Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל למה הגענו בכלל למצב הזה? כי הייתה הוזלת יד רצינית מאוד בנוגע לאכיפה כנגד האלימות. זה כמו שבכפרים ערביים אם נכנסת משטרה רגילה כולם זורקים אבנים אבל בשנייה שנכנסת ניידת מג"ב ישר כולם בבתים. למה? כי שוטרי מג"ב מז@@@ים אותם. כי הם מראים להם למי יש יותר גדול.

אם המדינה הייתה נלחמת באלימות כמו שוטרי מג"ב (הכוונה לא באלימות אלא בנחישות) לא היינו מגיעים למצב הזה. אם על כל הפרעה, הרמה, מכות, הדחפויות היו זורקים אותם קיבינמט (ואם זה פארק מים אז לזרוק אותם כמו שהם- רק הבגד ים עליהם) אני מבטיח לך שהם היו מפסיקים. אבל בחרו ללכת על משהו מאוד קל. וזה המצב אליו הגענו.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי להיות בכל מיני סיטואציות עם ערבים, יש לי גם מילים טובות עליהם, וגם מילים רעות עליהם, ימים נפרדים בסופרלנד זה דבר מאוד חכם לעשות בשביל למנוע בלאגן גדול

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רעיון גדול, בוא ניקח את זה צעד קדימה ונלך על שתי מדינות נפרדות. יחסוך לכולם.

בשביל מה?

תן להיות מיעוט יהודי בשקט במדינה ענקית וחסרת הגיון.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

כן ברור כל אחד פה שולף נתונים מופלצים, FALOU מאיפה הבאת את הנתון הזה שהם עניים מסכנים ומרודים? אתה חיית שם?

אתה מודע לכל הכסף המתגלגל שיש שם באיזורים הללו? מעניין למה הם לא מסיימים בניה חיצונית של הבית (תבדוק את זה), מעניין גם כמה כספים משקיעה המדינה ונוסיף את העניין של האפליה המתקנת.

אף אחד שם לא פלאח בשנת 50 בלי שיניים עובד על טרקטור מקרטע, תתעוררו מהסרט שלכם, ותבינו דבר אחד הם בדבר למהפכה, יותר משכילים יותר נשים עובדות ובעיקר העצרות דמוגרפית כדי להתעצם פוליטית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, האמת שהשאלה לגבי הבנייה החיצונית בכפרים ערבים מעניינת אותי זמן רב ולא מצאתי תשובה, אשמח אם תחכים אותי

פורסם

ואני כבר חשבתי שחוק גודווין יתפוס גם כאן, לצערי התבדיתי.

אני משתדל להמנע מהסתובבות או בילוי במקומות שאיני מרגיש בטוח בהם ושלא כיף לי בהם. אם אערוך רשימה איני בטוח כלל שרובם יהיו מקומות בעלי רוב אוכלוסיה ערבי.

בהודעה מס' 49 בשרשור ראיתי את המשפט שמסכם את כל השרשור בצורה כ"כ מזוקקת, אני מקנא בכותב על כך שאיני יודע לתמצת את דעותי לכל כך מעט מילים:

היו מגיעים אלינו גם ערבים וגם חרדים (רשת גדולה וזולה) וגם סתם רגילים.

זה משפט לפנתיאון, הוא זוועה בכל כך הרבה רמות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ומה בין המאמר שהבאת לאי השלמת הטיח החיצוני? המבחן היחיד לגביית ארנונה הינו היות המבנה ראוי לשימוש, לא טופס 4, לא חיבור קבוע לחשמל ומים ולא שום דבר אחר.

אם מישהו מתגורר בבית, יש על הנכס חבות ארנונה.

למה הערבים לא משלמים ו/או בונים ללא היתר (אגב, לא מדוייק, אם כי נפוץ הרבה יותר מאשר ביישובים יהודיים)?

כי אין אכיפה ומצד שני אין אישורי בניה.

למה אין אכיפה?

אההההה, כאן התשובות הן בידי הרשויות. רמז דק - בדוק מהם שיעורי ההצבעה בבחירות ביישובים הערביים וכמה מנדטים מגיעים לכל מיני פונקציונרים באמצעות קבלני קולות והצבעה "מאורגנת". בדוק כיצד שאול מופז ניצח את הבחירות בקדימה, או כמה מתוך המנדטים של ש"ס באים רק מחצרו של הרב עובדיה, או איך ח"כ ערבי מגיע גבוה ברשימת הליכוד...

פורסם
יצא לי להיות בכל מיני סיטואציות עם ערבים, יש לי גם מילים טובות עליהם, וגם מילים רעות עליהם, ימים נפרדים בסופרלנד זה דבר מאוד חכם לעשות בשביל למנוע בלאגן גדול

+1

רעיון מעולה, כן ירבו :mm_yeah:

ולכל יפי הנפש, מאחל לכם לעבור מפה קיבינימט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתי רוצה לשתף אתכם בנסיון שלי עם נערים ערבים ויהודים.

לפני מספר שנים נהלתי מועדון נוער ששירת את נערי השכונה בלבד באחת השכונות ברמלה. בשכונה היו נערים ערבים, תושבי השכונה, שהיו עושים סוג של טרור לילדים הגרים בה, מכות, קללות (גם למבוגרים). והנה חלק מהנערים הגיע לגיל בו הוא יכול להתחיל לבוא למועדון, ואני נצבתי בפני דילמה רצינית, איך אני מצד אחד לא נופל למקום הכל כך נוח, ואולי גם גזעני, של פרחחים (ונערים ערבים בפרט) לא נכנסים אלי למועדון כי הם X, Y, Z, מה גם שהם ערבים וקשה לי למצוא שפה משותפת איתם, ולא רק על עצמי חשבתי, גם על הנערים שמפחדים מהם.

מצד שני אמרתי לעצמי, רגע, אני לא רוצה להצטייר גם בעיני עצמי כגזען, מה גם שאני עובד במועדון עם נערים יהודים שהם ממש לא קלים, אז למה לא לנסות. מה כבר יכול לקרות, לסלק אותם אוכל תמיד.

ואז אמרתי לעצמי, הרי יש כללי התנהגות במקום וכל מי שמפר אותם מוצא את עצמו בחוץ ולא משנה ערבי או יהודי, רוסי, בוכרי או מרוקאי.

מה שקרה בסוף שהנערים הערבים מצאו את עצמם מגיעים מדי ערב למועדון, ועם כל הקשיים של להוציא אותם החוצה על התנהגות לא מכבדת או נסיון למכות, בסוף נוצר משהו טוב, גם עבורם וגם עבור הנערים שבהתחלה פחדו מהם ואמרו לי למה אתה מכניס אותם.

הנערים היהודים התחילו לשחק איתם בכל מני משחקים, סנוקר, טניס שולחן וכד', הנערים כבדו אחד את השני, ומי שלא היה מכבד היה מוצא את עצמו בחוץ לתקופה מסויימת תוך הסבר למה הוא הוצא החוצה.

אז כן אפשר לחיות יחד, אפילו טוב, השאלה מה אתה עושה בשביל זה. במקרה שכתבתי ברור שלכל הצדדים היה אינטרס משותף, מה שאפשר את היחד הזה.

אז האם אפשר שילדים יהודים וערבים יבלו יחד בסופרלנד? בוודאי שאפשר, השאלה עד כמה יאכפו את הכללים לכולם בצורה שווה, גם אם זה קשה לפעמים, ללא פחד.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

א. איפה זה קיבינימט

ב. מאיזה שנה "יפי נפש" זה קללה שצריך להעלב ממנה

ג.כניראה שלא חווית בחייך אפלייה על הרקע שלך כמו שאני כיהודי מרגיש בניו יורק או איטליה בגלל תוכניות מפגרות: המירוץ למיליון לדוגמא

ד. תראה לי יישוב שאין בו ערסים יהודים וכן העיניין עם ההצקות לבחורות הוא בהחלט מגעיל אבל שהם היתבגרו הם יצתרכו לחיות ביחד ולהיפגש בכל מיני סיטואציות ואי אפשר לשמור על כולם בכפפות של משי שלא יפריעו לאחר

how it's like to drive :twisted:

פורסם

יש בעיה של בריונות.

במקום להתמודד איתה, פשוט מפרידים בין סוגי הבריונים. שיתערבבו עם עצמם.

זה לא פתרון. וזה כן גזעני.

משכנתא זה קל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...