Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעלים אידיוט שניסה לעשות פוזות על שוטרים. בד"כ שם זה מצליח פחות מכאן. השוטר שירה (קצין, אגב) הוכיח שהוא אידיוט לא פחות. העצור בוודאי לא ניסה להתנגד ולפי מה שנראה, גם לא היה זה שהזעיק את הכלב. שוטר חכם, בהתחשב בכך שהיו שם עוד 3-4, היה מתיר את האזיקים ונותן לעצור עצמו להשתלט על הכלב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הלב נשבר לראות את הכלב נורה וסובל ככה,

אבל מצד שני, הוא ניסה לתקוף את השוטר ( בצדק, ניסה להגן על בעליו ) והשוטר מנע ממנו לתקוף אותו ולפגוע בו באופן ממשי.

פורסם

^

רואים באופן חד משמעי שהוא לא תוקף את השוטר. הוא קצת נבח, קצת היה לחוץ אולי, הוא חד משמעית לא תקף. הוא נגע בשוטר עם הידיים שלו בסוג של קפיצה, אבל לא נשך. אם הוא היה תוקף את השוטר - השוטר היה שוכב על הרצפה חסר אונים. לא הכלב.

נכנסתי לשוק כשהכלב המסכן התחיל להתפתל...

השוטר פשוט חתיכת טיפש ומנוול, נכנס ללחץ וירה בכלב כאילו הוא יוצא לציד. אם זה היה קורה לי הייתי מנסה להגיע לאחד האקדחים של השוטרים האחרים ופשוט מרסס את הזבל האנושי הזה.:evil:

.Your average Notepad

פורסם
^

רואים באופן חד משמעי שהוא לא תוקף את השוטר. הוא קצת נבח, קצת היה לחוץ אולי, הוא חד משמעית לא תקף. אם הוא היה תוקף את השוטר - השוטר היה שוכב על הרצפה חסר אונים. לא הכלב.

נכנסתי לשוק כשהכלב המסכן התחיל להתפתל...

השוטר פשוט חתיכת טיפש, נכנס ללחץ וירה בכלב כאילו הוא יוצא לציד. הייתי מתנפל עליו כדי לגרום לו כמה שיותר נזק :evil:

רואים שהוא קפץ עליו, תחשוב במקום השוטר, כלב בגודל כזה קופץ לכיוון שלך, אתה נלחץ ומחליט לפעול.

באמת כואב הלב לראות את הכלב ככה והשוטר הגזים בפעולה שלו, היה צריך לבעוט בו הוא פשוט לברוח לניידת אם הכלב החליט לתקוף אותו במקום להוציא אקדח ולהתחיל לרסס.

פורסם

הוא קפץ עליו לא באקט התקפתי, כלב תוקף עם השיניים, לא עם הרגליים. זאת סוג של קפיצת דרמה/התרגשות. מקסימום הוא יכל לבעוט לכלב בראש, לא צריך להתחיל לרסס אותו כאילו הוא מטרה ניידת.

.Your average Notepad

פורסם
הוא קפץ עליו לא באקט התקפתי, כלב תוקף עם השיניים, לא עם הרגליים. זאת סוג של קפיצת דרמה/התרגשות. מקסימום הוא יכל לבעוט לכלב בראש, לא צריך להתחיל לרסס אותו כאילו הוא מטרה ניידת.

מסכים איתך

פורסם

פשוט שוטר מטומטם.

מאחל לו גורל דומה לזה של הכלב.

במקום לפחות לגאול את הכלב מייסוריו המטומטם בוהה בו מתפתל. :evil::evil::evil:

פורסם

השוטר פשוט חתיכת טיפש ומנוול, נכנס ללחץ וירה בכלב כאילו הוא יוצא לציד. אם זה היה קורה לי הייתי מנסה להגיע לאחד האקדחים של השוטרים האחרים ופשוט מרסס את הזבל האנושי הזה.:evil:

וואו, אני לא מאמין שאתה ברצינות קורא לרצח של שוטר שירה בכלב מסוכן, משוחרר ובעל התנהגות אגרסיבית.

פורסם
וואו, אני לא מאמין שאתה ברצינות קורא לרצח של שוטר שירה בכלב מסוכן, משוחרר ובעל התנהגות אגרסיבית.

חייב להסכים איתך.

אתם מגזימים פה עם התגובות, אני גם אוהב חיות מושבע! בחיים לא התעללתי בחיות או ישבתי בצד כשראיתי אחרים עושים זאת, ומעולם לא התעלמתי מחיה פצועה/זקוקה לעזרה.

וכשהכלבה שלי נפטרה לפני כשנה לאחר 12 שנים בכיתי כמו ילדה קטנה עם קוקיות במשך יומיים בערך.

אבל קיבינימט - בתור השוטר, כלב קופץ עלייך, אתה לא בדיוק יושב לחשוב ״אהה אז בעצם הוא רק מתרגש בגלל שהוא מגן על הבעלים שלו, הוא לא מתכוון לקרוע לי את הראש מהמקום״

צאו מהסרט - אף אחד פה לא יודע איך הוא היה מגיב בסיטואציה כזאת, זה מלחיץ לא מעט גם מהבחינה של השוטר לראות כלב כזה מזנק עלייך.

חלק מהתגובות פשוט נשמעות ילדותיות, שמעתי תגובות כאלה בתור חייל כשחייל מהמחלקה ירה בערבי במחסום כשהערבי השתולל ופתאום הסתער עליו כשהוא מחזיק צינור ברזל גדול, כולם אמרו שהוא יכול היה להגיב אחרת ולא לירות בו, וכול מי שהגיב ככה, חד משמעית לא היה במחסום מעולם, ולא ראה/מבין איך זה להתמודד עם הסיטואציות האלו, ואם זה היה מטען צינור? אז שיפוצץ את כולם במחסום?!

להעביר ביקורת מהצד ולהתלהם ולהתמם מהצד זה קל ונחמד, אבל שוב - בתור אוהב חיות מושבע(!), והיו לי חיות מהמון סוגים, החל מצבים ארנבים ותרנגולות ועד לכלבים ואפילו חמור (היה בית פרטי במושב בתור ילד)

וגם אני לא יכול להיות בטוח שלא הייתי יורה בו.

פורסם

קודם כל, לכל אלה שמקללים את השוטר בגלל שירה בכלב מומלץ לשתות מים קרים ולהירגע. הכלב קפץ מתוך הרכב ורואים בבירור איך ב 3:23 הכלב ניסה לקפוץ על השוטר. השוטר ירה בכלב רק בתור מוצא אחרון לאחר שהוא הרגיש מאוים ולפי שיקול דעתו לא הייתה דרך אחרת. קל מאוד להיות מומחה ולטעון שהכלב לא התכוון לתקוף וכיוצא בזה. אבל אל תשכחו שלא מדובר באיזה ג'ק ראסל או צ'יווה. מדובר ברוט ווילר. כלב שעלול להיות רוצח כאשר הוא נמצא בידים הלא נכונות. הוא ירה בכלב רק בכדי לנטרל אותו ולא מתוך מטרה להוציא אותו להורג. הבעלים הוא מפגר ודביל ללא כל צל של ספק. מנסה להיות קול לפני כל החברה שלו.

הכלב אכן מסכן, נולד לשכונה ולבעלים הלא נכונים.

אל תשכחו שמדובר באמריקה, שוטרים נהרגים מדי יום בזמן המשמרת שלהם לכן הם לא לוקחים צאנסים. כל הצופים מהצד היו באורגזמה מרוב התרגשות. יצא להם לצלם סקופ ולהוציא את המשטרה בתור המנייקים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ברצינות אני קורא לשוטר הזה שיכור מכוח וסמכות וזבל!

מאחל לו רק רע להמשך חייו האומללים.

שיקול גרוע ביותר של השוטרים לנהוג באגרסיביות יתרה כלפי המעוכב, ניתן לראות כי נכנע לידיהם ללא מאבק וללא וויכוחים.

על אותו משקל יכלו לשחרר אותו וירגיע את הכלב. ולא, זה שמדינת ישראל הגדירה רוטווילר ככלב מסוכן זה לא אומר שהוא אחד כזה.

לאחר מחשבה קצרה בעודי כותב את השורות האלו, אני מאחל לשוטר הזה להתפתל ככה בחוסר אונים ובידיעה שנשאר לו 5 דקות של ייסורים עד שתיפח נשמתו.

היה ניתן למנוע את הירי הזה!

פורסם

יש להם טייזרים גז פלפל וכו' קל מאוד לירות בחיה חסרת אונים,תאמין לי אם הכלב היה רוצה כבר מזמן היה מביא לו ביס.

לא חייבים להיות קלים על ההדק,השוטר אדיוט וזה ידוע שהמשטרה שם קלה על ההדק גם על בני אדם היו 1000 דרכים לגמור את הסיפור הזה בלי לפגוע בחיה.

בנוגע לערבי במחסום זו סיטואציה שונה לגמרי ואין להשוות אותה לסיטואציה כזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נטרל מטרה מאיימת עבודה יפה ונקיה, מהירה מאוד והחלטית, לכל המלינים פה, לבשו את מדי השוטר, שיקפוץ עליכם כלב תקיפה ואז נראה איך תדברו, כלב כזה מסוגל לקרוע בנאדם לגזרים.

אריק אולי לא היה לו טייזר, הוא בחר באמצעי המנטרל שהיה לו באותו רגע ובחר נכון.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני כל כך רואה את הסצנה הזאת מתרחשת גם כאן בארץ, עם איזה ערס מתלהב שמתגרה בשוטרים ומסתובב עם הרוטוויילר כדי שיתנו לו כבוד.

עם כל אהבתי לבעלי חיים - השוטר פעל כשורה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...