Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש במקומות כאלה ימים סגורים לבתי ספר\תנועות נוער\קייטנות\מה שלא יהיה...

אני חושב שסה"כ מנסים לשמור שם על השקט. אם יסגרו שם עם בי"ס יהודי וגם עם בי"ס ערבי שיבואו באותו יום מה סביר להניח שיתקבל? דו קיום או קטטה המונית? :roll:

אם ביום רגיל מגיע ערבי ורוצה להכנס עם המשפחה שלו אף אחד לא אומר לו "זה יום ליהודים בלבד".

V5

פורסם

גועל נפש? ניסית להיות איפשהו עם ציבור גדול של ערבים? רמז: זה פחות שוס ממה שנדמה לך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
http://news.walla.co.il/?w=/90/2646592&m=1

פשוט גועל נפש! ואחר כך מתפלאים למה ילדים שונאים ערבים ולמה ערבים שונאים אותנו. :evil:

אולי גם יום מיוחד להומואים או לאתיופים? מה עם רוסים? מרוקאים?

גועל נפש!

יצא לך לגור בעיר מעורבת עם יהודים וערבים?

פורסם

נו יותר טוב, מה אתה רוצה לראות פיצוצים של יהודים וערבים תוך כדי פציעות קשות על מתקני הסופר לנד?

נסה לבלות בסחנה, ובעוד מקומות ארץ ישראליים לכאורה, העוינות והרצון ליצור פרובקציות כל הזמן ובכל מקום בילוי פשוט לא יאומנים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל שאני באיזורים המוניים כמו הסופרלנד/לונפארק אני לא מבדיל כל כך אם הערס שמולי הוא ערבי הוא יהודי. כי פשוט הם די דומים ובאישורים שהם נקיים כביכול מערבים אני לא מרגיש לא בשוויץ ולא בארה"ב

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אם היו שם, המצב היה הרבה יותר גרוע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פשוט גועל נפש! ואחר כך מתפלאים למה ילדים שונאים ערבים ולמה ערבים שונאים אותנו. :evil:

גועל נפש!

יצאת קצת בכיין.

שים לב שההגבלה הזו תקפה לשתי הצדדים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גועל נפש!

מסכים איתך ב-100% זו התנהגות גזענית קלאסית. גם אם הם אמרו שיש ימים לערבים זה אומר שיש פה התייחסות לאנשים ע"פ מוצאם.

בתור ערבי לאחרונה אני רואה המון מקרי גזענות ולאו דווקא נגד ערבים אבל זה מתגבר לאט לאט והמצב רק הולך ומחמיר וחבל.

בילדות שלי השתתפתי בקייטנות של ערבים ויהודים ותמיד היינו חברים ואפילו הזמנתי אותם לבוא לבקר אותי בבית, ובאו (היינו בני 7-8 אולי) גם באוניברסיטה היו לי חברים יהודים שאפילו ביקרתי אותם בביתם, מקרים כאלה שהולכים ונהפכים לנורמה בשנים האחרונות רק יצמיחו שנאה בין שני העמים :-(

איך הכל מתדרדר לאט לאט ...

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בחמת גדר זה נורא הם צועקים משתוללים,אני מעדיף לשמוע צעקות בעיברית מאשר בערבית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם יסגרו שם עם בי"ס יהודי וגם עם בי"ס ערבי שיבואו באותו יום מה סביר להניח שיתקבל? דו קיום או קטטה המונית? :roll:

אני מהמר על כך שכעבור שעתיים מתחילת היום הזה, מד"א מכריזים אר"ן. המקום נהרס ומושחת. והמקום ייסגר ע"י המשטרה (גדוד מג"ב במקרה המתואר).

פורסם

לכל הצבועים ויפי הנפש,

נסו ללכת עם החברה/אחות/בת דודה שלכם לסופרלנד /ימית 2000 וכו'.

נראה מה תעשו מול גדוד של 30 ערבים שמתנהגים בברבריות,פשוט אין מילה אחרת.

נוגעים בבנות בכל מקום אפשרי ,הרי בבריכה ובתור למתקנים אין בעיה בכלל.

אני שמח שעושים דברים כאלה.

Nothing runs like a Deere.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...