Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קראת מה הוא כתב שאתה קובע שזה בלבולי מח?

מי שמתנהג כמו זבל צריך להעיף אותו. הבעיה היחידה היא שלא עושים את זה. אתה בעצמך אומר שהמאבטחים פוחדים מהם.

אם היו מטפלים בזה כמו שצריך עוד מההתחלה, הם היו לומדים כבר ממזמן שאי אפשר להתנהג ככה במקומות ציבוריים וכל היציאות הגזעניות האלה לא היו קיימות, כי הם היו חייבים להתאים את התרבות שלהם לתרבות מערבית.

ומה עם דאנס ברים ? ברים ? מועדונים ? בתי נרגילות ? טיילות ? נקודות מרכזיות בערים ששוכנות קרוב ליישובים ערביים ?

לא רואה מישהו בטיילת של בת ים נותן כמה כאפות לערבים להרגיע אותם שהם מתחילים עם ידיים עם כל בחורה שנייה שעוברת.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמר תפסיק לבלבל את המוח! הם מתנהגים לעובדים כמו לזבל, גם לאנשים שבאים להנות הם מתנהגים כמו לזבל!

אין קשר בכלל בין הגזענות של הגרמנים שלא הייתה מוצדקת לבין זה, אנחנו לא התנהגנו שם כמו בהמות הם פה חופשי על הבר מי שבא להם לא טוב בעין הם ידאגו לו, מי שחברה שלו נראת טוב והוא יחיד אז מה הבעיה נעצבן אותו וניגע בה, העובד פה? אני שילמתי כסף אז אני יתייחס אליו כמו לז*ן כי הוא עובד אצלי, המאבטחים פה? גם ככה לא יעשו לי כלום!

אז בבקשה אנחנו מדברים על הסופרלנד שם הם מתנהגים כמו מפגרים צורחים, מקללים, דוחפים, מפחידים אנשים, קופצים מעל התורות גם אם לא הכנסת אותם הרי הם הגיעו מה פתאום לא לתת להם זכות?! זה רוב הערבים בסופרלנד אין ספק שיש מיעוט, השונה מהם, אבל בינתיים זה הרוב ועדיף להימנע! שילמדו להתנהג ויבואו. אם כל הכבוד מי הם בכלל שיקללו אותי? שיגעו בחברה שלי? שירביצו לאנשים בתור? מי הם, הם שונים ממני וממך? לא! אבל הם מתנהגים אחרת והם גרועים בהרבה ממני וממך!

אה, סליחה, הגזענות של הגרמנים לא הייתה מוצדקת ואילו הגזענות הישראלית מוצדקת לחלוטין.

לך תלמד קודם את משמעות המילה גזענות ואז תבוא להטיף לי.

שוב אתה מתחיל עם "רוב" ? יש לך איזה שהם נתונים שמראים כי "רוב" הערבים מתנהגים בצורה כזו? או שתמשיך לקשקש לי כאן?

בשביל המתקשים בהבנת הנקרא - אין לי שום בעיה שיביאו מאבטחים/יס"מניקים שיפוצצו לסתות ופיקות של ברכיים לכל יצור בלתי סוציאלי ו/או מפריע/שולח ידיים/מרביץ, אבל זה צריך להיות על הבסיס הזה ולא על בסיס היותו ערבי או טג'יקיסטני. זה בדיוק ההבדל בין גזען עלוב לבין מישהו שמגן על עצמו. כמו שכתבתי לך - ראיתי את אותו סוג של יצורים גם ביציע בטדי (ועוד במערבי, הרגוע יחסית. במזרחי זה בכלל גן חיות) וגם להם הייתי שובר ברכיים באותה צורה.

לכל אלה שמתלוננים על ההשוואה לנאצים - אני לא השוויתי כלום, ביקשתי רק להחליף את המילים "ערבי" ב"יהודי" בהודעות שלכם עצמכם. מעניין למה זה מפריע לכם?

שאפנה אתכם לציטוט שהבאתי פעם מ"מיין קאמפף" עם החלפה של כמה מילים?

פורסם

נו שמר תעשה טובה הוא מדבר על רוב פה אמנם לא באוכלוסיה הכללית (כי אין סטטיסטיקה) אבל אני לפחות מדבר על מקומות הבילוי כפי שSKINS ציין שהוא פוגש בתופעה המכוערת הזו כל יום שישי, DORSHR שפוגש בתופעה המכוערת כל יום שהוא עובד שם, יופי תלך לחפש סטודנטים ערבים בטח שהם סבבה והכל, אבל אנחנו לא מדברים על המקומות האלה, וכן הם רוב מוחץ במקומות הבילוי.

SLOWRIDE:

אם היית הולך אחורה מעט היית קורא:

בעולם שכולו סובב סביב כסף, דרך ההתמודדות שונה.

הפתרון? לתת להם להיכנס אבל להגביר את האבטחה והשמירה. רק שזה, מה לעשות, פחות כלכלי.

נכון, זה לא נשמע טוב. נכון, זה גזעני. אבל העובדה שהם בעצמם לא מוקיעים את התופעה הזו מתוכם, גוררת את אלה שכן מתנהגים כמו בני-אדם, לאותה קבוצה של ערסים חארות.

JL Audio

פורסם
כמו רואה חשבון שמכין מאזנים, כמו שומר ביציאה מסופר, כמו מס הכנסה:

אני צריך לראות קבלות. :lol:

להזכירך - מי שעובד ללא קבלות הוא עבריין :idea: .

ועוד דבר קטן, אם כבר מס הכנסה -

הנוהל הוא שמשלמים למס הכנסה מקדמות מס, על פי הכנסתך (= התנהגותך) בעבר הרחוק והקרוב.

מס הכנסה לא מבקש לקחת תשלומים כי "רוב השיפוצניקים מרוויחים מליון שקל בשנה", אלא הוא מודד אותם על פי מה שעשו.

פורסם

הסופרלנד זה המכה של הערסים שנים רבות, אישית גם אם ישלמו לי 200 לשעה אני לא נכנס.

בקרב הערבים יש הרבה ערסים, אולי יותר מאשר האחוז בקרב היהודים. זו תוצאה של חינוך כושל ובין היתר גם אחריות של המדינה. הסופרלנד לא מוכן לאכוף מה שהמדינה מתרשלת לעשות ובוחר בפתרון הקל לכאורה.

הפרדה גזעית במדינת ישראל זה עוד צעד במדרון החלקלק, ואל תגידו לא להשוות כי זה התחיל גם שם ככה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נו שמר הוא מדבר על רוב פה אמנם לא באוכלוסיה הכללית אבל אני לפחות מדבר על מקומות הבילוי כפי שSKINS ציין שהוא פוגש בתופעה המכוערת הזו כל יום שישי, DORSHR שפוגש בתופעה המכוערת כל יום שהוא עובד שם, יופי תלך לחפש סטודנטים ערבים בטח שהם סבבה והכל, אבל אנחנו לא מדברים על המקומות האלה, וכן הם רוב מוחץ במקומות הבילוי.

ואני קורא בפורום הודעות מרוב של אידיוטים חסרי בינה. המשפט האחרון מבוסס בדיוק כמו מה שכתבת. על סמך מה קבעת שמדובר ב"רוב"?

פורסם

על סמך עובד שנמצא שם יום יום ורואה במו עיניו את האוכלוסיה שנכנסת לשם ומתנהגת באותה צורה.

אתה מוזמן להצטרף אליו למשמרת :).

על סמך ביקור במקום

על סמך חוות דעת של הרבה אנשים (נו, כולם.)

JL Audio

פורסם

נגד "עובדות" כאלה אין לי מה לעשות.

אני ראיתי כמה אלפי אנשים שמודיעים בקול שאיזה ישיש שנראה מבולבל בדעתו הוא הוא המלך המשיח. עובדה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ומה עם דאנס ברים ? ברים ? מועדונים ? בתי נרגילות ? טיילות ? נקודות מרכזיות בערים ששוכנות קרוב ליישובים ערביים ?

לא רואה מישהו בטיילת של בת ים נותן כמה כאפות לערבים להרגיע אותם שהם מתחילים עם ידיים עם כל בחורה שנייה שעוברת.

ולמה זה קורה? כי אין להם פחד מהחוק כמו שיש לך. זאת בדיוק הבעיה, צריך להראות להם שזה לא מקובל.

SLOWRIDE:

אם היית הולך אחורה מעט היית קורא:

בעולם שכולו סובב סביב כסף, דרך ההתמודדות שונה.

הפתרון? לתת להם להיכנס אבל להגביר את האבטחה והשמירה. רק שזה, מה לעשות, פחות כלכלי.

נכון, זה לא נשמע טוב. נכון, זה גזעני. אבל העובדה שהם בעצמם לא מוקיעים את התופעה הזו מתוכם, גוררת את אלה שכן מתנהגים כמו בני-אדם, לאותה קבוצה של ערסים חארות.

בסדר גמור, זה באמת הפתרון גם לדעתי, אבל בגלל שלא מיישמים אותו כל החברה נפגעת - יהודים וערבים. אחוז הערסים היהודים משנת 2000 עד היום במגמת עליה חזקה וזה ימשיך ככה.

אם תסתכל טיפה קדימה, תגלה שזה כן כלכלי. פחות פשיעה-יותר טוב לכלכלה, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ההשוואה הזאת גרמה לי לזעזוע. אני לא מוכן לקחת בדיון יותר חלק, בן אדם שמשווה בין נאצים ליהודים זה קו אדום מבחינתי.

לא תודה

מצטער שעולם האידיאלים והאמונות שלך נסדק. מציע לך לקרוא את זה, או את זה:

בספרו על יהדות העולם, שיצא בשנת 1904 ושוב ב-1913, הציג רופין ביקורת קשה כלפי היהדות האורתודכסית,

המאמינה, לדבריו, באל כל יכול, במעורבות האל בהיסטוריה וכבכוחה של התפילה. הוא טען שאמונה זאת עומדת בסתירה למדע המודרני המתבסס על מדעי הטבע והאבולוציה[19]. רופין הציג סטטיסטיקות על פיהם היו בעולם 6 מליון יהודים דתיים, 3 מליון יהודים נאורים ושאר היהודים שהיו בתנועה מדתיות לנאורות‏[20]. אך למרות התנגדותו לדתיות, רופין ראה בדאגה את ההתבוללות שנלוותה להסרת החומות שהציבה הדת היהודית בין היהודים לגויים וראה בציונות את הדרך היחידה לשמר את העם היהודי לאחר הגעת היהודים לשלב הנאורות‏[21]. על השאלה לשם מה לשמר את קיום העם היהודי הוא ענה בכך שהעם היהודי נושא בחובו תכונות חיוביות רבות‏[22] וכי נישואי תערובת מזיקים לשימור התכונות הטובות של הגזע היהודי‏

אפילו הרצל, המתון יחסית, מדבר במונחים של "רוח העם".

אם אתה לא רואה את הקשר בין זה לזה, אתה כנראה מאוד משקר לעצמך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הסופרלנד לא מוכן לאכוף מה שהמדינה מתרשלת לעשות ובוחר בפתרון הקל לכאורה.

הסופרלנד חוסך בהוצאות ומנסה למקסם רווחים, ולכן מעסיק מאבטחים שלא בראש שלהם לעסוק באבטחה (כי לא משלמים להם מספיק), וכאשר באים בבונים ועושים בלאגן (משני צידי המתרס) התגובה היא שהמאבטחים פוחדים מהם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
הסופרלנד זה המכה של הערסים שנים רבות, אישית גם אם ישלמו לי 200 לשעה אני לא נכנס.

לחלוטין

הפרדה גזעית במדינת ישראל זה עוד צעד במדרון החלקלק, ואל תגידו לא להשוות כי זה התחיל גם שם ככה.

לצערי אתה צודק

תגובה שלי באדום

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

שמר כן אני שוב פעם מתחיל עם הרוב! אני רואה אותם מתנהגים כך על בסיס יומי, סלח לי איפה אתה רואה אותם? אה כן שהם יוצאים מהאוניברסיטה, או שהם מוכרים לך משהו אז הם חייבים להיות נחמדים אלייך.

אני עובד שם אני יודע מה זה הרוב, ותגיד לי אתה חושב באמת שהשלושים מאבטחים שצריכים לאבטח את הכניסה, יציאה, מתקנים אחרים יש להם זמן לזה? גם אם תשים שם חמישים המצב הזה לא יגמר! הם באים בקבוצות של עשרים שלושים מה עשרים מאבטחים יכולים לעשות להם בכלל? אולי להוזיז להם את הציפורן לפני המכות שהם יקבלו.

וכמו שנגטיב אמר תגדיל ראש אני מדבר על הסופרלנד לא מעניין אותי משהו אחר!

אבל אם אתה כל כך לא מסכים איתי בוא אני יתן לך סיטואציה:

אני עובד וקשה, כי הם מחליטים לעקוף או לקפוץ מעל הגדר וכו.. עכשיו אם אני מבקש מהם לחזור לתור אני מקבל קללות.

אתה בתור אבא לילד שעובד שם מה הייתה אומר / חושב? להוציא אותו משם ומאשים את הסופרלנד נכון?

כי אני הולך לעבוד לא לקבל קללות מאיזה אחד שחושב שכל העולם חייב לו משהו! ושוב מי הוא בכלל? מי הם בכלל שיקללו אותי?

ועוד סיטואציה:

הבת שלך הולכת לסופרלנד עם חבר שלה, לו זורקים מילה ולה מרימים את החצאית מה תעשה? תגיד בסדר הרימו לה לא נורא?

אולי אני יותר קטן ממך אבל בתור אחד שעובד שם אני מבין קצת יותר ממך מה הולך שם, ומי הם הרוב.

אתה מוזמן לבוא יום שבת לבוא ולצפות בהתנהגות שלהם ואז תבוא ותרשום פה דברים כל כך בביטחון, עד אז אין לך מושג מה קורה שם!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
הסופרלנד חוסך בהוצאות ומנסה למקסם רווחים, ולכן מעסיק מאבטחים שלא בראש שלהם לעסוק באבטחה (כי לא משלמים להם מספיק), וכאשר באים בבונים ועושים בלאגן (משני צידי המתרס) התגובה היא שהמאבטחים פוחדים מהם.

היחדים שיכולים להתמודד איתם זה אנשי יס"ם וגם אם תכניס 20 זה לא יספיק.

והאמת אני מבין את המאבטחים, הם מפחדים, יהרגו אותם אם הם יגעו שם במישהו, אתה מוזמן לבוא לראות מה זה מאבטח שם

הוא גדול הוא חזק אך אין לו סיכוי להתמודד איתם!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...