Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה חיישן לחץ בגיר?

אני צריך להחליף דבר כזה, הבנתי שמפרקים את הגיר לשתיים,

כמה אמור לעלות דבר שכזה?

יש לכם מישהו מומלץ באיזור המרכז שעושה דברים כאלה

תודה רבה והמשך יום נעים

פורסם

המליצו לי על מוסך כחול לבן בפ״ת, גולגלתי קצת, וחוץ מ2 ביקורות טובות שאחת מהם היא החלפת מצבר באחריות, כל השאר לא היו ממליצים להגיע,

אז אני לא מחפש מוסך כזה,

פורסם

עוד לא החלפת מאז??

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436902

חבל בינתיים הגיר דופק סתם. לדעתי אם תזמין את החלק מאיביי כמו בלינק שצירפתי שם, יעשו לך את העבודה בעוד 1000-1200 ש"ח. לפי מה שאני יודע פותחים צירייה ומגיעים לאיפה שנמצא הוסת הנ"ל ומחליפים.

וסת לחץ שמן פשוטו כמשמעו, אחראי על ויסות לחץ השמן בגיר שבעצם משפיע על תקפוד הגיר, דפיקות בהחלפות וכאלה. דרך אגב גם בוודאות צריכת הדלק שלך יותר גבוהה בגלל הוסת הנ"ל. חבל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

החלפתי עכשיו vss? , קיצר חיישן מהירות, הגיר ממשיך לדפוק

אמרו לי צריך וסט לחץ שמן של הגיר, זה לא אותו דבר,

אז עכשיו איך אני מוצא באיביי חיישן שכזה?

פורסם

http://www.ebay.com/itm/4T65E-EPC-Solenoid-Pressure-Control-03-Up-GM-Volvo-/260795202196?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cb89afa94&vxp=mtr

זה החיישן. 4t65e זה הדגם של הגיר וזה החיישן תוצרת בוש (אל תחפש של Ac Delco כי לא קיים, הוא הוחלף ע"י זה מתוצרת בוש). שים לב שאתה מזמין את זה ולא את השני שדומה לו ושמתאים לגירים של עד 2002.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מה זה החיישן הזה שעכשיו נתתה לי ?

זה חיישן לחץ שמן כמו שנאי צריך ?

החיישן שאני החלפץי עכשיו זה חיישן מהירות VSS

פורסם

זה וסת (סולנואיד) לחץ שמן של הגיר שלך. אל תדאג זה החלק, אני החלפתי, אחי החליף גם כן עם אימפלה, ועוד כמה שאני מכיר, זה אותו גיר כמו שלך בדיוק, אותה מחלה ואותו החלק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אזמה שאתה אומר זה שסולנואיד זה יוניט לחץ שמן,

לא יודע למה הבנתי שהתקלה בחיין מהירות

אוקיי תודה

פורסם

גיר דופק סבירות גבוהה לוסת לחץ שמן.

פשוטו כמשמעו, לוסת לחץ שמן.

יוני, החלפת אותו בגלל שהגיר דפק?

(אצלי, גיר קצת שונה, טפו טפו טפו לא דופק ולא נעליים, אבל הוא לפעמים שורק (אני לא יודע בוודאות שזה הוסת, פשוט מידע כללי), אם יוצא שאני בולם חזק ואז נותן גז, אני בדרך כלל נמנע מזה, אבל לפעמים יש מצבים שמחייבים).

פורסם

יוסי, אתה בטוח ב100 אחוז שזה החלק שאני צריך לגיר שלי?

זה בידיוק החלק שצירפתה ללינק? פשוט ליקנות את החלק מהלינק הזה,?

ממה אמרתה שאני צריך לשים לב כי אמרתה שיש שני חלקים, אם אני מזמין מהלינק הזה אז אין לי מה לדאוג זה החלק הזה ולא החלק השני נכון?

תודה רבה

פורסם

ניר אין לי מושג לגבי השריקות. לדעתי אם זה לא מורגש בדפיקות או משהו, תתעלם :)

אייל, שמע אין לי איך להיות *בטוח*, אם היית גר בב"ש הייתי שולח אותך פה למוסך אחד, תוך שנייה היה מחבר לך מחשב ואומר לך שזה וסת לחץ שמן. אצלי כשקניתי את הרכב , כשהיה מגיע לטמפרטורת עבודה (שמן גיר הופך דליל יותר), אז הגיר היה דופק בין 2-3 ולפעמים גם ביציאה מהמקום כשהייתי נותן גז היה כאילו ההילוך לא משולב ואז ראשון היה משתלב וכמובן שזה לווה בבעיטה. בקיצור הכלתי למוסך ההוא (שמעולם לא הייתי אצלו לפני כן... קיבלתי המלצה מקרוב שהוא בעל מכון בדיקות מוכר מאוד פה בדרום,לגשת למוסך הזה עם בעיה של הדפיקות), עוד לא הכנסתי את הרכב פנימה והבחור שם שמתמחה בגירים מיד שאל אותי: "גיר דופק?" אמרתי לו שכן, הוא חיבר מחשב והופיעה תקלת לחץ שמן גיר. כמובן שלא חסר שמן גיר אז הוא הסביר לי על הוסת הזה.

לדעתי אם אתה רוצה להיות בטוח גש למכון גירים או אפילו לאיזה מוסך שאתה מכיר ותבקש ממנו לאבחן את הבעיה עם מחשב, אם מופיעה תקלת לחץ שמן גיר אז זה חייב להיות זה לדעתי.

גם אצל אחי באימפלה אותה בעיה בדיוק, וגם בעוד 2 אימפלות שאני מכיר, כולם החליפו את הוסת וזה פתר את בעיית הדפיקות. גם אצלך זה קורה בעיקר אחרי שהמערכת הגיעה לטמפרטורת עבודה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אצלי זה מתחיל מתחילת נסיעה, ליפעמיים אני מקבל בום חזק ליפעמיים בקושי מורגש,

האמת, אני בדיוק יוצא מהמרכז לבאר שבע, אבל לא אם הרכב שלי:(

אבל חברה של אחי גרה שם אולי אני ישלח אותו לשם,

אולי יותר מיה אם אתה מכיר והמכון הזה מומלץ, אולי אני יעשה שם את התיקון,

אתה מכיר אותו,?

פורסם

כן יש לזה כמה דרגות של חומרה, אצל חלק זה קורה כל הזמן, חלק רק כשהשמן גיר חם מספיק, אצל חלק זה בא והולך ולא קבוע, אבל הבעיה בד"כ זהה, וסת לחץ תקול (המקוריים דפוקים פשוט).

בב"ש זה לא מכון גירים אלא מוסך שמתמחה גם בגירים, אבל הבחור שם מכיר את הבעיה הזו באמריקאיות ומכיר טוב את הגירים האלו ואת העבודה. המוסך נקרא "עידן הרכב" בא"ת עמק שרה בב"ש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

כן זה החלק. הגיר אצלך הוא 4t65e וזה וסת הלחץ שמן גיר שלו.

השם משתמש קצת מבלבל אבל זה יוני ולא יוסי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...