Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעיון גדול, בוא ניקח את זה צעד קדימה ונלך על שתי מדינות נפרדות. יחסוך לכולם.

לזה אני מסכים. יש את הנושא הקטן של בטחון ועל איזה שטח בדיוק ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בהלם, חשבתי שאני אכנס לשרשור של השמצה על מדיניות הסופרלנד ובמקום זה גיליתי שרשור שמעודד גזענות.

צריך לאכוף בחומרה ולהתמודד עם המצב במקום לברוח לפתרונות קלים וגזעניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני לפעמים חושב פה שאנחנו לא חיים באותה מדינה.

אני צפון תל אביבי, ואין לי ספק שאנחנו לא חיים באותה מדינה...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לזה אני מסכים. יש את הנושא הקטן של בטחון ועל איזה שטח בדיוק ;-)

ג'ורג' ברנרד שאו היה שקוע בשיחה לבבית עם גברת מפורכסת למדי.

תוך כדי השיג ושיח, שאל אותה אם תסכים לשכב איתו תמורת מליון ליש"ט (יש לזכור שאז הפאונד היה שווה הרבה).

אחרי הרהור קל היא הסכימה.

אז הוא שאל אותה אם תסכים לשכב איתו גם תמורת 10 שילינג (משהו כמו שקל תשעים).

הגברת, שנעלבה עד עמקי נשמתה, שאלה את המחזאי הנודע : "מה אני נראית לך?"

השיב לה האדון : "גברת, את זה שאת זונה, כבר הסקנו. עכשיו רק נשאר לסכם את המחיר...".

פורסם
מצטער שעולם האידיאלים והאמונות שלך נסדק. מציע לך לקרוא את זה, או את זה:

אפילו הרצל, המתון יחסית, מדבר במונחים של "רוח העם".

אם אתה לא רואה את הקשר בין זה לזה, אתה כנראה מאוד משקר לעצמך.

אני לא אכנס לעומק, וגם אם קיימת הקבלה כלשהי לא אגיב.

---

לקייטנות שביטלו את הסופרלנד הייתי רוצה לשים אותם באירוע עם קייטנות של ערבים, אבל צדק כזה לא קיים..

falou - כל הכבוד לך שהצלחת כלכלית. אני אתן לך גם את הסיפוק - אנחנו משני קצוות הסקאלה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני רוצה להזכיר את ההפרדה בין היולדות בבתי החולים.

פעולה שנעשית לשביעות רצון היולדות, ובכל זאת זכתה לקיתונות של גנאי מכל התקשורת.

האם כל הפרדה על בסיס השתייכות אתנית, שמבוססת על הבדלי תרבויות מהותיים - היא גזענות?

ובהינתן שלשתי הקבוצות ניתן אותו זמן להשתמש באתר - אז מיהי הקבוצה המופלית?

פורסם

חברים, לכל אלה שנגד מהלך זה ביום שבת מאורגנת ככל הנראה הפגנה מחוץ לסופרלנד, תבואו אני יהיה שם (בתור עובד)

אני בעד ההחלטה כמו שהבנתם בטח לכן תבואו זה ירחיק אנשים ולי תהיה פחות עבודה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

הבת שלך הולכת לסופרלנד עם חבר שלה, לו זורקים מילה ולה מרימים את החצאית מה תעשה?

אם הבת שלי מחליטה ללבוש חצאית לסופרלנד היא ממש מטומטמת, ברצינות, ללבוש חצאית לפארק שעשועים בשביל מה ? שכל העולם ואחותו יראו לך את התחתונים כשאת עולה על איזה מתקן?

תפסיקו להאשים מגזרים, צריך להאשים את מערכת האכיפה הרפויה.

מה לעשות חוק בארץ ערכו כקליפת שום, לא משנה מה ולא משנה מי, אין חוק אמיתי, חוק פירושו הרתעה, כשאתה יודע שלא יעשו לך כלום אז אתה מרשה לעצמך, אם מחר תצא הודעה שעל ניסיון לשוד מזויין מבלים לילה אחד במעצר ומקבלים מקסימום חודש מאסר בית, עוד באותו היום יהיו כ"כ הרבה ניסיונות שוד.

אתם חושבים שהורים מעודדים את ילדיהם להיות ככה? נראה לכם הגיוני? ילד רוצה להרגיש גבר, לבדוק את המגבלות וללכת נגד המוסכמות, כשיש ענישה ואכיפה יש גם פחד והפחד הוא הדבר הכי חיוני לחיים טובים.

יש המון אנשים שהייתי יורה להם כדור בראש, בשיא הכנות, לא ארגיש רע עם זה, לא יהיו לי נקיפות מצפון אבל יש חוק ואני פוחד מהחוק, אני אוכל לחיות עם הידיעה שרצחתי מישהו אבל לא עם הידיעה שדפקתי לעצמי את החיים ואני כלוא ל30 שנה.

haters will hate

פורסם
אני לא אכנס לעומק, וגם אם קיימת הקבלה כלשהי לא אגיב.

.

זו לא הקבלה, skins, זו ירושה רעיונית מאותם המקומות בדיוק - תנ"ך והוגים גרמנים פולקיסטים כמו פיכטה או הרדר.

ומה שאתה מייצג כאן זו בעיה של כך הרבה ישראלים - יצירה של איזה טאבו רעיוני, שאתם לא מוכנים לחוצת כי התוצאות צורמות מדי.

במקום להתכחש למצב, תעשו אחד מן השניים: תמתנו קצת את השקפת העולם שלכם או פשוט תלמדו לחיות בשלווה עם זה. לשקר לעצמך בטח שלא עוזר...

ובנצי, אתה צודק. ישנם כמה עשרות אנשים בהם הייתי יורה בכיף, אם הייתי יכול.

וזה רק בגלל המדינה לא מרסנת אותם ולא קובעת להם גבולות. ולא, הם לא ערבים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני רוצה להזכיר את ההפרדה בין היולדות בבתי החולים.

פעולה שנעשית לשביעות רצון היולדות, ובכל זאת זכתה לקיתונות של גנאי מכל התקשורת.

האם כל הפרדה על בסיס השתייכות אתנית, שמבוססת על הבדלי תרבויות מהותיים - היא גזענות?

ובהינתן שלשתי הקבוצות ניתן אותו זמן להשתמש באתר - אז מיהי הקבוצה המופלית?

יפי הנפש, שזועקים חמס עד ש״פתאום״ הם מגלים ערבים בבית קפה האהוב עליהם ואז הם מראים את פרצופם האמיתי

אם הבת שלי מחליטה ללבוש חצאית לסופרלנד היא ממש מטומטמת, ברצינות, ללבוש חצאית לפארק שעשועים בשביל מה ? שכל העולם ואחותו יראו לך את התחתונים כשאת עולה על איזה מתקן?

תפסיקו להאשים מגזרים, צריך להאשים את מערכת האכיפה הרפויה.

מה לעשות חוק בארץ ערכו כקליפת שום, לא משנה מה ולא משנה מי, אין חוק אמיתי, חוק פירושו הרתעה, כשאתה יודע שלא יעשו לך כלום אז אתה מרשה לעצמך, אם מחר תצא הודעה שעל ניסיון לשוד מזויין מבלים לילה אחד במעצר ומקבלים מקסימום חודש מאסר בית, עוד באותו היום יהיו כ"כ הרבה ניסיונות שוד.

אתם חושבים שהורים מעודדים את ילדיהם להיות ככה? נראה לכם הגיוני? ילד רוצה להרגיש גבר, לבדוק את המגבלות וללכת נגד המוסכמות, כשיש ענישה ואכיפה יש גם פחד והפחד הוא הדבר הכי חיוני לחיים טובים.

יש המון אנשים שהייתי יורה להם כדור בראש, בשיא הכנות, לא ארגיש רע עם זה, לא יהיו לי נקיפות מצפון אבל יש חוק ואני פוחד מהחוק, אני אוכל לחיות עם הידיעה שרצחתי מישהו אבל לא עם הידיעה שדפקתי לעצמי את החיים ואני כלוא ל30 שנה.

נו באמת, זה כמו שתאשים נפגעות אונס כי הן הלכו עם מחשוף. אז בחורה באה עם חצאית. אולי היא רק רוצה לנסוע במכוניות מתנגשות?

וכן, ההורים ומערכת החינוך הערבית (קרא: מוסלמית) מחנכת את הילדים בדיוק להתנהגות כזאת. הרי נשים של כופרים מותרות להם בכל מצב - מכאן כל מאות אלפי מקרי אונס שבמדינות סקנדינביה ובריטניה. פתח קוראן, תראה איזה צחוקים דאחקות יש בספר הזה.

זה שאין אכיפה כאן זו כמובן בעיה עצומה שהייתה יכול לפתור את זה. הבעיה היא שהמשטרה, לצד המוגבלות הכללית שלה, חסרת גיבוי ממערכת המשפט והחקיקה. כל זה מבלי לציין אפילו כל מיני היפים שמעוררים מהומת אלוהים ברגע שהם שומעים שאיזשהו ערבי נעצר או חלילה היה מעורב בפשע - שהרי לשיטתם אם זה ״מקובל אצלם״ אז אי אפשר להתייחס לזה כפשע כי אז זו גזענות!!!!1111 כמובן שהם לא שמים לב, שדבריהם-שלהם הם גזענות פר-אקסלנס. וזה בלי לומר מילה על מה יקרה לשוטר שבטעות יתייחס לערבי לא יפה.

וכדרך אגב אזכיר את חוסר היכולת של אזרחים כאן להגן על עצמם בשום מצב שהוא - אחרת, בצורה אבסורדית, המערכת תרדוף אותם במקום את העבריינים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה שאין אכיפה כאן זו כמובן בעיה עצומה שהייתה יכול לפתור את זה. הבעיה היא שהמשטרה, לצד המוגבלות הכללית שלה, חסרת גיבוי ממערכת המשפט והחקיקה. כל זה מבלי לציין אפילו כל מיני היפים שמעוררים מהומת אלוהים ברגע שהם שומעים שאיזשהו ערבי נעצר או חלילה היה מעורב בפשע - שהרי לשיטתם אם זה ״מקובל אצלם״ אז אי אפשר להתייחס לזה כפשע כי אז זו גזענות!!!!1111 כמובן שהם לא שמים לב, שדבריהם-שלהם הם גזענות פר-אקסלנס. וזה בלי לומר מילה על מה יקרה לשוטר שבטעות יתייחס לערבי לא יפה.

וכדרך אגב אזכיר את חוסר היכולת של אזרחים כאן להגן על עצמם בשום מצב שהוא - אחרת, בצורה אבסורדית, המערכת תרדוף אותם במקום את העבריינים.

בבקשה, בוא תספר לנו על כל המקרים שאתה מכיר בהם שוטר בטעות התייחס לא יפה לערבי וקרה לו משהו.

בוא גם תספר לנו על כל המקרים שאתה מכיר של "יפי הנפש", שהתערבו למען ערבים שהטרידו מינית מישהי, כי "זה מקובלם אצלם".על הדרך, מוזמן גם לספר כמה "יפי נפש" אתה מכיר בכלל בחייך האמיתיים (הכוונה היא לא למגיבים בפורום זה, ואם אתה מכליל אותנו - מוכן להתחייב בפניך שמעולם לא הלכתי להפגין למען שום מטרה, ובטח שלא כדי שישחררו ערס כזה או אחר שהטריד מישהי מינית).

בוא, שפוך את כל המידע. הרי לא יכול להיות שאתה שוב כותב מתוך תחושה. בטח זה מבוסס, שלא כמו הטענות על השפעת השמאל הלא קיים על מערכת המשפט בישראל, או כל דבר אחר שנזרק כאן בהקשר זה.

בכלל, כל נציג בטחוני כלשהו בישראל חי בפחד מתמיד מהערבים. רואים את זה ממש טוב בנתבג ובטיסות חזרה לישראל. מרוב שנציגיה של אלעל, למשל, פוחדים להתייחס לא יפה לערבים, הם מקפידים להוציא אותם מהתור ולנהל איתם שיחות נפרדות, רצוי בצעקות ואיומים, כדי שאלו יקבלו ישר תחשוה של יחס מיוחד. מה, לא ככה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני נתקלתי בהרבה מיקרים של אנשי חוק שלא נותנים דוחו"ת לבני מיעוטים .

סיפור אישי,נכנסתי לפני כשנתיים באין כניסה חדש אחרי x5 של בן מעוטים ממשפחה מוכרת(חבר שלי),השוטר שהתחבא כדי לתת דוחו"ת כי התמרור חדש והרבה טועים עזב אותו אבל עצר אותי ורצה לתת דו"ח,כששאלתי אותו מה עם ה x 5 הוא טען שהוא לא ראה אותו נכנס.

בסוף בהתערבות החבר לא קיבלתי דו"ח

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יפי הנפש, שזועקים חמס עד ש״פתאום״ הם מגלים ערבים בבית קפה האהוב עליהם ואז הם מראים את פרצופם האמיתי

נו באמת, זה כמו שתאשים נפגעות אונס כי הן הלכו עם מחשוף. אז בחורה באה עם חצאית. אולי היא רק רוצה לנסוע במכוניות מתנגשות?

וכן, ההורים ומערכת החינוך הערבית (קרא: מוסלמית) מחנכת את הילדים בדיוק להתנהגות כזאת. הרי נשים של כופרים מותרות להם בכל מצב - מכאן כל מאות אלפי מקרי אונס שבמדינות סקנדינביה ובריטניה. פתח קוראן, תראה איזה צחוקים דאחקות יש בספר הזה.

מתוך כל השטויות שכתבת אני רוצה להעיר על דברים שאתה לא מבין בהם. כערבי מוסלמי, נשים של אחרים לא מותרות לנו, גם אם הם כופרים בעינינו או בעיני הספר הקדוש שלי. ב': איך אתה אומר שיש צחוקים ודאחקות בקוראן, כנראה שאתה לא יודע לקרוא חביבי, או סתם מסתלבט. אני בכלל לא חושב שיש ספר קדוש בעולם (ויש רק3) שמותיר את הדברים האלה ומכיל צחוקים ודאחקות. לגבי הסופרלנד זה כבר נמאס, 10 דפים ועדיין טוחנים את זה. יש מלא גזענות במדינה, מי שבא לו לכנס למקומות כאלה, סחטין. מי שלא, מצויין בשבילו.

הייתי מבקש מהמנהלים שיסגרו את הת'רד הזה כי הוא מתחיל להסריח!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בכלל, כל נציג בטחוני כלשהו בישראל חי בפחד מתמיד מהערבים. רואים את זה ממש טוב בנתבג ובטיסות חזרה לישראל. מרוב שנציגיה של אלעל, למשל, פוחדים להתייחס לא יפה לערבים, הם מקפידים להוציא אותם מהתור ולנהל איתם שיחות נפרדות, רצוי בצעקות ואיומים, כדי שאלו יקבלו ישר תחשוה של יחס מיוחד. מה, לא ככה?

טוב, זה כבר קשקוש מיותר. אף אחד לא צועק או מאיים עליהם. נכון הוא, שהם עוברים בדיקה שונה ומחמירה יותר. לך, וגם להם, יש אופציות אחרות אם זה לא נאה. פשוט, בעבר, מי שניסה לפוצץ ולחטוף מטוסים, לא היו יהודים. SORRY. אני כן מסכים, שמיעוט קטן בתוך המגזר הערבי גורם לכך שהיחס הזה יחול על כולם. גם בנתב"ג - וגם בסופרלנד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתי מבקש מהמנהלים שיסגרו את הת'רד הזה כי הוא מתחיל להסריח!

הוא לא מתחיל להסריח, הוא מצחין מהשניה הראשונה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...