Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא מסתכל על זה נכון. זה לא כי הם ערבים, זה כי יש בעיה בחינוך ובתרבות שלהם. זה לא שאצל היהודים זה לא ככה.

אני מרגיש אותו דבר כשאני נמצא ליד ערס יהודי או ערבי. אצל הערבי אני לפחות לא מבין מה הוא אומר, ולפעמים זה אפילו טוב:?

ד"א לקרוא לכל אלה שמתפוצצים בקניונים "ערבים" ולא "דתיים קיצוניים" זה כמו לטעון שמכונית זו אחת העצמים המסוכנים בעולם. אתה יודע כמה אנשים נהרגו במכוניות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואו, זה כמעט פתרון השתי מדינות לשני עמים במיקרוקוסמוס של סופרלנד.

מעניין רק מה יעשו עם הערסים היהודים. ייתנו להם גם יום נפרד?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגניפ נכון שיש גם יהודים ערסים, אבל ויש אבל גדול! אם תראה מישהו אומר לי משהו אני קורא למאבטח שהוא ילד בן עשרים

והוא פשוט מוציא אותם.

אצל הערבים הם אפילו לא מדברים אליהם, הם מפחדים מהם!

היהודי לא זורק לחברה של מישהו מילים או מנסה לגעת בה וגם אם כן האדם הולך לסדרן או אומר לי, ואז תנחש.. מוציאים אותם מהפארק.

הערבים אף אחד לא אומר לי וגם המאבטחים מפחדים מהם אז תגיד לי אתה, אם יש לך ילדה היית רוצה שייגעו בה?

יקללו אותה? יזרקו לה מילה? אם כן בבקשה אתה מוכן לבוא לסופרלנד מבטיח שזה יקרה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אז אתה מבין מה הבעיה בכלל? הם עושים מה שאנחנו רוצים ומוחלים להם על זה! במקום לזרוק אותם קיבינימאט.

וכן כבר עברתי פעם עניין עם ערבים. הם היו 8-10 (לא זוכר), אחרי שהראשון איבד הכרה, השני קרה לו משהו בברך (לא יודע מה אבל הוא צעק כאילו שחטו אותו), האחרים פשוט לא התקרבו. הם פוחדים גם כן. ברגע שמפגינים כלפיהם כוח הם מתקפלים.

אבל, עד הגיוס עבדתי בחנות נעליים. היו מגיעים אלינו גם ערבים וגם חרדים (רשת גדולה וזולה) וגם סתם רגילים. הכי שקטים, מנומסים, נחמדים היו הערבים (למעט מקרה ספציפי אחד בו פשוט האדם לא היה מנומס אבל הוא עדיין היה עדיף על כל ערס מצוי).

פורסם

דור, זה לא שאני אומר שהבעיה לא קיימת.

אני פשוט תוהה בקול רם מה יהיה הלאה. מה יהיה עוד נניח 10 שנים, או אולי אפילו פחות.

אני חושב שיש נטייה לא לפתור בעיות בישראל, וזה נכון לגבי כל תחום. זה לא מוביל אותנו למקום טוב כל כך.

חוץ מזה, לגבי קבוצות של ערסם יהודים - כן, אני חושב שמפחדים להעיר גם להם, אולי אתה פחות שם לב לזה. ואני לא מדבר דווקא על הסופרלנד, שם לא הייתי כמעט 20 שנים, אלא באופן כללי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מסכים איתך ב-100% זו התנהגות גזענית קלאסית. גם אם הם אמרו שיש ימים לערבים זה אומר שיש פה התייחסות לאנשים ע"פ מוצאם.

בתור ערבי לאחרונה אני רואה המון מקרי גזענות ולאו דווקא נגד ערבים אבל זה מתגבר לאט לאט והמצב רק הולך ומחמיר וחבל.

בילדות שלי השתתפתי בקייטנות של ערבים ויהודים ותמיד היינו חברים ואפילו הזמנתי אותם לבוא לבקר אותי בבית, ובאו (היינו בני 7-8 אולי) גם באוניברסיטה היו לי חברים יהודים שאפילו ביקרתי אותם בביתם, מקרים כאלה שהולכים ונהפכים לנורמה בשנים האחרונות רק יצמיחו שנאה בין שני העמים :-(

איך הכל מתדרדר לאט לאט ...

ואו, זה כמעט פתרון השתי מדינות לשני עמים במיקרוקוסמוס של סופרלנד.

מעניין רק מה יעשו עם הערסים היהודים. ייתנו להם גם יום נפרד?

הבעיה היא לא הערבים והיהודים. הבעיה היא התנהגות של בהמות, שנפוצה במקומותינו. פארקי שעשועים הם פשוט מקומות בו מתקבצות הבהמות, היהודיות והערביות.

אני גר בשכונה שיש בה לא מעט ערבים, ליד האוניברסיטה. מלבד זה שהם מדברים ערבית, אין שום הבדל בינם לבין סטודנטים אחרים. רק שהם סטודנטים, שזה כבר אומר רמה סוציו-אקונומית ותרבותית מסויימת. אה, כן, מידי פעם יש הפגנות חננה הדדיות של ימין מול שמאל בשער. כמה עשרות, עם מגבניקי"ם באמצע. שאני עובר אני תמיד שואל את הקצין האחראי: "כמה-כמה?" וממשיך.

לגבי יחס לנשים, אי אפשר לכסות על זה, התרבות הים תיכונית רחוקה שנות אור ביחסה לנשים מהתרבות המערבית.זו החפצה מלאה, וכשהיא פוגשת את המתירנות, כביכול, של העולם המערבי, היא יוצרת פריצת גבולות מוחלטת ביחס לנשים. צריך רק להסתכל על היחס לנשים בעולם הערבי/מוסלמי כדי לראות שיש כאן פער תרבותי ע נ ק.

דרך אגב, אין שום בעיה לפתור את בעיות ההתנהגות בסופר לנד ודומיו. זה נורא פשוט ועושים את זה בכל מועדון לילה באנגליה, שם השיכורים לא פחות ברוטאלים מהערסים שלנו.

הפתרון הוא מאבטחים סוסים, שעל סימן ראשון של בלאגן עטים על הבעיתיים וזורקים אותם החוצה.

מגיעה חבורה גדולה מדי ומאיימת - לא נכנסת.

פשוט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מאמין שכל אדם גזען, בצורה כזו או אחרת.

כל המתייפיפים למיניהם, יודעים לדבר באוויר, אבל אוי ואבוי אם יגיע אליהם לבניין שכן ערבי.

אני לרגע לא אומר שכולם מתנהגים כך ויש גם בני מיעוטים שהם אנשים מדהימים, אבל השהות בחברת רוב הערבים הצעירים, פשוט לא נעימה, על אחת כמה וכמה כשאתה במקום בילוי עם החברה שלך/ הבת שלך.

ההחלטה היא לא נעימה וגם לא מצטיירת טוב, אבל אני בטוח שהיא באה יותר ממקום של למנוע חיכוחים מיותרים.

אוי ואבוי, אכן.

עם השכן הערבי שעבר בינתיים למקום אחר יש לי יחסים מצוינים,

ועם השכן הערבי החדש הכול דבש. את שניהם לא תמצא בסופרלנד בחיים

כי הם אנשים מתורבתים שלא מתקרבים למקומות שבהם מתקבצים בהמות.

הכול חוזר למה ששמר כותב כבר שנים - אוזלת יד שלטונית שנמשכת כבר כמה עשורים,

ולא רק בתחום הזה. המסר הוא חד משמעי: הפשע משתלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עדיין אין לי ילדים אבל עד שיהיו לי אני מעדיף שזה ישאר ככה. אני לא מעוניין שילדיי שיהיו לי ישאבו משם את התרבות וכל זה מבחינתי פתח לנישואים בין יהודיות לערבים, וכן בדרך כלל זה המצב, חס וחלילה ערביה תלך עם יהודי, היא תהיה חשובה כמתה!

ויחסים הומוסקסואלים בין ערבים ליהודים, זה בסדר?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ערבים = אומה, הם יכולים להיות מוסלמים, נוצרים, שיעים,סונים

יהודים = דת. יכולים להיות רוסים, אמריקאים, אירופאים וכו.

אלו שני קריטריונים שונים שלא ניתן לבצע הפרדה איתם

זה כמו להפריד מוצרי חלב ובגדי צמר...

זו גזענות באותה מידה כנגד היהודים :lol:.

נכון, וזה לא LOL, אני רוצה תחרות קמיקזה עם בני דודי!!

לא יודע מה יותר גרוע, הגזענים שקבעו את הימים הללו או הגזענים כאן בפורום.

הגזענים בפורום יותר גרוע כי הגזענים ההם לא יודעים להפריד נכון אז הם לא גזענים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אוי, קראו לי גזען. אני לא יודע איך אחיה עם עצמי עכשיו.

אתה יכול לקרוא לזה גזענות עד מחר, וזה לא ישנה את העובדה שאתה מנסה לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח, ולזרוק למי שזה מפריע לו ״גזען״. כן, יש ערבים נחמדים אבל מה לעשות שהרוב לא ודי נאחס להימצא בסביבתם? זו המציאות ואלו העובדות. אין פה אפילו עניין של דעה קדומה.

יחי ההבדל הקטן - ספר לי, כמה יהודים התפוצצו בקניונים של ברלין?

עוד לא ראיתי גזען שלא מתגאה בעצמו, בשבט/תנועה אליה הוא משתייך ובמדינה שאותה הוא דואג לפאר ולשבח.

חלק חשוב ממהותו של כל גזען היא הגאווה השבטית, היותו חלק מקבוצה חזקה (בעיניו לפחות) ותחושת שייכות לערכים ה(כביכול) משותפים. לא שערכים משותפים הם רעים לכשעצמם, אבל כאשר מבטלים לחלוטין את הפרט עבור הקבוצה - כאן כבר יש בעיה (זה נכון גם לגבי קבוצות בעלות מאפיינים אחרים).

אתה קובע ש"הרוב" לא נחמד. על סמך מה? ספרת פעם? אתה באמת חושב שאם הרוב הפלסטיני (או שתקרא להם איך שבא לך) היה מתכנן עוד היום איך להשמיד אותך, היית יושב היום בבית, או מסתובב על מדים עם נשק? ראית פעם מה זאת אומרת חצי מליון איש צועדים לכיוון שלך (וזה עדיין לא רוב הפלסטינים. בשביל שיהיה רוב אתה צריך מעל מליון איש)? העיקר שאתה מבלבל במוח. גם אם חלקם של המוסלמים הקיצוניים שרק מחפשים איך להשמיד את ישראל + העולם הערבי גדול באופן יחסי - זה לא הופך את כולם לכאלה.

שוב - אין ויכוח על כך שצריך לטפל בכל הגורמים העבריינים/טרוריסטים. העובדה היא שהמדינה נמנעת מלעשות זאת ולא משנה הסיבה. מה שאתה ודומיך עושים זה להסית נגד ציבור שאין לך באמת מושג איך הוא בנוי ואיך הוא מורכב (זה בסדר, גם לי אין מושג).

לעניין היהודים המתפוצצים בקניוני ברלין - תראה לי מילה אחת בכל השרשור הזה שקשורה לעניינים בטחוניים. השנאה שלך ושל כל שאר אלה שמגיבים כמוך היא על בסיס מוצא בלבד ועונה בדיוק על הגדרת הגזענות. אתה לא רוצה לראות אותם לידך בגלל שהם ערבים. לא היית מעלה על דעתך לאסור כניסה על קבוצת אנשים שמתנהגים בדיוק אותו דבר אבל בסעיף הלאום שלהם כתוב "יהודי".

פורסם

אדון שמר, שאלה לי אלייך.

היכן גדלת ? מהיכן הגיע האינטראקציה שלך עם ערבים ?

פה קצת קשה לדבר שאתה רוב. אם זה רוב של "לא מעשנים", אז כל מי שמעשן ראוי להיסקל באבנים. אם זה התבטאויות ימניות, כל השמאל ישר רומס את התגובות עם היבט כזה או אחר.

אבל בכל מקרה, זה המהות של פורום.

שמע, רק בן אדם שבמהלך תחנות חייו ראה ערבים בסביבה הטבעית שלהם יבין מה זה. אני לא מדבר על האח מאיכילוב/המוכר בחנות/המוסכניק. אני מדבר על יציאות מקבילות עם הלאום הערבי.

יודע משהו, עזוב, עזוב, זה כזה מיותר. דבר אחד ודי:

מי הגבר שיבוא ויגיד - אני מוכן שהבת שלי תצא למועדון מעורב.

עם אותו אדם אפשר לנהל דיון, אחרים זה דיבורים באוויר.

כהערת שוליים:

קרדיט גדול אני חייב לסער שהשתתף בעונה הקודמת או לפני 2 עונות באח הגדול. הוא הלך עם האידאולוגיה שלו עד הסוף, ולא רק מתי שנוח לו. בן אדם עם אג'נדה קרובה לליבו זה משהו שאני יכול להזדהות איתו. טרולינג על דפי הפורום וניצחונות בעזרת ממים קצת פחות.

----

כל מה שהבחור שעובד בסופרלנד מספר זה מוכר וידוע. ההתגרות, האלימות, הפתיל הקצר, הבוטות לנשים, ההתנהגות הברברית נפוצה מאוד בקרב המגזר הערבי באטרקציות (נפשונית, שפיים, ימית 2000, סופרלנד, לונה פארק ושות'). גם מחוץ לכך, אבל אין לי כוח להיכנס לדיון האינסופי ובסוף עוד יציגו אותי כשרדר עם שפם קטן בין הנחיריים ;)

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

או, עוד אחד שעשה 2 תארים + דוקטורט במזרחנות והסטוריה ערבית.

מה זה משנה לך היכן גדלתי ומאין האינטראקציה של עם ערבים? ואם אני מקבל מאחורה כל לילה מערבי, זה משנה משהו לגבי השקפת עולם? בוא נאמר כך, יונית, נפגשתי בחיי עם כמה אנשים ממוצא ערבי ולא מקריאה בספרים.

חלק לא קטן מהם הייתי שמח להעביר לעולם שכולו טוב, אבל חלק אחר (מחר ייצא בפורום פירוט מסודר בטבלת אקסל שיחשב בדיוק אם מדובר ברוב או מיעוט) הם אנשים שאין לי שום בעיה להיות שכן שלהם, חבר שלהם או שותף וכיו"ב. בוודאי שהייתי מעדיף אותם על לא מעט מכאלה שנמצאים כאן בפורום, כפי שמשתקף בכתיבתם.

כבר היה מישהו שהחליט לא מזמן שאני רופא שיניים שגר בת"א או משהו בסגנון ואני, אם מישהו רוצה לעקור שיניים, אני יכול לעשות את זה בהתנדבות עם ג'בקה (תשאל את רזמל איך אני דג דגים ותבין).

לבת שלי אני מאחל מישהו שיהיו לה חיים טובים איתו, בלי קשר למוצאו (אתה בטח מהטוקבקיסטים שטורחים בכל כתבה על ברפאלי להגיב ב"אבל למה עם גוי"? כאילו שזה עניין שלכם מי נכנס לה לתחתונים (או קנאה).

------------------------------------------------------------------------------------------------

ההתנהגות הברברית שאתה נתקל בה ברורה לחלוטין. היצורים האלה מתארגנים מראש בכדי לבוא להפריע ולעשות את המוות למי שסביבם. כל עוד אין מי שעומד מולם זה נותן להם עידוד ולגיטימציה להמשיך במעשיהם.

עפר כבר כתב לך אבל אני אחדד את זה - ראית פעם חבורות של חוליגנים במשחקי כדורגל באנגליה של לפני 3 עשורים?

הערבים ה"ברברים" שלך הם פודל מחמד ליד החבורות האלה. ההם בכלל לא היו טורחים לדבר איתך, לקלל או להקניט.

פשוט היו מפרקים אותך לחתיכות קטנות, בלי יותר מדי חוכמות.

אתה רואה כאלה היום?

להבדיל - ראית מישהו מ"נערי הגבעות" ו/או המתנחלים של "תג מחיר" וכו' מתפרעים בזמן פינוי עזה?

ברגע שהמוסדות החליטו שהעניין צריך להיפסק, זה נפסק. כמו עם ילדים - הכל עניין של הצבת גבולות.

פורסם

ראשית גילוי נאות: אני לא יפה נפש, אפילו רחוק מכך. אני חי בעיר שמסתובבים בה על בסיס קבוע המון ערבים מהאזור, ואי אפשר לומר שהם לא בולטים בנוף בהתנהגותם האלימה, ומודה שעם כל הרצון להיות דמוקרט גדול, גם אותי חבורה גדולה של ערבים מרתיעה.

אבל בואו לא ניתמם. יש בעיה עם התנהגות אלימה במדינת ישראל שהפכה לנורמה מקובלת במקומות מסויימים. הבעיה משותפת לאלה שנולדו לאם ערבייה ולאלו שסבא שלהם הגיע מפולין. סטטיסטיקה של כמה אחוזים הם כאלה מכל קבוצה לא צריכה לעניין. מוכן להתחייב שגם בימים נטולי הערבים, יהיו צעקות, יהיו קללות, יהיו דחיפות, יהיו נגיעות בבנות, יהיו כאלה שיעקפו וסביר להניח שיהיו מכות.

ה"פיתרון" שבחרו בו בסופרלנד מעבר להיותו לא חוקי ולא מוסרי, רק מחזק את הבעיה. הפיתרון הרבה יותר פשוט, להנהיג חוקים וכללים במקום שכל מי שנכנס למקום חייב לקבל, ואז לאכוף אותם בצורה נוקשה. שוכרים חברת אבטחה (מגלמים את העלות על בתי הספר המשתתפים ו/או על המבקרים) ששמה שני שומרים בכל מתקן שפשוט מוציאים החוצה בלי שאלות ובירורים כל מי שעובר על הכללים. אנחנו עם ברברי, ורק מדיניות נוקשה של אפס סובלנות יכולה לעבוד איתנו.

פורסם
או, עוד אחד שעשה 2 תארים + דוקטורט במזרחנות והסטוריה ערבית.

מה זה משנה לך היכן גדלתי ומאין האינטראקציה של עם ערבים? ואם אני מקבל מאחורה כל לילה מערבי, זה משנה משהו לגבי השקפת עולם? בוא נאמר כך, יונית, נפגשתי בחיי עם כמה אנשים ממוצא ערבי ולא מקריאה בספרים.

חלק לא קטן מהם הייתי שמח להעביר לעולם שכולו טוב, אבל חלק אחר (מחר ייצא בפורום פירוט מסודר בטבלת אקסל שיחשב בדיוק אם מדובר ברוב או מיעוט) הם אנשים שאין לי שום בעיה להיות שכן שלהם, חבר שלהם או שותף וכיו"ב. בוודאי שהייתי מעדיף אותם על לא מעט מכאלה שנמצאים כאן בפורום, כפי שמשתקף בכתיבתם.

כבר היה מישהו שהחליט לא מזמן שאני רופא שיניים שגר בת"א או משהו בסגנון ואני, אם מישהו רוצה לעקור שיניים, אני יכול לעשות את זה בהתנדבות עם ג'בקה (תשאל את רזמל איך אני דג דגים ותבין).

לבת שלי אני מאחל מישהו שיהיו לה חיים טובים איתו, בלי קשר למוצאו (אתה בטח מהטוקבקיסטים שטורחים בכל כתבה על ברפאלי להגיב ב"אבל למה עם גוי"? כאילו שזה עניין שלכם מי נכנס לה לתחתונים (או קנאה).

אין לי מושג היכן אתה מתגורר, אך בשכונתי הקודמת היה פחד אלוהים להסתובב בלילה.

הערבים גרו בסמיכות לשכונה, היו מגיעים בכנופיות עם רכבי פשע ומטרידים כל מה שזז.

לא פעם ולא פעמיים קרו מקרים שפיצצו כמה ערבים מטרידים בנבוט.

אם תשאל אותי, בצדק, וטוב שכך.

הנה, אולי הלינק הזה יעיר אותך מהתרדמת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731562,00.html

ולפני שתגיד שהם פלסטינים, ההתנהגות הזו זהה גם בחוף הים בת"א, בסחנה ובעוד מקומות.

פורסם

אין לי שום בעיה שפיצצו מטרידים עם נבוט. ערבים, שוודים או אנגלו-סכסים. במקום מתוקן, היית מזמין משטרה והיא הייתה נותנת להם מנוחה בת כמה ימים במעצר, אבל מכיוון שכולנו יודעים עד כמה השוטרים מועילים (לא תמיד באשמתם, גם להם יש נהלים) אז זה בסדר גמור מבחינתי.

הלינק שהבאת - מבחינתי היה בסדר גמור לו היו מעמידים כמה מקררים שיתפסו את הראשון והשני שמתפרעים ויטיסו אותם החוצה בבעיטה שתכאב להם להרבה זמן. שלושה ארבעה מקרים כאלה והעניין היה נפסק.

זה מצב מקובל בכל מקום בילוי בעולם. בקיץ שעבר היינו בכמה פארקי שעשועים בחו"ל ובכולם נוסח כמעט אחיד:

"המקום מצולם : השחתת רכוש/ לכלוך/ התנהגות לא נאותה/ שפה בוטה/ "גניבת" תורים- אתה בחוץ, ללא הסברים וללא החזר כספי".

אתה חושב שזה לא עובד? כולם עומדים בשורה כמו גדולים, לפעמים למעלה משעה - אתה לא רואה מכות, לא דחיפות, לא קללות, לא השחתת רכוש - וזה לא בגלל שהאנשים עד כדי כך מחונכים (נסה פעם לעמוד שעה וחצי ליד משפחה של היספניים, לא שיא התרבות, לפחות לא בעיניים מערביות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...