Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה לא קשור בכלל מה שנטען. כתבתי גם לבר72, שאני יכול לקבל את ההסבר. אבל מלכתחילה הצגתי את הטענה הזו כדי לשלול את מה שכתב קייסר, שטען שכולם פה מפחדים מערבים. בוא נניח ואני מסכים איתך ואני לא מכיר את כל השיקולים. עצם הציטוט שלך מראה שכן מגיעים למצב של צעקות עם הנבדקים ושני הצדדים צועקים. מכאן נובע שאנשי בטחון לא באמת פוחדים לריב עם ערבם בישראל, ומן הסתם לא שוטרים, בניגוד מוחלט למה שכתב קייסר (כרגיל).

אני לא הבנתי את כוונתך וכנראה גם לא התבטאתי נכון.

אני לא ראיתי מצב של צעקות בין נוסעים לבטחון, כפי שאמרתי, מכיוון שלבטחון אין סיבה לצעוק.

לא באמת מעניין את הבטחון אם הנוסע יעלה לטיסה, אז אם הוא לא משתף פעולה הוא פשוט ייצא מהשדה.

כמובן שאני לא נמצא בכל מקום ובכל משמרת וייתכן שעובד בטחון כלשהו מתישהו הרים את קולו, אך שוב זה לא משהו שנתקלתי בו ונכחתי בהרבה תשאולים כאלה.

כמובן שזה לא באמת מתייחס לנקודה שהעלת, אי אפשר בכלל להשוות את הבטחון בשדה תעופה למאבטחי לונה פארקים (בלי לזלז באף אחד) וכמובן שלמי שטס יש יותר מה להפסיד ולכן יעדיף לעשות פחות בעיות.

כמוכן לאבטחה בשדה יש הרבה פחות מקום למשחקים ויותר כלים להתמודד עם בעיות כאלה ואחרות.

נקודה נוספת היא הגישה שאיתה האנשים באים לשדה לעומת לסופרלנד וכמובן האווירה.

תסכים איתי שכאשר אתה נמצא בשדה תעופה אתה לא מתנהג כמו שהיית מתנהג בלונה פארק (לא בהכרח מבחינה שלילית, פשוט בלונה פארק תהיה יותר "משוחרר" ובאווירה של סבבה וצחוקים לעומת השדה בו תהיה יותר רציני רק מעצם האווירה).

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכלל כל הבטחון המגוחך הזה בנתב"ג מיושן, אנכרוניסטי בזבזני ומיותר.

ככל שימהרו לזרוק את כולם הביתה ולהפטר מהמנגנון הזה, כך ייטב לכולם!

(הנה פוצצתי את השרשור! :lol: )

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

mill3r, כן מסכים איתך באופן עקרוני.

מה שאני באמת לא מצליח להבין (וזה ממש ממש לא קשור לשרשור) זה מה באמת גרם לאעל למכור כרטיסים לאותם האנשים שראיתי שרבו עם הבטחון מלכתחילה. אני מניח שבחלק מהמקרים, אותם החבר'ה פשוט בעיקר התעצבנו על זה שהם "זכו" ליחס שונה מהיהודים. אבל במקרה מסויים זה נראה כאילו שהבחור שטס הוא מוכר לבטחון ולא מדובר סתם במישהו אקראי. אז אם באמת מכירים אותו וחושבים שהםא בעייתי - לא יכולים לא למכור לו כרטיס?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא יכול להכנס לכל הפרטים של הנושא הזה.

בגדול יש מי שזוכה ליחס מיוחד ויש מי שלא, זה לא נקבע מראש ולכן אי אפשר להחליט אם למכור כרטיס או לא מראש.

יש לי תשובה יותר טובה לנושא אבל אז אצטרך להכנס לנהלים, לכן אעדיף לסגור את זה כאן.

יש הרבה מאוד דברים שלא הבנתי מה ולמה עד שהגעתי למערכת הזו ואז הם נהיו מאוד הגיוניים.

בכל מקרה תאמין לי שאף אחד בבטחון לא רוצה להתווכח עם אף אחד, ממש לא יושבים שם חבורות גזענים ורק מחכים לערבי בשביל להציק לו.

פורסם

לא יודע גזענים אבל בהחלט יושבים שם חבורת מטומטמים שרואים בכל אישה ממזרח אירופה זונה, בכל שחור עור- עובד זר ומעבירים דיפלומטים, אנשי רוח ותרבות ושאר דמויות מכובדות (ושתם תיירים) השפלות שכאלה, ששום מדינה נאורה אחרת לא הייתה מעיזה.

כמו שאמרתי, לפטר ולהפתר מכל המנגנון הזה וישא"ק!.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב זו תהיה ההודעה האחרונה שלי, יש רמה שאני לא יכול לרדת יותר!

אני עכשיו קורא את שתי ה"סורות" שאתה שלחת ומתרגם ומעלה תרגום דווקא בעברית של אונברסיטת תל אביב- אורי רובין (פרופסור אמריטוס בחוג ללימודי הערבית והאסלאם באוניברסיטת תל אביב ומופקד על הקתדרה לספרות ערבית על-שם איירין הלמוס מאז אוקטובר 2009).

:4:24

אסורות עליכם (לנישואין) הנשים הנשואות, אבל לא השפחות (נשים שבויות- אתה יודע שזה נכתב לפני 1433 שנים) שבעלותכם (ניתן להינשא לשבוית מלחמה- להינשא לאישה ע"פ האיסלם) וזאת המצווה אשר כתב לכם אלוהים בספר. הותר לכם לבקש נשים זולת אלה שנמנו בפניכם, וזאת תמורה לרכושכם ובתוקף קידושי נישואין ולא בזימה ובאהבהבים (להינשא לפי האסלאם ולשלם להם גם חלק מהרכוש ברגע ומתגרשים- דמי מוהר), שלמו לנשים אשר תתענגו עליהן (תינשאו להן) את אשר תפסקו להן (לפי הסכם הינושאין במקרה של גירושים) ולא יהיה עליכם עוון בכל אשר תסכימו ביניכם לאחר שתפסקו (תתגרשו), אלוהים רואה ויודע!

33:50

הוי הנביא, אנו מתירים לך את נשותיך (להינשא לאישה לפי האיסלם) אשר שילמת להן את דמי המוהר, ואת השפחות (להינשא לאישה לפי האיסלם) שבבעלותך (באיסלם ניתן להינשא ל 4 נשים ביחד). מהשלל אשר חלק לך אלוהים. ואת בנות דודך ובנות דודך מצד אביך ואת בנות דודתך ובנות דודתך מצד אמך אשר היגרו עמך, וכל אישה מאמינה ..

33:51

ואם תבקש לעצמך את זאת אשר פרשת ממנה (התגרשת), אין עליך עוון, כך תרבו קורת ריחן, ולא תצטערנה, וכולן תשבענה רצון באשר תחלוק להן.. אלוהים יודע אשר בלבכם..

33:25 וגם 33:24 אין זכר לנשים בכלל, מדובר על אנשים מדברים אמת ומתחסדים ועונשים.

אז עוד פעם נא לא לחרחר/ לדבר שטויות. תודה על הדיון. למי שרוצה עוד להתווכח מוזמן לדבר איתי בטלפון. מס' אני ישלח בהודעה פרטית. אני לא מפחד מאמת אבל אני מאוד שונא שקרנים וגזענים. מה לעשות, זה אני! בייביי

ההמצאה הזו לגבי הפירוש של "שפחות", זה המצאה שלך? כי גם על פי הפירושים בעברית או באנגלית ועל פי כל אחד מהגרסאות בערבית, המילה מתייחסת לעבד / עבד-נקבה, ובבירור לא אישה. תסתכל אפילו באתר ששמתי - הוא מכיל לא מעט גרסאות (יש גם בפרסית אם אתה בקטע) וגם שם המילים שונות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם הסופרלנד מתבסס על מקרי עבר , ובמטרה למנוע מקרים דומים בעתיד , ובתנאי ששני הצדדים (יהודים וערבים) מקבלים את אותו איסור , האם זו עדיין גזענות?

שמתי לב שפספסתם שגם לבתי ספר יהודים לא נותנים להזמין כרטיס לימים של בתי ספר ערבים. (היה בחדשות 2 הקלטה של שיחה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ושחלילה לא יאשימו אותי שאני "מדבר מאמונה או מהלב":

אני מקווה שרואים את המילים בפורום:

وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ

כפי שאפשר לראות - המילה הראשונה (ואלמחצ'ינאטו) היא "נשואות" או "ראויות", השניה "מינא" - מ, המילה השלישית (ניסאת) היא "הנשים שלכם", הרביעית "אילא" - אלא, חוץ מ, החמישית "מא" - "מאלה", השישית "מלקת" - רכוש שלך, שייכות לך. אז תעשה טובה...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בכלל כל הבטחון המגוחך הזה בנתב"ג מיושן, אנכרוניסטי בזבזני ומיותר.

ככל שימהרו לזרוק את כולם הביתה ולהפטר מהמנגנון הזה, כך ייטב לכולם!

(הנה פוצצתי את השרשור! :lol: )

אני מציע שיטמיעו את הבטחון שהיה ב- 11.9.01 בארה"ב. הוכח כיעיל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אוי, קראו לי גזען. אני לא יודע איך אחיה עם עצמי עכשיו.

אתה יכול לקרוא לזה גזענות עד מחר, וזה לא ישנה את העובדה שאתה מנסה לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח, ולזרוק למי שזה מפריע לו ״גזען״. כן, יש ערבים נחמדים אבל מה לעשות שהרוב לא ודי נאחס להימצא בסביבתם? זו המציאות ואלו העובדות. אין פה אפילו עניין של דעה קדומה.

יחי ההבדל הקטן - ספר לי, כמה יהודים התפוצצו בקניונים של ברלין?

ראיתי מה הערבים הנחמדים האלו עשו ביפו כשהחלה האינתיפאדה. סכינים בגב זו מילה רכה מידי לתיאור המדויק.

אגב, מישהו כאן מהפורום שכלכך אוהב את בני דודינו, יכול להגיד לי למה על זריקות וידויי אבנים מצד בני דודינו המשטרה כאן לא עושה כלום? הצבא לא מגיב (גם לא כששרפו גיפ צבאי)? כולם מעלימים עין כולל התקשורת השמאלנית? למה אין זכר לזה בחדשות?

אם חס וחלילה חס ושלום 20 יהודים (ילדים אפילו) יידו אבנים לעבר רכב ערבי זה יתפרסם, כולם יקראו לזה גזענות ותהיה המולה תקשורתית סביב זה נכון? שהרי להם "מותר", כי הם טוענים שהם תחת "כיבוש" ולנו אסור כי זו המדינה שלנו?

בחיים שלי לא ראיתי בשום מדינה התנהלות רופסת ועצובה כלפיי האזרחים שלה ובעד האויב שרוצה להחריב אותנו (ומי שיגיד שהם רוצים שלום שייצא מהסרט שלו). אני רוצה לראות את כל המדינות שמגנות את "ההתנהגות האלימה של ישראל כלפיי עזה/שכם/כל עיר שתכתבתו" מתנהלות אותו הדבר. וזו רק דוגמא קטנה.

עכשיו יקפצו עליי ויגידו שמדובר באזרחים ערבים ולא בשטחים, אבל מי כמוני (וכמוכם, לאלו שלא משחקים אותה עיוורים לדבר) יודע שיש המון מקרים של ערבים אזרחים ישראלים שיצאו כנגד המדינה שלנו (וכמובן בעד האויב, עזה פלסטין חמאס חיזבאללה). רוצים דוגמא? לכו ליפו תראו דגלי פלסטין וחמאס על החלונות. זה כבר מספיק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למי שלא שם לב אני לא בדיוק שמאלני , אבל אני גם לא צבוע.

אני חושב שזאת צביעות לבכות על אנטישמיות בנוגע לכל פיפס קטן אבל להתנהג בגזענות וליצור הפרדה לפי דת.

מצטער, זה לא נושא לוויכוח, ברגע שתהיה מערכת חוק, הכל מאכיפה ועד לענישה ראויה נמשיך לראות חרא ברחובות בכל מקום.

שוב אין הפחדה, אין ענישה, אין כבוד ולכן זה מה יש.

המשטרה רוצה שיכבדו אותה? שתתחיל לכבד את עצמה, שוטרים לא יכולים להתנהג כמו שכונה, המדים זה משהו ייצוגי, בארץ הם לא מייצגים סמכות או כוח, הם מייצגים שחיתות.

אני לא מאשים את האיסלאם או את הערבים, אני מאשים את מדינת ישראל, הכל נעשה בצביעות ושום דבר לא נעשה בגלל חשיבה אמיתית על עתיד המולדת, אלא על אינטרסים פרטיים.

פרשנויות לכתוב בספרים בני מאות שנים זה לא במקום, כל ספר שאפתח מכל דת שהיא יכול להיות מפורש בדרך שבה אני רוצה לראות את התמונה.

haters will hate

פורסם

זהו?

מישהו מדבר פה לגופו של עניין ופשוט מתעלמים וחוזרים להתלהמות חסרת רסן?

הרמה של הפורום יורדת...

אוקי, אני הולך להתעלם לגמרי מכל הגזענות שבשרשור המבחיל הזה ואענה משהו לעניין.

הבעיה היא לא רק אצל הערבים והיא לא רק אצל היהודים.

הבעיה היא בדיוק מה שאנחנו רואים פה בשרשור, אנשים שיש להם כבר דעות על הצד השני והם מעבירים את הדעות האלו לילדים שלהם.

ילדים הם יצורים דפוקים.

הם דפוקים במובן שבו המוסריות שלהם רופפת יותר מזו של מבוגרים, במקרים שבהם המבוגרים שמסביבם מלמדים אותם להיות אלימים ולשנוא את הצד השני.

אני ראיתי מפגשים של ילדים יהודים וערבים, הדרכתי בתנועה מעורבת וניהלתי עסק שבו יש מפגשים כאלו מדי פעם.

אני יכול להבטיח לכם שגם אם הילדים האלו הם בסדר, וגם הילדים מהצד השני הם בסדר, ברגע שהם יתחילו לדבר אחד לשני בתור קבוצה (כי צריך רק שני מפגרים שיתחילו לצעוק אחד על השני), תהיה קטטה המונית.

אני לא מסכים עם גזענות או אפליה אבל כן חושב שקבוצות גדולות של ילדים, שאי אפשר לשלוט בהם, במקום עם גדרות ומתקנים מטאליים שיכולים באופן פוטנציאלי להרוג מישהו, לא צריכות להיות באותו מקום.

שמר, אני מצטער כי אני יפש נפש בדיוק כמוך אבל האינטרס הוא להגן על הילדים, ועם מחשבה גזענית שמחדירים להם ההורים שלהם (משני הצדדים, ואולי אפילו יותר מהצד שלנו) וחוסר רסן כללי שיש לילדים, זה מתכון לאסון.

חייבים להפריד אותם כשהם בקבוצות גדולות.

ברמה האישית או בקבוצה קטנה אפשר ללמד ילד איך להתנהג למישהו שהוא שונה.

הבעיה היא שגם ילד שלא עושה בעיות בדרך כלל, ברגע שיש אלימות, יעדיף את הקבוצה שלו וזה יהפוך לקטטה גזענית, גם אם כל המחלוקת הייתה על סוכריה ולא היה לזה שום קשר לגזענות של השניים המקוריים שרבו.

פורסם
ראיתי מה הערבים הנחמדים האלו עשו ביפו כשהחלה האינתיפאדה. סכינים בגב זו מילה רכה מידי לתיאור המדויק.

אגב, מישהו כאן מהפורום שכלכך אוהב את בני דודינו, יכול להגיד לי למה על זריקות וידויי אבנים מצד בני דודינו המשטרה כאן לא עושה כלום? הצבא לא מגיב (גם לא כששרפו גיפ צבאי)? כולם מעלימים עין כולל התקשורת השמאלנית? למה אין זכר לזה בחדשות?

אם חס וחלילה חס ושלום 20 יהודים (ילדים אפילו) יידו אבנים לעבר רכב ערבי זה יתפרסם, כולם יקראו לזה גזענות ותהיה המולה תקשורתית סביב זה נכון? שהרי להם "מותר", כי הם טוענים שהם תחת "כיבוש" ולנו אסור כי זו המדינה שלנו?

בחיים שלי לא ראיתי בשום מדינה התנהלות רופסת ועצובה כלפיי האזרחים שלה ובעד האויב שרוצה להחריב אותנו (ומי שיגיד שהם רוצים שלום שייצא מהסרט שלו). אני רוצה לראות את כל המדינות שמגנות את "ההתנהגות האלימה של ישראל כלפיי עזה/שכם/כל עיר שתכתבתו" מתנהלות אותו הדבר. וזו רק דוגמא קטנה.

עכשיו יקפצו עליי ויגידו שמדובר באזרחים ערבים ולא בשטחים, אבל מי כמוני (וכמוכם, לאלו שלא משחקים אותה עיוורים לדבר) יודע שיש המון מקרים של ערבים אזרחים ישראלים שיצאו כנגד המדינה שלנו (וכמובן בעד האויב, עזה פלסטין חמאס חיזבאללה). רוצים דוגמא? לכו ליפו תראו דגלי פלסטין וחמאס על החלונות. זה כבר מספיק.

אותם ערבים זורקים אבנים כנגד כובש זר ובתור כובש עליך לאודות להם שזה הפעילות היחידה שהם עושים כנגדך

how it's like to drive :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...