Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או, עוד אחד שעשה 2 תארים + דוקטורט במזרחנות והסטוריה ערבית.

מה זה משנה לך היכן גדלתי ומאין האינטראקציה של עם ערבים? ואם אני מקבל מאחורה כל לילה מערבי, זה משנה משהו לגבי השקפת עולם? בוא נאמר כך, יונית, נפגשתי בחיי עם כמה אנשים ממוצא ערבי ולא מקריאה בספרים.

חלק לא קטן מהם הייתי שמח להעביר לעולם שכולו טוב, אבל חלק אחר (מחר ייצא בפורום פירוט מסודר בטבלת אקסל שיחשב בדיוק אם מדובר ברוב או מיעוט) הם אנשים שאין לי שום בעיה להיות שכן שלהם, חבר שלהם או שותף וכיו"ב. בוודאי שהייתי מעדיף אותם על לא מעט מכאלה שנמצאים כאן בפורום, כפי שמשתקף בכתיבתם.

כבר היה מישהו שהחליט לא מזמן שאני רופא שיניים שגר בת"א או משהו בסגנון ואני, אם מישהו רוצה לעקור שיניים, אני יכול לעשות את זה בהתנדבות עם ג'בקה (תשאל את רזמל איך אני דג דגים ותבין).

לבת שלי אני מאחל מישהו שיהיו לה חיים טובים איתו, בלי קשר למוצאו (אתה בטח מהטוקבקיסטים שטורחים בכל כתבה על ברפאלי להגיב ב"אבל למה עם גוי"? כאילו שזה עניין שלכם מי נכנס לה לתחתונים (או קנאה).

------------------------------------------------------------------------------------------------

ההתנהגות הברברית שאתה נתקל בה ברורה לחלוטין. היצורים האלה מתארגנים מראש בכדי לבוא להפריע ולעשות את המוות למי שסביבם. כל עוד אין מי שעומד מולם זה נותן להם עידוד ולגיטימציה להמשיך במעשיהם.

עפר כבר כתב לך אבל אני אחדד את זה - ראית פעם חבורות של חוליגנים במשחקי כדורגל באנגליה של לפני 3 עשורים?

הערבים ה"ברברים" שלך הם פודל מחמד ליד החבורות האלה. ההם בכלל לא היו טורחים לדבר איתך, לקלל או להקניט.

פשוט היו מפרקים אותך לחתיכות קטנות, בלי יותר מדי חוכמות.

אתה רואה כאלה היום?

להבדיל - ראית מישהו מ"נערי הגבעות" ו/או המתנחלים של "תג מחיר" וכו' מתפרעים בזמן פינוי עזה?

ברגע שהמוסדות החליטו שהעניין צריך להיפסק, זה נפסק. כמו עם ילדים - הכל עניין של הצבת גבולות.

התחמקות מהתשובה כ"כ ברורה כאן. התגוננות ? נו באמת.. ניסיון להפוך את זה ? :roll:

כן או לא - אתה מוכן שהבת שלך תצא למועדון מעורב ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה אולי כתובת מגורים, רשימה מדוייקת של כל החברים/ מכרים שלי ויומן פגישות? תסביר לי מה עניין הרקע שלי לצורת המחשבה ואולי אפרט לך את כמות האינטראקציה שלי עם ערבים.

לגבי הבת שלי? התשובה היא כן, ללא שום בעיה.

בדוק את ממוצע הנערות/נשים שנמצאות במערכות יחסים עם ערבים. אני חותם על כך שההורים של אותן נערות/נשים הם לא בדיוק הסוג ה"ליברלי" שמעודד את בנותיו להזדיין עם ערבים...

פורסם

אני מזמן לא הייתי בסופרלנד, אבל מהפעמים שהייתי אני זוכר תמיד את בני הדודים שנדחפים בתורים, צועקים בברבריות, רצים כאילו יש שריפה וכ'ו.

מנגד ערסים יהודים אני זוכר יותר מפארקי מים :roll:

פורסם
ערבים = אומה, הם יכולים להיות מוסלמים, נוצרים, שיעים,סונים

יהודים = דת. יכולים להיות רוסים, אמריקאים, אירופאים וכו.

אלו שני קריטריונים שונים שלא ניתן לבצע הפרדה איתם

זה כמו להפריד מוצרי חלב ובגדי צמר...

נכון, וזה לא LOL, אני רוצה תחרות קמיקזה עם בני דודי!!

הגזענים בפורום יותר גרוע כי הגזענים ההם לא יודעים להפריד נכון אז הם לא גזענים

אבל כמה שלא נעים לומר, קשה להבדיל בין מוסלמים לדרוזים ואפילו לגברים נוצרים (לנשים נוצריות מותר להתלבש גם חשפני)

הבסיס המשותף , רוב רובם שיער שחור ורובם ככולם מדברים ערבית. עד שלא תשאל לא תדע, לכן עם כל הצער שבדבר

גם בתקשורת אומרים "ערבים" (שהאמא נולדה בחצי האי ערב ושפת האם שלהם ערבית)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
אבל בואו לא ניתמם. יש בעיה עם התנהגות אלימה במדינת ישראל שהפכה לנורמה מקובלת במקומות מסויימים. הבעיה משותפת לאלה שנולדו לאם ערבייה ולאלו שסבא שלהם הגיע מפולין. סטטיסטיקה של כמה אחוזים הם כאלה מכל קבוצה לא צריכה לעניין. מוכן להתחייב שגם בימים נטולי הערבים, יהיו צעקות, יהיו קללות, יהיו דחיפות, יהיו נגיעות בבנות, יהיו כאלה שיעקפו וסביר להניח שיהיו מכות.

אין לך מושג כמה אתה טועה, צעקות יש זה נכון, קללות משמעותית פחות, דחיפות יש אין ספק, נגיעות בבנות שזה הוא אחד החלקים החשובים של התנהגות הערבים בסופרלנד אז אין לך מושג כמה אתה טועה פה, פשוט אין לך מושג!

הנוער היהודי הוא כל הדברים שתרצה חוץ מזה לא ראיתי מקרה אחד שזרקו למישהי הערה כשהיא הייתה עם מישהו או עם הוריה.

הרבה פחות צעקות הרבה פחות עקיפות הרבה פחות מהכל בעיקרון.

אין לך מושג איך הם מתנהגים שם?! הם מבקשים מילדים קטנים לעבור רק רגע ועוקפים אותם!

נערים יהודים מפחדים מהם ונותנים להם לעקוף כי מילה לא במקום אכלת אותה.

בקיצור הם הרבה הרבה הרבה יותר אלימים מאיתנו במקרה זה!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
אתה רוצה אולי כתובת מגורים, רשימה מדוייקת של כל החברים/ מכרים שלי ויומן פגישות? תסביר לי מה עניין הרקע שלי לצורת המחשבה ואולי אפרט לך את כמות האינטראקציה שלי עם ערבים.

לגבי הבת שלי? התשובה היא כן, ללא שום בעיה.

בדוק את ממוצע הנערות/נשים שנמצאות במערכות יחסים עם ערבים. אני חותם על כך שההורים של אותן נערות/נשים הם לא בדיוק הסוג ה"ליברלי" שמעודד את בנותיו להזדיין עם ערבים...

אף אחד לא ביקש שום דבר אתה יכול להירגע. אני רק מטיל ספק גדול במעורבות שלך עם הערבים בחיי היום היום בחיים העירוניים. זה שיש כמה פלצנים תומכי שלום הכל טוב ויפה, זה שהרוב מתנהג בצורה מזעזעת זה הנושא.

רוב הערבים אשר מתגוררים במדינת המרכז מהווים גורם של מטרד, איום על שלום הפרט, איום תמידי על הסדר הציבורי ותחושת מעיקה שהם גורמים.

ולאן אתה לוקח מקומות ? מה אתה עונה בכלל ? מי אמר על להזדיין עם מישהו ומי ציין כ"כ רחוק ? על מה אתה חושב לעזאזל ? אני התכוונתי אם תרגיש בטוח שלאן שהבת שלך יוצאת מטרידים אותה, מתעלקים עלייה, נגיעות כאלו או אחרות, מרימים לה את השמלה/חצאית. אתה מוכן לזה ? כן, לא נראה לי.

עכשיו אני רוצה לראות את הגיבור שאומר שהערבים לא מתנהגים ככה, שזה קומץ שלילי. איזה קומץ שלילי ואיזה בטיח, ההתנהגות של רובם פה במקומות הבילוי פוגעת לכל הסובבים באווירה. כמה פעמים הם יושבים כמו שבורים מחוץ לנמל רק מחפשים להתקיף חבר'ה שיצאו ממועדונים או בחורות שהולכות ? הא, כן.. כל שישי שאני יוצא בערך.

על זה - יש בעיה. בן אדם בא לשלם סכום כסף יפה להנות בסופרלנד ? עובדה - עם ערבים זה לא קורה. עד שהרוב הערבי במקומות הבילוי לא ישלוט בעצמו (תמיד יהיה את הקומץ, אני מודע לכך) - מגיע לכולם "להיענש" ולבלות רק עם בני מינם שמתנהגים בצורה חברית כנראה רק אחד לשני. אולי ככה ייכנס להם משהו לקודקוד.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

עד כמה שישמע מוזר הבעיה היא לא בהתנהגותם של הערבים הבעיה היא במדינה: נתתם למגזר שלם להפוך למשולל רסן ועכשיו מתמודדים עם התוצאות.

הסופרלנד מקום פרטי, לא צריך לשלם על נזקים שנגרמו בעקבות קטטות, להעמיד בסכנה את רישיון העסק.

כל אחד שנכנס (לא משנה העדה) מורידים לו סטירה כמקדמה, לא יתנהג יפה יקבל עוד כמה.

יש צוות אבטחה שנקרא י.מ.מ (לא הימ"מ המשטרתי), מאבטחים מקומות בילוי בעייתיים, שיסתובבו 30 כאלה בסופרלנד כולם יתנהגו יפה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
עד כמה שישמע מוזר הבעיה היא לא בהתנהגותם של הערבים הבעיה היא במדינה: נתתם למגזר שלם להפוך למשולל רסן ועכשיו מתמודדים עם התוצאות.

הסופרלנד מקום פרטי, לא צריך לשלם על נזקים שנגרמו בעקבות קטטות, להעמיד בסכנה את רישיון העסק.

כל אחד שנכנס (לא משנה העדה) מורידים לו סטירה כמקדמה, לא יתנהג יפה יקבל עוד כמה.

יש צוות אבטחה שנקרא י.מ.מ (לא הימ"מ המשטרתי), מאבטחים מקומות בילוי בעייתיים, שיסתובבו 30 כאלה בסופרלנד כולם יתנהגו יפה.

מסכים מאוד לגבי אמירת הפתיחה. אבל רמות אבטחה כמו של דרבי בסופרלנד נשמע לי קצת מוגזם.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כרגיל, אתה כותב שטויות לא מבוססות.

אתה מ-נ-י-ח שאני לא רואה ערבים בחיי העירוניים. מה לעשות שאני לא חי בעיר ודווקא קרוב לישובים ערביים (גם בבית וגם בעבודה).

כנ"ל לגבי ה"רוב הערבי". אתה רואה את החבורות הצעקניות שמתבלטות על פני השטח (וכמו שציינתי, יש אצלם חבורות שבאות מראש במטרה להפריע) ואין לך מושג אמיתי לגבי כמות הערבים הכללית באותו יום סופרלנד, למשל.

יש לך בכלל מושג כמה ערבים חיים ב"מדינת המרכז" שלך ? מה זה מרכז עבורך? גוש דן? 30 ק"מ מרח' בזל? 60? מה לגבי ערים מעורבות כמו רמלה, לוד, יפו? זה נחשב או לא? מה לגבי מקומות בהם יש עשרות משפחות של משת"פים? מה קורה עם מקומות בהם יש צד"לניקים לשעבר? הם גם "ערבים מלוכלכים" או שהם מספיק נקיים עבורך?

קשקשן.

פורסם

רבותיי המתחסדים, תנסו לבלות בלונה-פארק עם ילדיכם, ואז תדברו.

הפתרון? לתת להם להיכנס אבל להגביר את האבטחה והשמירה. רק שזה, מה לעשות, פחות כלכלי.

נכון, זה לא נשמע טוב. נכון, זה גזעני. אבל העובדה שהם בעצמם לא מוקיעים את התופעה הזו מתוכם, גוררת את אלה שכן מתנהגים כמו בני-אדם, לאותה קבוצה של ערסים חארות.

עכשיו תגידו שגם אצלנו, היהודים, יש כאלה. נכון, אבל פחות. ולא כל מיני-סכסוך הופך למחלוקת שמייצגת בעוצמתה את הסכסוך הפלסטינאי.

אז יש פתרון אחר - אנחנו ניסע לבלות ביורופה-פארק, כי לנו יש כסף, ונשאיר להם את הלונה-פארק הישראלי, עם החום והלחות. אה, בעצם לא הלך לנו כל כך טוב באירופה לפני כמה עשורים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כרגיל, אתה כותב שטויות לא מבוססות.

אתה מ-נ-י-ח שאני לא רואה ערבים בחיי העירוניים. מה לעשות שאני לא חי בעיר ודווקא קרוב לישובים ערביים (גם בבית וגם בעבודה).

כנ"ל לגבי ה"רוב הערבי". אתה רואה את החבורות הצעקניות שמתבלטות על פני השטח (וכמו שציינתי, יש אצלם חבורות שבאות מראש במטרה להפריע) ואין לך מושג אמיתי לגבי כמות הערבים הכללית באותו יום סופרלנד, למשל.

יש לך בכלל מושג כמה ערבים חיים ב"מדינת המרכז" שלך ? מה זה מרכז עבורך? גוש דן? 30 ק"מ מרח' בזל? 60? מה לגבי ערים מעורבות כמו רמלה, לוד, יפו? זה נחשב או לא? מה לגבי מקומות בהם יש עשרות משפחות של משת"פים? מה קורה עם מקומות בהם יש צד"לניקים לשעבר? הם גם "ערבים מלוכלכים" או שהם מספיק נקיים עבורך?

קשקשן.

מעניין לי ת'ביצים התרבות הערבית. אני נתקל בהם מספיק כל יום בשביל להכיר קשת רחבה של אופי/התנהגות שלהם. אני לא ציני ואני באמת שמח שאתה מדבר שאתה מכיר אותם מקרוב (לפי דברייך). לערבים יש בעיית השתלבות בסדר הציבורי - I CALL THEM LIKE I SEE THEM. במקומות הבילוי, רובם, ברברים.

ואני עדיין מעוות מהמחשבה על זה שעם כל הדברים שהם עושים לבחורות ישראליות (ההצקות ושות' - כבר דנו על כך) אתה תהיה מוכן לתת לבת שלך לצאת למועדון מעורב.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לקחת סלקטורים שהעבודה שלהם זה להיות גזענים בהוראה של בעל המקום (לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו לקהל הלקוחות-ואני לא אומר שזה טוב...).

ההנחיות שהם מקבלים זה להכניס אנשים מקורבים או "איכותיים" על פי ראות עיניהם.

במקרה הזה כנראה היא לא באה בטוב לעין של הסלקטורית, בלי קשר להיותה יהודיה.

לפעמים מספיק שהמקום לא מעוניין להכניס "ערסים" בלי קשר אם הוא יהודי או ערבי, אז נותנים הנחיה לסלקטורית לזהות את הסימפטומים לפי הדיבור. לרוב הכי קל להוציא את הערס/פרחה משלוותו אם אומרים לו "אתה לא רשום".

כמובן שיש מקומות שמגזימים מאוד עם הסלקציה ואני אישית מעדיף לא להגיע אליהם. (מסתפק בפאב או מסעדה ואני דווקא חולה על מסעדות ערביות :wink: )

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
רבותיי המתחסדים, תנסו לבלות בלונה-פארק עם ילדיכם, ואז תדברו.

הפתרון? לתת להם להיכנס אבל להגביר את האבטחה והשמירה. רק שזה, מה לעשות, פחות כלכלי.

נכון, זה לא נשמע טוב. נכון, זה גזעני. אבל העובדה שהם בעצמם לא מוקיעים את התופעה הזו מתוכם, גוררת את אלה שכן מתנהגים כמו בני-אדם, לאותה קבוצה של ערסים חארות.

עכשיו תגידו שגם אצלנו, היהודים, יש כאלה. נכון, אבל פחות. ולא כל מיני-סכסוך הופך למחלוקת שמייצגת בעוצמתה את הסכסוך הפלסטינאי.

אז יש פתרון אחר - אנחנו ניסע לבלות ביורופה-פארק, כי לנו יש כסף, ונשאיר להם את הלונה-פארק הישראלי, עם החום והלחות. אה, בעצם לא הלך לנו כל כך טוב באירופה לפני כמה עשורים...

השורה המודגשת:

מזכיר את הפתרון הישראלי לתאונות הדרכים.

זה לא כלכלי ללמד נהיגה בצורה נורמלית, אז בואו נזמבר את כל הנהגים ובעיקר ניתן להם קנסות על מהירות.

לחשוב על כך שאם אנשים ינהגו בצורה נכונה יהיו פחות הרוגים, פחות נכים, ייחסכו ימי עבודה אבודים ויהיו פחות פקקים - זה לא כלכלי...

באותה מידה - זה שאם יפתרו את בעיית האלימות והקללות במקומות הבילוי הציבוריים , זה יאפשר ליותר אנשים לרצות להגיע לאותם מקומות, יכניס יותר כסף בסופו של דבר וגם יעלה באופן כללי את רמת הבילוי - כל זה לא כלכלי...

אבל על מה אני מדבר- לחשוב מטר קדימה בארץ הקודש? יותר קל להגביל את תנועת הערבים...

פורסם

זלגתם לחלוטין מהנושא, הכתבה מדברת על הפרדה בימים סגורים לבתי ספר בין יהודים לערבים. ביום יום אין הפרדה וכולם נכנסים יחד. וכן, עדיף שיפרידו בין בתי הספר כי זאת נקודת חיכוך מאוד גדולה ומספיקה דחיפה אחת או שיגעו בחברה של מישהו כדי שנראה שני בתי ספר הולכים מכות רצח בסופרלנד. אל תשכחו שמדובר בנערים שטופי הורמונים שמושפעים מהדברים שהם שומעים מההורים בבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...