Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין לי ת'ביצים התרבות הערבית. אני נתקל בהם מספיק כל יום בשביל להכיר קשת רחבה של אופי/התנהגות שלהם.

אה, אז למה לא אמרת? אתה נתקל בהם כל יום... עכשיו הכל ברור.

תשמע, היה פעם מדען, קראו לו אויגן דיהרינג. עשה ממש מחקר מדעי ופרסם אותו בתור מאמר ("שאלת היהודים כשאלת הגזע, המוסר והתרבות").

הנה מובאה מתוך ההגיגים שכתב:

היהודים הם הענף הגרוע ביותר שבגזע השמי, שהנו נחות כשלעצמו. הם חסרי כל חוש מדיני ומעולם לא הצליחו להקים מדינה. הם חיים כטפילים בגוף האומות האחרות ומשחיתים אותן. הם חסרי כל חוש סוציאלי, רודפי בצע הם מטבעם, מחרחרי ריב ושנאה, ומטרתם: ניצול העמים ושליטה על העולם. תרבותם חסרת כל ערך וכו.

אתה רוצה להתווכח עם מדען? הוא הרי מסתמך על עובדות.

החלף את המילה "יהודי" ב"ערבי" ותקבל תוצאה כמעט זהה למה שכתבת. לא מצחיק.

ראה כאן :

http://eishton.wordpress.com/2012/05/31/comparative_racism/

אתה יכול לא להסכים עם הנאמר בעמוד שהבאתי - אבל בקשה לי אליך - התייחס אך ורק להשוואות שמביאים שם (מקווה שאלא תטען שמדובר על דברים מפוברקים).

אל תתחיל עם "אבל היהודים לא התפוצצו באוטובוסים", מה בין זה לבין "זיהום טוהר הגזע הגרמני/יהודי בידי יהודים/ערבים" ?

אל תשכחו שמדובר בנערים שטופי הורמונים שמושפעים מהדברים שהם שומעים מההורים בבית.

או קוראים בפורומים/טוקבקים...

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אה, אז למה לא אמרת? אתה נתקל בהם כל יום... עכשיו הכל ברור.

תשמע, היה פעם מדען, קראו לו אויגן דיהרינג. עשה ממש מחקר מדעי ופרסם אותו בתור מאמר ("שאלת היהודים כשאלת הגזע, המוסר והתרבות").

הנה מובאה מתוך ההגיגים שכתב:

היהודים הם הענף הגרוע ביותר שבגזע השמי, שהנו נחות כשלעצמו. הם חסרי כל חוש מדיני ומעולם לא הצליחו להקים מדינה. הם חיים כטפילים בגוף האומות האחרות ומשחיתים אותן. הם חסרי כל חוש סוציאלי, רודפי בצע הם מטבעם, מחרחרי ריב ושנאה, ומטרתם: ניצול העמים ושליטה על העולם. תרבותם חסרת כל ערך וכו.

אתה רוצה להתווכח עם מדען? הוא הרי מסתמך על עובדות.

החלף את המילה "יהודי" ב"ערבי" ותקבל תוצאה כמעט זהה למה שכתבת. לא מצחיק.

ראה כאן :

http://eishton.wordpress.com/2012/05/31/comparative_racism/

אתה יכול לא להסכים עם הנאמר בעמוד שהבאתי - אבל בקשה לי אליך - התייחס אך ורק להשוואות שמביאים שם (מקווה שאלא תטען שמדובר על דברים מפוברקים).

אל תתחיל עם "אבל היהודים לא התפוצצו באוטובוסים", מה בין זה לבין "זיהום טוהר הגזע הגרמני/יהודי בידי יהודים/ערבים" ?

או קוראים בפורומים/טוקבקים...

ההשוואה הזאת גרמה לי לזעזוע. אני לא מוכן לקחת בדיון יותר חלק, בן אדם שמשווה בין נאצים ליהודים זה קו אדום מבחינתי.

לא תודה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שמר תפסיק לבלבל את המוח! הם מתנהגים לעובדים כמו לזבל, גם לאנשים שבאים להנות הם מתנהגים כמו לזבל!

אין קשר בכלל בין הגזענות של הגרמנים שלא הייתה מוצדקת לבין זה, אנחנו לא התנהגנו שם כמו בהמות הם פה חופשי על הבר מי שבא להם לא טוב בעין הם ידאגו לו, מי שחברה שלו נראת טוב והוא יחיד אז מה הבעיה נעצבן אותו וניגע בה, העובד פה? אני שילמתי כסף אז אני יתייחס אליו כמו לז*ן כי הוא עובד אצלי, המאבטחים פה? גם ככה לא יעשו לי כלום!

אז בבקשה אנחנו מדברים על הסופרלנד שם הם מתנהגים כמו מפגרים צורחים, מקללים, דוחפים, מפחידים אנשים, קופצים מעל התורות גם אם לא הכנסת אותם הרי הם הגיעו מה פתאום לא לתת להם זכות?! זה רוב הערבים בסופרלנד אין ספק שיש מיעוט, השונה מהם, אבל בינתיים זה הרוב ועדיף להימנע! שילמדו להתנהג ויבואו. אם כל הכבוד מי הם בכלל שיקללו אותי? שיגעו בחברה שלי? שירביצו לאנשים בתור? מי הם, הם שונים ממני וממך? לא! אבל הם מתנהגים אחרת והם גרועים בהרבה ממני וממך!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

שמר 2000 שנים של מאבק לבית וחיים שלווים והנה השלכת אותם לטמיון בהשוואת התנהגות היהודים במדינת ישראל לנאצים ועוזריהם יימח שמם וזכרם.

תפסיק לנסות לייצר לך עולם עולם אוטופי כי בפעם הבאה שתלך לפארק ותחטוף מכות רצח מחבורה של ערבים כי באת לעשות על האש, ולהם סתם בא לריב, ויתחילו להציק לך ולאשתך, אז תתחיל לדבר אחרת.

חבר'ה אנשים יודעים לדבר יפה עד שזה בא לתוך ביתם, ופתאום משתנה הכיוון בו נשבה ונושבת הרוח. קל לדבר ולזרוק מילים באוויר, אך המציאות העגומה קיימת ,ותמשיך להתקיים, הזמן יעשה את שלו והיסודות הלאומניים הערבים כל שעה מתחזקים, לך לסכנין ועראבה, שב עם ראא'ד צלאח או אולי עם חיים אורון החבר הטוב של ברגותי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חדשות טובות, חרם על סופרלנד!

http://news.walla.co.il/?w=/9/2646724

"בקיטנות החליטו לבטל ביקור של אלפי חניכים", זה הזמן ללכת לסופרלנד רבותי, לא ערבים, לא יהודים קטנים ומנוזלים, רק אתם והמתקנים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כן או לא - אתה מוכן שהבת שלך תצא למועדון מעורב ?

למה לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כי קודם הוא ציין את העובדות:

"האם תרגיש בטוח שלאן שהבת שלך יוצאת מטרידים אותה, מתעלקים עלייה, נגיעות כאלו או אחרות, מרימים לה את השמלה/חצאית. אתה מוכן לזה ?"

JL Audio

פורסם
אז בבקשה אנחנו מדברים על הסופרלנד שם הם מתנהגים כמו מפגרים צורחים, מקללים, דוחפים, מפחידים אנשים, קופצים מעל התורות גם אם לא הכנסת אותם הרי הם הגיעו מה פתאום לא לתת להם זכות?! זה רוב הערבים בסופרלנד אין ספק שיש מיעוט, השונה מהם, אבל בינתיים זה הרוב ועדיף להימנע! שילמדו להתנהג ויבואו. אם כל הכבוד מי הם בכלל שיקללו אותי? שיגעו בחברה שלי? שירביצו לאנשים בתור? מי הם, הם שונים ממני וממך? לא! אבל הם מתנהגים אחרת והם גרועים בהרבה ממני וממך!

זה פשוט סוג האוכלוסיה שמגיע לסופרלנד.

בנוסף, מסיבות פוליטיות וכלכליות שאין מה להיכנס אליהן עכשיו, האוכלוסיה הערבית בישראל היא בעלת מעמד סוציו-אקונומי נמוך, ולכן, בהכללה, מתנהגת כמו שמתנהגות אוכלוסיות ממעמד כזה.

זה נכון בכל מקום בעולם. אנשים ממעמד סוציו-אקונומי נמוך, שאינם משכילים, הם לרב גם אלימים.

זה הרבה פחות עניין של תרבות ערבית-מוסלמית והרבה יותר ענייני כלכלי, פוליטי ודמוגרפי.

שוב, אני חי בשכונה עם לא מעט סטודנטים ערבים. הם הרבה יותר שקטים ומנומסים מהאמריקאים, לדוגמא, שמנסים לשחק אותה פראי קולג'...

פורסם

כדי שלא יגעו בה/ירימו לה את החצאית/יציקו לה שהיא רוצה להנות.. זה למה לא.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

וזאת הסיבה למה הם לא הולכים לסופר לנד וכאשר הם הולכים הם לא מתנהגים כמו ברברים.

והנה אתה אפילו אמרת:

"זה פשוט סוג האוכלוסיה שמגיע לסופרלנד."

אז את האוכלוסיה הזאת "מפלים", ובצדק.

JL Audio

פורסם
כי קודם הוא ציין את העובדות:

"האם תרגיש בטוח שלאן שהבת שלך יוצאת מטרידים אותה, מתעלקים עלייה, נגיעות כאלו או אחרות, מרימים לה את השמלה/חצאית. אתה מוכן לזה ?"

זה כבר תלוי במועדון.

אין לי שום בעיה עם יחסים מחוץ לקבוצה האתנית, ויש לי קבלות...

פורסם
זה כבר תלוי במועדון.

אין לי שום בעיה עם יחסים מחוץ לקבוצה האתנית, ויש לי קבלות...

כמו רואה חשבון שמכין מאזנים, כמו שומר ביציאה מסופר, כמו מס הכנסה:

אני צריך לראות קבלות. :lol:

נגטיב חסך בשבילי 2 הודעות, חן חן לך. כדרך אגב, אני לא מצדיק את הישראלים אבל הערבים פה חודרים לפרטיות של בחורות. בחיי, אני לפעמים חושב פה שאנחנו לא חיים באותה מדינה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שמר תפסיק לבלבל את המוח! הם מתנהגים לעובדים כמו לזבל, גם לאנשים שבאים להנות הם מתנהגים כמו לזבל!

אין קשר בכלל בין הגזענות של הגרמנים שלא הייתה מוצדקת לבין זה, אנחנו לא התנהגנו שם כמו בהמות הם פה חופשי על הבר מי שבא להם לא טוב בעין הם ידאגו לו, מי שחברה שלו נראת טוב והוא יחיד אז מה הבעיה נעצבן אותו וניגע בה, העובד פה? אני שילמתי כסף אז אני יתייחס אליו כמו לז*ן כי הוא עובד אצלי, המאבטחים פה? גם ככה לא יעשו לי כלום!

אתה קראת מה הוא כתב שאתה קובע שזה בלבולי מח?

מי שמתנהג כמו זבל צריך להעיף אותו. הבעיה היחידה היא שלא עושים את זה. אתה בעצמך אומר שהמאבטחים פוחדים מהם.

אם היו מטפלים בזה כמו שצריך עוד מההתחלה, הם היו לומדים כבר ממזמן שאי אפשר להתנהג ככה במקומות ציבוריים וכל היציאות הגזעניות האלה לא היו קיימות כי הם היו חייבים להתאים את התרבות שלהם לתרבות מערבית. המדינה לא אוכפת את החוק עליהם כמו על יהודים ומכאן הבעיה. הפכנו אותם לשונים.

ליהודים הרוסים, התימנים, הגרוזינים והאנערף שעלו לכאן בתקופות שונות לא היו תרבויות שונות? בסוף, בגדול, כולם למדו ליישר קו עם החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...