Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
DORSHR1 איבדת את מטרת השרשור- אתה מתאר סיטואציות לא נעימות, מסכים איתך שזה לא נעים- אבל אל תשכח שיש ימים שמיועדים רק להם :lol: ואין מנוס מכל מה שרשמת- כך שההודעה שלך לא רלוונטית במלואה.

לצורך העניין: כשזה יום מיועד ליהודים לא יצעקו אללה עכבר בקומבה, וכשזה היום שמיועד לערבים?

דבר ראשון שיש יום ערבים, שזה בדרך כלל בחגים שלהם, אף אחד כמעט לא רוצה לעבוד.. אבל אל תשכח אני מקבל כסף,

יש אנשים שבאים להנות, ומה קורה? הם שומעים הכל רואים הכל וגם חלקם הגדול נפגע מהם אישית וכאן הרסת לאנשים את כל היום כיף הזה בסדר אותי מקללים וכו וכו.. אבל למה בנאדם שבא להנות צריך את זה? הוא בעונש או ביום כיף?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן תצעק גזענים עד שיבואו לך כמה חברה בבריכה וייגעו לאשתך בעכוז או בחזה, נראה אז איך כולך תשתנה, או שתרצה לבוא לעשות עם חמיך וחמתך על האש בסחנה ויבואו לך חבורה של דבילים ויגידו לך תפוס אל תתקרב זה שטח שלנו אנחנו בו לפניך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

א. זאת גזענות וזה שאתה נהנה ממנה או שהיא פותרת לך לך בעיות זה לא משנה.

ב. אם לא מתאים לי לבוא למקום כלשהו אני לא מגיע, אין לי ציפיה שימנעו ממשהו אחר להגיע רק בגלל שלי זה לא מתאים.

ג. טיילתי עם אשתי יותר מחצי שנה בהודו- הסחנה קטן עלינו וההודים למי שלא יודע הם הערסים הגדולים ביותר.

ד. אתם פשוט מפספסים את הנקודה של מדינת חוק דמוקרטית- העיקר אחרי זה כולם בוכים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כשבסופרלנד תימצא רק אוכלוסיה אחידה

מסכים איתך מאה אחוז.

צריך שיהיו שם רק בלונדינים תמירים עם עיניים כחולות, רצוי על מדים חומים.

כן, הייתי בחוף קליה (למשל), מלא ברברים שמקללים ערבית, לקחתי את הרגליים וברחתי.

הייתי גם בטדי, מלא ברברים שמקללים בערבית, לקחתי את הרגליים וברחתי.

הייתי בכפרים ערביים, אפריקאיים, ויהודיים- ישראלים. אצל כולם ראיתי בתים מג'וייפים לתפארת לצד בתים מצוחצחים.

אין לי שום בעיה שיעצרו/יעיפו/ימנעו כניסה מכל אחד שלא מסוגל להתנהג בצורה שתאפשר לסובבים אותו לחיות וגם ליהנות מהחיים (כשמדובר בפעילות פנאי, לדוגמה). לא ממש משנה לי אם אמא שלו ערביה או שחתכו לו כמה מ"מ מהבולבול בגיל 8 ימים.

נהפוך הוא - אוזלת היד של השלטון הישראלי בכל התחומים - מביאה לכמות עבריינים ופורעי חוק אימתנית בקרב המגזרים המוזנחים (בעיקר ערבים, אבל תבדקו לרגע מה קורה ביישובים יהודיים מוזנחים, או, רחמנא ליצלן - בקרב ה"שבאבניקים" בעדה החרדית).

אחוז הנבערים באוכלוסיה שלא מסוגלים אפילו להבין מה לא בסדר בקו המחשבה שלהם מפחיד ונמצא בעליה מתמדת. זה ממש לא מנחם אותי ש"הם" (הערבים) יותר קיצוניים, יותר רצחניים, יותר מחרחרי מלחמה ויותר מלוכלכים/נבערים/פונדמנטליסטיים.

מפחיד אותי לחשוב איזו מדינה תהיה לנו (אם תתקיים ואם אהיה בה עדיין אזרח) בעוד 15-20 שנים.

We're on the road to nowhere...

פורסם

ואם אפשר, שישימו סימן מזהה על הבגדים ועליו כתוב ARAB. שלא יתבלבלו חו"ח, בנותינו הענוגות.

עדיף בצבע צהוב, שיהיה בולט.

פורסם

ואם עכשיו בפארק שעשועים כלשהו בעולם היו נותנים ימים מיוחדים לכולם וימים ספציפיים ליהודים. גם אז זה היה בסדר?

לגבי לגעת בחזה/ עכוז וכו'... אם מישהו יגע בחברה שלי, לא משנה מיזה הוא יקבל לום בראש. ושוב, יש לא מעט יהודים ערסים שעושים בדיוק אותו דבר. אאתם יודעים מה ההבדל? את היהודים אתם מיבנים בשפה. את הערבי לא.

פורסם
ואם עכשיו בפארק שעשועים כלשהו בעולם היו נותנים ימים מיוחדים לכולם וימים ספציפיים ליהודים. גם אז זה היה בסדר?

לגבי לגעת בחזה/ עכוז וכו'... אם מישהו יגע בחברה שלי, לא משנה מיזה הוא יקבל לום בראש. ושוב, יש לא מעט יהודים ערסים שעושים בדיוק אותו דבר. אאתם יודעים מה ההבדל? את היהודים אתם מיבנים בשפה. את הערבי לא.

סבבה מצויין .

לך תן לום בראש לערבי גבר שרוצה להצחיק את החברים שלו (20 במספר) . עדכן אותנו .

פורסם

+1 :lol:, זה בדיוק העניין, אין לי שום דבר נגד ערבים, אבל כשזה מגיע למצב שאני מרגיש איתם לא בנוח\לא בטוח אשמח שלא יהיו בקרבתי, כן אני לא מתבייש להגיד שליד חבורות של ערבים, ערסים צעירים אני מרגיש לא בטוח ולצורך העניין- אני לא קטן וצימוק ולא קרוב לזה אפילו, אבל מעדיף להמנע מראש ממצבים לא נעימים, שכפי שציינתי קודם- יש לי אחות בת 16 וזה מבעית אותי לחשוב על הסיטואציות, במיוחד אם אני לא שם.

*לא יודע למה אבל אני בראש לא מצליח להשוות יהודים ערסים לערבים ערסים (אולי בעיקר כי אני לא מבין אותם?).

JL Audio

פורסם

גם אני חויתי לונאפארק שכנראה היה יום כיף לאיזה בית ספר, מדובר היה בכיתה י''א או אולי י''ב, פשוט היה זוועה, צעקות, הדחפויות, התגנבויות, מבטים על בחורות יהודיות, זריקה של משפטים כאלה ואחרים, כפיים, שריקות ומה לא. ממש לא נעים! כמובן כל זה בחמולה, לבודדים אין את זה אבל בחמולה הגבריות טופחת!

אז לא הבנתי, בית הספר היה מהמגזר או מבת-ים? אותה התנהגות ראיתי גם מיהודים כשרים למהדרין

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שמר למנוע מהם זה לא הגיוני מתוך למשל 1000 הייתי מוציא 990 לכן בגלל העשר האלה שווה לעשות ימים בנפרד.

לגבי זה שאמר לום בראש, אל תדאג אחרי שאתה תתן לו לום בראש כל החברים שלו ידאגו שתהיה בחולות ראשון שגם ככה נמצאים מטר משם.

אגב גם להוציא אותם אי אפשר כי המאבטחים ילדים (בני עשרים) גם מפחדים מהם הם לא מדברים אליהם בכלל.

תנסו להבין את המצב במקום לומר גזענות!

הייתם שם פעם פעמיים שלוש בחמש שנים אני שם כל שבוע ורואה ויודע מה הולך שם.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

גיסי היה בפארק שעשועים לאחרונה

מה אגיד ומה אומר הלם התרבות היה טוטאלי לעולם הוא לא יחזור לשם

בתפריט היה

דחיפות

מכות

קללות

עקיפות תורים מצד בני מיעוטים שאנשים פחדו להתעמת איתם והם מחייכים בסיפוק שמפחדים מהם

חוסר כבוד בחניה בכניסה אחד על השני

לפני 12 שנה חבר עבד בפארק מים נודע בת"א

בתפריט היו מכות דחיפות קללות עקיפות בתור חמולות נגד חמולות משפחות נגד משפחות אנשים שמנסים להכנס מהגדרות ואנשים שלא מוכנים לקבל את האיסור הכנסת בקבוקי זכוכית ומכניסים/מנסים להעביר שקיות מעל הגדרות

בפעם הבאה פלוגות מג"ב שישליטו סדר במקומות בילוי וזהו!

כל אחד חי בסרט של הבורר ושהוא ורק הוא יגיד את המילה האחרונה

בקיצור להקיא!! :|

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני מאמין שכל אדם גזען, בצורה כזו או אחרת.

כל המתייפיפים למיניהם, יודעים לדבר באוויר, אבל אוי ואבוי אם יגיע אליהם לבניין שכן ערבי.

אני לרגע לא אומר שכולם מתנהגים כך ויש גם בני מיעוטים שהם אנשים מדהימים, אבל השהות בחברת רוב הערבים הצעירים, פשוט לא נעימה, על אחת כמה וכמה כשאתה במקום בילוי עם החברה שלך/ הבת שלך.

ההחלטה היא לא נעימה וגם לא מצטיירת טוב, אבל אני בטוח שהיא באה יותר ממקום של למנוע חיכוחים מיותרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, הייתי בחוף קליה (למשל), מלא ברברים שמקללים ערבית, לקחתי את הרגליים וברחתי.

הייתי גם בטדי, מלא ברברים שמקללים בערבית, לקחתי את הרגליים וברחתי.

הייתי בכפרים ערביים, אפריקאיים, ויהודיים- ישראלים. אצל כולם ראיתי בתים מג'וייפים לתפארת לצד בתים מצוחצחים.

אין לי שום בעיה שיעצרו/יעיפו/ימנעו כניסה מכל אחד שלא מסוגל להתנהג בצורה שתאפשר לסובבים אותו לחיות וגם ליהנות מהחיים (כשמדובר בפעילות פנאי, לדוגמה). לא ממש משנה לי אם אמא שלו ערביה או שחתכו לו כמה מ"מ מהבולבול בגיל 8 ימים.

נהפוך הוא - אוזלת היד של השלטון הישראלי בכל התחומים - מביאה לכמות עבריינים ופורעי חוק אימתנית בקרב המגזרים המוזנחים (בעיקר ערבים, אבל תבדקו לרגע מה קורה ביישובים יהודיים מוזנחים, או, רחמנא ליצלן - בקרב ה"שבאבניקים" בעדה החרדית).

אחוז הנבערים באוכלוסיה שלא מסוגלים אפילו להבין מה לא בסדר בקו המחשבה שלהם מפחיד ונמצא בעליה מתמדת. זה ממש לא מנחם אותי ש"הם" (הערבים) יותר קיצוניים, יותר רצחניים, יותר מחרחרי מלחמה ויותר מלוכלכים/נבערים/פונדמנטליסטיים.

מפחיד אותי לחשוב איזו מדינה תהיה לנו (אם תתקיים ואם אהיה בה עדיין אזרח) בעוד 15-20 שנים.

We're on the road to nowhere...

מסכים עם כל זה.

יש נוער זבל בכל המגזרים, רק השפה שונה.

בכלליות יש מגמת עלייה עולמית באחוז האנשים עם אינטיליגנציה נמוכה, זה כי הם עושים יותר ילדים.

אם רק היה אפשר לכלוא את כל אותם ערסים מכל המגזרים באיזה מגרש ענק ולתת להם להשמיד אחד את השני...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוי, קראו לי גזען. אני לא יודע איך אחיה עם עצמי עכשיו.

אתה יכול לקרוא לזה גזענות עד מחר, וזה לא ישנה את העובדה שאתה מנסה לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח, ולזרוק למי שזה מפריע לו ״גזען״. כן, יש ערבים נחמדים אבל מה לעשות שהרוב לא ודי נאחס להימצא בסביבתם? זו המציאות ואלו העובדות. אין פה אפילו עניין של דעה קדומה.

ואם אפשר, שישימו סימן מזהה על הבגדים ועליו כתוב ARAB. שלא יתבלבלו חו"ח, בנותינו הענוגות.

עדיף בצבע צהוב, שיהיה בולט.

יחי ההבדל הקטן - ספר לי, כמה יהודים התפוצצו בקניונים של ברלין?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...