Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב,

הזמנתי חלק מחו״ל , אתמול ביקשתי מהמוכר מיספר מעקב ליראות איפה החבילה,

יש שם משהו לא ברור לי ואם מישהו יוכל להסביר לי מה הולך שם אני השמח מאוד ,

תודה רבה

https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction!execute.action?formattedLabel=CF106901782US

הבנתי שזה הגיע למכס בארץ

מה הלאה, ניסו לישלוח את זה חזרה לח׳״ל או משהו כזה?

פורסם

נראה שזה נשלח (אם אני מפרש נכון אז "הנסיון לשלוח" צלח, כיוון שאין עוד נסיון), אלא אם שאני טועה ואמורה להופיע עוד שורה של אישור שליחה או משהו כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

נראה שניסו למסור את החבילה פעמיים ולא נמצא אף אחד בכתובת. אתה יכול ליצור קשר עם הסניף המקומי ולתאם מסירה.

פורסם
נראה שניסו למסור את החבילה פעמיים ולא נמצא אף אחד בכתובת. אתה יכול ליצור קשר עם הסניף המקומי ולתאם מסירה.

מה זאת אומרת?

הגיע שליח הביתה ואף אחד לא היה?

בדרך כלל משאירים פתק על הדלת לא?

לא היה לי כלום על הדלת בחודשיים וחצי האחרונות,

• תוכן חדש...