Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין אין לי ילדים אבל עד שיהיו לי אני מעדיף שזה ישאר ככה. אני לא מעוניין שילדיי שיהיו לי ישאבו משם את התרבות וכל זה מבחינתי פתח לנישואים בין יהודיות לערבים, וכן בדרך כלל זה המצב, חס וחלילה ערביה תלך עם יהודי, היא תהיה חשובה כמתה!

גם אני חויתי לונאפארק שכנראה היה יום כיף לאיזה בית ספר, מדובר היה בכיתה י''א או אולי י''ב, פשוט היה זוועה, צעקות, הדחפויות, התגנבויות, מבטים על בחורות יהודיות, זריקה של משפטים כאלה ואחרים, כפיים, שריקות ומה לא. ממש לא נעים! כמובן כל זה בחמולה, לבודדים אין את זה אבל בחמולה הגבריות טופחת!

העיקר התייפיפות שאנחנו גזענים, אני רוצה לראות את הגבר שיעז להתייחס לבחורה ערביה כמו שהם מתייחסים ליהודיות מול כולם ומעניין אותי לראות מה יקרה לאותו בחור! כנראה שיפונה באמבולנס.

מי שאמר פה לגבי ערסים, גם נכון אבל ערסים בדרך כלל זאת קבוצה של אנשים לא בית ספר שלם או שכבה שלמה ואפילו לא כיתה של 30 איש.

וגם לי במקום עבודה יוצא לעבוד עם ערבים הכי נחמדים בעולם ואנשים הכי טובים בעולם אבל יש גבול לקרבה ולבילויים שאני מוכן להיות בסביבתם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים איתך ב-100% זו התנהגות גזענית קלאסית. גם אם הם אמרו שיש ימים לערבים זה אומר שיש פה התייחסות לאנשים ע"פ מוצאם.

בתור ערבי לאחרונה אני רואה המון מקרי גזענות ולאו דווקא נגד ערבים אבל זה מתגבר לאט לאט והמצב רק הולך ומחמיר וחבל.

בילדות שלי השתתפתי בקייטנות של ערבים ויהודים ותמיד היינו חברים ואפילו הזמנתי אותם לבוא לבקר אותי בבית, ובאו (היינו בני 7-8 אולי) גם באוניברסיטה היו לי חברים יהודים שאפילו ביקרתי אותם בביתם, מקרים כאלה שהולכים ונהפכים לנורמה בשנים האחרונות רק יצמיחו שנאה בין שני העמים :-(

איך הכל מתדרדר לאט לאט ...

אני יהודי עם המון חברים מוסלמים ונוצרים,רובם מכניסים את ילדיהם לביתי ספר יהודים כדי שיקבלו חינוך.הם לא הולכים לסחנה כי יש שם הרבה ערבים שמחפשים לריב,לא רק עם יהודים אלא עם כל אחד שמסתכל עליהם.

כמו כן בעיר מגורי הערבים מתורבתים ,הבעייה מתחילה שבאים מהעיר הסמוכה,הם מתנהגים בבריכה בברבריות שלא תיאמן,רק מחפשים לריב ולהטביע ילדים שאינם מכירים.

לפי דעתי ההפרדה מבורכת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יודע מה יותר גרוע, הגזענים שקבעו את הימים הללו או הגזענים כאן בפורום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

הכי גרוע הם אלו שחושבים כך אבל על החומוס של

אבו-מישמיש פיל חומוסייה הם לעולם לא יוותרו.

Gn'f'R

פורסם

מה כל הפליאה? סך הכל אנחנו המדינה הכי גזענית בעולם.

הכל בסדר, אנחנו עומדים בסטנדרטים של עצמנו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כשאני הלכתי לסופרלנד/ לונה פראק/ ימית 2000 כן היו ערבים וכן הם היו ברברים אבל:

1) לא כולם.

2) היו ערסים עם מגן דויד על הצוואר שהתייחסו אפילו גרוע יותר. מה זה גרוע יותר? הרבה יותר!

אם ככה חלקם חושבים אני בעד לעשות יום אחד לכל עדה. יש 7 ימים? בואו נחלק את זה. יום רוסים, יום תימנים, יום אשכנזים, ספרדים וכו'

ואם יש בעיה אם בי"ס מסוים אז זורקים אותו החוצה ואומרים שספציפית אותו בי"ס לא נכנס יותר. אבל להעניש ציבור שלם בגלל שיש כמה בעייתים?

פורסם

אני חייתי בדירה חודשים כשותף עם מוסלמי ושני נוצרים והם היו האנשים הכי מתוקים בעולם.

אני לא בטוח שזה היה כך אם הייתי חי עם 3 יהודים.

הם היו מנומסים מאוד, דפקו בדלת לפני כל כניסה. נתנו לי אוכל כשלא היה לי

בקיצור:

בני אדם

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

עידן

באמת הופתעת?

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה.

למי איכפת מה פלוני חושב וליד מי הוא רוצה להסתובב וליד מי לא.

אסור שתהיה הפרדת ימים כי זה נוח.

מחר יחליטו שאומנם גם חופש הדיבור זה חשוב אבל ישנם דברים שלא נעים לשמוע אז בוא נאסור להגיד אותם.

ואישית גזענות מגעילה אותי, אם יש מקום שלא בא לי ללכת אליו אז אני לא הולך והסיבה לא משנה,

אבל בטח ובטח אני לא מצפה שיאסרו על קבוצה אחרת לבוא רק בגלל שלי לא מתאים שהם יהיו שם.

תתביישו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם חושבים שמדובר בגזענות, אבל אני בתור אחד שעובד שם רואה ויודע כמה נכון זה לעשות זאת!

למה אני צריך ש10 ערבים יעלו לקומבה ויצעקו אללה אכבר תוך כדי? סלחו לי אני זוכר שאנחנו מדינת היהודים.

אתה צריך לראות אותם שמישהו בא עם חברה שלו כמה מילים הם זורקים לה!!

נכון לא כולם אבל על כל 10 כמו שאני מדבר יש אחד נורמאלי. מה הם לא עושים?! דוחפים בתור, מקללים את המפעיל (שזה אני) כי אני אומר להם שהם לא יכולים להישאר עוד סיבוב כי יש תור, זרקו לי מליון מילים, אבל אני צריך כמובן להתעלם.

כל הכבוד שהגיעו להחלטה הזאת אם כל הכבוד אני לא רוצה שיצעקו אללה אכבר על המתקן ואז אתה רואה חלק יוצאים מהתורות,

חלקם שואלים למה לא מוציאים אותם, למה אני מעלה אותם.. בקיצור הם עושים שם המון המון בלגן.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

DORSHR1 איבדת את מטרת השרשור- אתה מתאר סיטואציות לא נעימות, מסכים איתך שזה לא נעים- אבל אל תשכח שיש ימים שמיועדים רק להם :lol: ואין מנוס מכל מה שרשמת- כך שההודעה שלך לא רלוונטית במלואה.

לצורך העניין: כשזה יום מיועד ליהודים לא יצעקו אללה עכבר בקומבה, וכשזה היום שמיועד לערבים?

JL Audio

פורסם

יש לך טעות דורשיר - לך תבדוק את מגילת העצמאות

הבעיה ד"א בטיפול שרת המשפטים....

סופר לנד- צפו פגיעה!

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

למה? אני דיי מסכים עם ההחלטה הזו, והדבר שהכי מרתיע אותי:

צעקות, הדחפויות, התגנבויות, מבטים על בחורות יהודיות, זריקה של משפטים כאלה ואחרים, כפיים, שריקות ומה לא. ממש לא נעים!

כשבסופרלנד תימצא רק אוכלוסיה אחידה (כן, כנ"ל גם ליהודים שמחפשים מכות עם ערבים), לא יהיה חלק מהדברים האלה, בעיקר לא תראה הרבה פעמים ואף לא תראה בכלל (כמו שתראה כשהאוכלוסיה מעורבבת) חבורות של ערבים שורקים לבחורה ערביה, זורקים משפטים, נוגעים בתורים, וכו' וכו'.

יש לי אחות בת 16 ורק המחשבה על זה מבעיתה אותי...

JL Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...