה (:

הרכב היה אצל אחותי הגדולה חודש וחזר בצורה לא משהו...

קודם כל משום מקום שקע המצת הפסיק לעבוד, והמטענים שאני מחבר אליו עובדים בוודאות ברכבים אחרים.

יש איזה משהו לעשות בשיטת "עשה זאת בעצמך" לאדם עם ללא יכולות מיוחדות בכל הנוגע לרכבים?

מוסך מומלץ באיזור ראשון שיוכל לטפל בזה? ( וגם בתקלה הבאה )

דבר שני, אין לי מושג איך, אבל הריפוד של הגג ליד האורות מאחורה יצא מהמקום.

איפה אפשר לסדר כזה דבר?

http://i206.photobucket.com/albums/bb240/yaniv572/IMG_09910000_zpsc47ff18c.jpg

פורסם

לגבי שקע המצת- בדוק שלמות הנתיך האחראי. אם פגום- החלף. אם שלם ובכ"ז לא עובד, חזור ודווח.

לגבי הגג- לא ברור מהתמונה האם הגג קרס למטה, או שהמנורה שקעה כלפי מעלה. בכל מקרה- צריך לאחד ביניהם מחדש, במפלס הנכון. כנראה שאיזה שהוא קליפס/פין נשבר או השתחרר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לגבי שקע המצת- בדוק שלמות הנתיך האחראי. אם פגום- החלף. אם שלם ובכ"ז לא עובד, חזור ודווח.

לגבי הגג- לא ברור מהתמונה האם הגג קרס למטה, או שהמנורה שקעה כלפי מעלה. בכל מקרה- צריך לאחד ביניהם מחדש, במפלס הנכון. כנראה שאיזה שהוא קליפס/פין נשבר או השתחרר.

המנורה מחזיקה את הבד שיהיה "דבוק" לגג, איכשהו זה השתחרר.

איזה מקום יוכל לטפל בזה?

ואיך לבדק את השלמות של הנתיך?

מחיפושים בפורומים מצאתי משהו על פיוזים שרופים, איך מוצאים אחד כזה ברכב שלי?

פורסם

נתיך=פיוז. לא שלם=שרוף.

על מכסה תיבת הנתיכים ("פיוזים") יש ציורים או מילים שמספרים לך לאן הם שייכים.

לנתיך תקין יהיה גשר שלם בין המוליכים. בשרוף הוא יהיה קטוע.

ראה תמונה

1.JPG

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לגבי הגג, הייתי אצל פחח והוא טען שזה מחלה ידועה של פאסאט וגאז' מ 2007/8 וטען שבגלל החום זה קרה.

האם נשמע סביר לדעתכם? לי באופן אישי לא, ועוד לא יצא לי לדבר עם צ'מפיון ( קצת עמוס בזמן האחרון ).

פורסם
עדכון לגבי הגג, הייתי אצל פחח והוא טען שזה מחלה ידועה של פאסאט וגאז' מ 2007/8 וטען שבגלל החום זה קרה.

האם נשמע סביר לדעתכם? לי באופן אישי לא, ועוד לא יצא לי לדבר עם צ'מפיון ( קצת עמוס בזמן האחרון ).

אכן בעיה ידועה אבל פעם ראשונה שאני שומע על השנתונים האלה.

לגבי השקע מצת. 100% פיוז. תבדוק בקופסת נתיכים בצד של הנהג. יש תרשים עם המס׳ פיוז.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לגבי המצת כמו שאמרו לך בדוק את הפיוז סביר מאוד להניח שהוא נשרף.

לגבי הגג זאת מחלה ידועה שמחמירה עם הזמן יש לי פאסאט 2006 ואצלי כבר כל ריפוד הגג תכף מגיע לריצפה!

• ספונסר פורום
פורסם

הנתיך של המצית נשרף בעיקר בגלל מטענים של טלפונים מאיכות גרועה

שמקצרים את השקע או מתפרקים בפנים .

עד כמה שזכור לי הנתיך של המצת נמצא בתיבת הנתיכים בדופן הדש השמאלי .

תפתח את המכסה ותראה שבדופן הדש ותראה בחלקו הפנימי תרשים ברור

על מיקומי הנתיכים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי. לאחר שהגג קרס עוד יותר ( מה שקורה שהרכב לא אצלי ) לקחתי את הרכב היום ל 2 מקומות.

האחד - מוסך השחר מוטורס בחולון. מה שהציעו לי שם זה או לנסות להדביק ידנית ( ועכשיו כל החלק האחרוי שהיה מודבק גם כן נפל ), או להביא להם שישלחו לרפד חיצוני בעלות של 2000 שקלים +-, ושאלתי גם לגבי גג מקורי והמחיר בערך 7000 ( לא על הפרק ).

הלכתי לעוד רפד רכב שטען שטיפל בהרבה מכוניות מהסוג ( פאסאט וג'טה עם אותה בעיה ), עלות של 1500 שקלים.

בעקרון אני לא מצפה שיציעו לי מחיר של רק חומרים, כי אני בעד שמי שמגיע לו את הפרנסה שיקבל אותה. אבל ניראה לי ש 1500 ש"ח זה מחיר טיפל'ה מוגזם. מה שכן, יש לו ריפוד גג בצבע מאוד דומה לריפוד אצלי וטקסטורה כמעט זהה.

אנחנו לפני החג אז לא ניראה לי שיצא לי לסדר את זה בשבוע הקרוב, אבל אשמח לשמוע המלצות על רפדים טובים והוגנית בסביבות ראשל"צ, חולון ואפילו ת"א.

עוד משהו,

לעשות את זה באופן עצמאי ניראה לי מסובך מדי, לרב יש סאן רוף ולא ניראה לי שזה משחק ילדים לפרק את הגג אז אני מעדיף שלא להתעסק עם זה.

פורסם

רייס-קאר יצחק שדה 34 ת"א, 054-4634163 - אבי.

הוא ריפד לי את הגג של הגולף, 2003 שלי עבודה יפהיפיה.

במקרה שלי, אני הבאתי לו את הגג+התריס של הסאנרוף עלה לי 750 ש"ח.

הוא גם, מפרק ומרכיב אצלו אם אין לך זמן/יכולת להתעסק עם זה.

בגולף, הייתי צריך לפרק את כל הסאנרוף על מנת להוציא את התריס.

לא פשוט כלל,לדעתי גם בפסאט זה כך.

• תוכן חדש...