Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתוך כל השטויות שכתבת אני רוצה להעיר על דברים שאתה לא מבין בהם. כערבי מוסלמי, נשים של אחרים לא מותרות לנו, גם אם הם כופרים בעינינו או בעיני הספר הקדוש שלי. ב': איך אתה אומר שיש צחוקים ודאחקות בקוראן, כנראה שאתה לא יודע לקרוא חביבי, או סתם מסתלבט. אני בכלל לא חושב שיש ספר קדוש בעולם (ויש רק3) שמותיר את הדברים האלה ומכיל צחוקים ודאחקות. לגבי הסופרלנד זה כבר נמאס, 10 דפים ועדיין טוחנים את זה. יש מלא גזענות במדינה, מי שבא לו לכנס למקומות כאלה, סחטין. מי שלא, מצויין בשבילו.

הייתי מבקש מהמנהלים שיסגרו את הת'רד הזה כי הוא מתחיל להסריח!

אז כנראה לא היית תלמיד משהו. כבר אביא ציטוטים ומראי מקום...

בוא נתחיל בסורה 33:50:

הוי הנביא, הנה אנו מתירים לך את נשותיך... ואת השפחות שבבעלותך אשר חלק לך אלוהים וכל אישה אם יבקש הנביא...

סורה 33:51:

דחה מעליך כרצונך כל אחת מהן ואסוף אליך את אשר תחפוץ מביניהן

סורה 33:25:

שפחות אשר בבעלותך מותרות לך ללא סייג

סורה 4:24:

אסורות עליכם הנשים הנשואות אבל לא השפחות אשר בעלותכם

אסביר כי הפירוש לשפחות הוא שבויות מלחמה.

אני יכול להמשיך ולצטט, אבל עיון בספר הזה לא מסב לי הנאה רבה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, זה כבר קשקוש מיותר. אף אחד לא צועק או מאיים עליהם. נכון הוא, שהם עוברים בדיקה שונה ומחמירה יותר. לך, וגם להם, יש אופציות אחרות אם זה לא נאה. פשוט, בעבר, מי שניסה לפוצץ ולחטוף מטוסים, לא היו יהודים. SORRY. אני כן מסכים, שמיעוט קטן בתוך המגזר הערבי גורם לכך שהיחס הזה יחול על כולם. גם בנתב"ג - וגם בסופרלנד.

ציפיתי לתגובה הזו, אז ברשותך אנצל את הציטוט.

אני אישית הייתי עד ל3-4 מקרים של צעקות וריבים בין עובדי אלעל לבין ערבים - אזרחי ישראל. עוד פעם פעמים שמעתי את אנשי הבטחון של החברה גם נכנסים באזרחים זרים (כאלו שלא דיברו עברית). בסוף אגב כולם עלו על הטיסה, בכל אחד מהמקרים. אם הם היוו סכנה בטחונית - למה אלעל מכרה להם כרטיס מלכתחילה?

מעבר לכך, מה שאתה מספק הוא הסבר, שאפשר להתווכח עליו ואפשר לקבל אותו. הטענה של קייסר היתה ששוטרים פוחדים בכלל להעיר למוסלמים. אז כן, עובדי אלעל הם לא שוטרים. אבל דווקא לאור זה, נראה לי שהשוטרים האמיתיים בכל זאת קצת פחות מפחדים מהערבים.

omar87, זה האשכול השלישי או הרביעי בו יוצא לי להגיב לקייס או סתם לקרוא מה שהוא כותב. חבל על העצבים שלך בנושא. ברוב המקרים הטענות באות מהלב שלו, ומתוך אמונה, לא מתוך ידע. אתה יכול לשאול אותו אם הוא קרא את הקוראן (או את התנך, לצורך העניין). במקרה טוב תגלה שלא, במקרה הרע תקבל איזה ציטוט מתורגם מאתר מפוקפק כזה או אחר. אבל הוא יודע, כמובן, מה אומרת ההלכה המוסלמית בנושא ואיך מתנהלים כלל המוסלמים (ללא הבדל בין הזרמים השונים) בעולם.

עריכה:

ואו, אתה באמת מקרה מיוחד. דיני מלחמה ויחס לנשים שבויות קיימים גם בתורה. כל ילד שסיים בית ספר יסודי יודע את זה.

אז על סמך זה, ולשיטתך ולפי הפירוש שלך, היהדות, בדיוק כמו האסלאם, מאפשרת אונס המוני של כלל הנשים בעולם.

אולי לפחות מדי פעם תכתוב על משהו שאתה מבין בו ויודע על מדובר(יודע זה לא מושג שווה ערך לזה שמצאת לינק מרתק באינטרנט ועכשיו אתה מרגיש מומחה לנושא)?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

omar87, זה האשכול השלישי או הרביעי בו יוצא לי להגיב לקייס או סתם לקרוא מה שהוא כותב. חבל על העצבים שלך בנושא. ברוב המקרים הטענות באות מהלב שלו, ומתוך אמונה, לא מתוך ידע. אתה יכול לשאול אותו אם הוא קרא את הקוראן (או את התנך, לצורך העניין). במקרה טוב תגלה שלא, במקרה הרע תקבל איזה ציטוט מתורגם מאתר מפוקפק כזה או אחר. אבל הוא יודע, כמובן, מה אומרת ההלכה המוסלמית בנושא ואיך מתנהלים כלל המוסלמים (ללא הבדל בין הזרמים השונים) בעולם.

מה קרה יבגני, נעלבת? שום דבר פה לא בא מתוך אמונה. בניגוד אליך, כאשר אני מביא ציטוטים הם ממקור אשר פתוח לכולם - לא איזשהו עמוד מתוך הקדמה של ספר, שבכדי לקרוא את השאר צריך לשלם. אתה מבין, אני יוצא מנקודת הנחה שכולם יודעים להשתמש בגוגל, אז למצוא דף אחד שאולי בטעות מסכים איתך, זו לא חכמה גדולה.

אבל זה בסדר, אתה לא היחיד - לצערי - בדורנו שמסרב ללמוד.

אתה יכול לשאול אותו אם הוא קרא את הקוראן (או את התנך, לצורך העניין). במקרה טוב תגלה שלא, במקרה הרע תקבל איזה ציטוט מתורגם מאתר מפוקפק כזה או אחר.

אני ממליץ לך להפסיק לדבר דרך הכובע שלך. זה שאתה בד"כ לא יכול לגבות שום דבר ממה שאתה אומר, לא בהכרח אומר שכולנו כמוך.

ואו, אתה באמת מקרה מיוחד. דיני מלחמה ויחס לנשים שבויות קיימים גם בתורה. כל ילד שסיים בית ספר יסודי יודע את זה.

אז על סמך זה, ולשיטתך ולפי הפירוש שלך, היהדות, בדיוק כמו האסלאם, מאפשרת אונס המוני של כלל הנשים בעולם.

אולי לפחות מדי פעם תכתוב על משהו שאתה מבין בו ויודע על מדובר(יודע זה לא מושג שווה ערך לזה שמצאת לינק מרתק באינטרנט ועכשיו אתה מרגיש מומחה לנושא)?

יבגני, אתה שם לב שאתה שוב פעם מקשקש בלי להביא ראיות לדבריך?

דיני מלחמה יש בכל מקום, אבל אנחנו מדברים על היתר ספציפי לאונס. ולא, אם היית טורח באמת לסיים בית ספר יסודי, היית יודע שאין היתר לאונס המוני של כלל הנשים בעולם. אבל זה בסדר יבגני, כבר הבנתי שמעולם לא היית הסכין הכי חדה במגירה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ציפיתי לתגובה הזו, אז ברשותך אנצל את הציטוט.

אני אישית הייתי עד ל3-4 מקרים של צעקות וריבים בין עובדי אלעל לבין ערבים - אזרחי ישראל. עוד פעם פעמים שמעתי את אנשי הבטחון של החברה גם נכנסים באזרחים זרים (כאלו שלא דיברו עברית). בסוף אגב כולם עלו על הטיסה, בכל אחד מהמקרים. אם הם היוו סכנה בטחונית - למה אלעל מכרה להם כרטיס מלכתחילה?

כמי שעובד במערכת הזאת רק אגיד שאם אתה רואה רק חלק מהתמונה ואין לך מושג קלוש איך המערכת הבטחונית בשדות התעופה עובדת עדיף לא לדבר.

דבר נוסף, צעקות מתחילות תמיד מצד הנבדקים, לעובדי הבטחון אין סיבה לצעוק על אף אחד מהסיבה הפשוטה שאם האדם לא רוצה לשתף פעולה הוא לא יטוס.

פורסם

תיזהר, אתה עוד עלול לבלבל אותו עם עובדות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה קרה יבגני, נעלבת? שום דבר פה לא בא מתוך אמונה. בניגוד אליך, כאשר אני מביא ציטוטים הם ממקור אשר פתוח לכולם - לא איזשהו עמוד מתוך הקדמה של ספר, שבכדי לקרוא את השאר צריך לשלם. אתה מבין, אני יוצא מנקודת הנחה שכולם יודעים להשתמש בגוגל, אז למצוא דף אחד שאולי בטעות מסכים איתך, זו לא חכמה גדולה.

אבל זה בסדר, אתה לא היחיד - לצערי - בדורנו שמסרב ללמוד.

אני ממליץ לך להפסיק לדבר דרך הכובע שלך. זה שאתה בד"כ לא יכול לגבות שום דבר ממה שאתה אומר, לא בהכרח אומר שכולנו כמוך.

כן, אני מסרב ללמוד. בגלל זה בימים אלו אני מסיים תואר שני, כרגע עם ממוצע 98. בגלל זה אני יודע מה זה Jstor או google books" בגלל זה אני מסוגל להביא לך הפניה ל3-4 ספרים על נושא מינימאלי כמו מיסים, בזמו שאתה הוזה עליו תיאוריות שלמות, כי "גוגל נגיש לכולם". בוא, שתף אותי בבקשה בהשכלה הרלוונטית שלך לעולם האיסלאם, היהדות, כלכלה או היסטוריה. בבקשה, בוא.

כל דבר שאתה כותב בא מתוך אמונה. כשאתה כותב ששוטרים מפחדים להעיר לערבים - זו לא אמונה? על מה זה מבוסס? על מאמר של שרלטן כלשהו מ-"אם תרצו"? או שאולי ערכת מחקר ארוך ומעמיק בנושא? למדת פעם על הקוראן? קראת פעם ספר פרשנות כלשהו? יותר מאחד, כדי לצבור ידע והבנה, כדי לראות גישות פרשנות מתנגשות, איך הן באות ביטוי בפרקטיקה, איפה הפערים בין ההלכה המוסלמית למציאות? זה נקרא ללמוד. זה מה שעושים אנשים שרוצים ידע אמיתי בעולם. אבל אתה כמובן רחוק מזה. הרי יש גוגל, כלשונך. אפשר למצוא מאמר שמציג משהו שנראה לך על האסלאם והלניח שהוא נכון, ואז הוא בטוח נכון. וכל אלפי האנשים, גם בארץ, יהודים, ערבים, נוצרים ומוסלמים, שעוסקים בחקר המקרא או הקוראן? לעזאזל איתם. יש גוגל.

אפילו בויכוח המגוחך על מיסים (סתם, עוד משהו שלמדתי במסגרת הMA שלי, קטע) הלכתי ובדקתי 3-4 מקורות שונים כדי להראות לך שאתה טועה. אבל אתה התעצלת אפילו לקרוא את הabstract. למעשה אפילו לא ידעת שיש מושג כזה, מרוב הידע המתקדם שלך בגוגל. הלכתי והגדלתי והצעתי גם לשלוח לך את המאמר. הסברתי לך גם שבעולם האקדמי האמיתי נהוג ומקובל לקרוא את הabstract כדי להבין על מה מדובר ואם זה רלוונטי לנושא. בשביל זה הוא נכתב בדיוק. אבל זה לא עניין אותך. למה לקרוא משהו שירסק את התיאוריה שלך? חלילה עוד תגלה שהקישור הראשון שעולה בגוגל לא תמיד מציג תמונת מצב מלאה.

הדבר הראשון שאתה לומד במהלך תואר אקדמי אמיתי הוא להיות מסוגל להציג את מה שאתה אומר ולהפריד בין דעה, לעובדה. רואים את זה בצורה מאוד טובה עם תלמידי שנה א' בתואר ראשון, שמתנהלים כמוך, ומציגים כל דבר שהם קראו בויקיפידה או מקור דומה כעובדה. אתה את השלב הזה לא עברת כנראה. מאחל לך שמתישהו בכל זאת תלמד שלא כל דבר ששמעת מחבר או קראת בויקיפדיה זו עובדה, ובטח ששני אלו לא הופכים אותך למומחה בכל תחום באשר הוא.

פורסם
כמי שעובד במערכת הזאת רק אגיד שאם אתה רואה רק חלק מהתמונה ואין לך מושג קלוש איך המערכת הבטחונית בשדות התעופה עובדת עדיף לא לדבר.

דבר נוסף, צעקות מתחילות תמיד מצד הנבדקים, לעובדי הבטחון אין סיבה לצעוק על אף אחד מהסיבה הפשוטה שאם האדם לא רוצה לשתף פעולה הוא לא יטוס.

אבל זה לא קשור בכלל מה שנטען. כתבתי גם לבר72, שאני יכול לקבל את ההסבר. אבל מלכתחילה הצגתי את הטענה הזו כדי לשלול את מה שכתב קייסר, שטען שכולם פה מפחדים מערבים. בוא נניח ואני מסכים איתך ואני לא מכיר את כל השיקולים. עצם הציטוט שלך מראה שכן מגיעים למצב של צעקות עם הנבדקים ושני הצדדים צועקים. מכאן נובע שאנשי בטחון לא באמת פוחדים לריב עם ערבם בישראל, ומן הסתם לא שוטרים, בניגוד מוחלט למה שכתב קייסר (כרגיל).

פורסם

וואו. מסיים תואר שני. שניה, תן לי רק לשתות מים קרים כדי להירגע מההתרגשות. מאיפה בדיוק, אוניברסיטת לטביה? כשאני רוצה ללמוד משהו אני לומד, ת'יודע, זה מין תהליך כזה שכולל ביקורים בספריות וכל מיני. אני בטוח ששמעת על כך. אני אומר "שמעת", כי בבירור זה לא משהו שהתנסית בו בעצמך.

ולא, כשאתה מביא לי מקור שאני יכול לקרוא בו "ספר זה נכתב ע"י בלה בלה בעניין בלה בלה", אז זה לא עוזר לי במיוחד. הקדמות אני יכול למצוא לבד, תודה.

פער בין ההלכה המוסלמית למציאות? ובכן, אין כזה. או שאתה רוצה שאארגן לך סיור מודרך בבתי-דין שריעה שהוקמו בבריטניה על חמת אפם של השלטון והתושבים?

או שאתה רוצה אולי שאסקר לך את מגיפת אינוס קטינות בבריטניה? או שאולי אתה מעדיף את מה שהולך בנרווגיה, שם ילדות נאנסות ע"י קבוצות של 4-5 מוסלמים? לחלופין, אם שתי המדינות האלו ממש לא עושות לך את זה, תמיד אפשר לבקר בשבדיה. גם שם שמח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז כנראה לא היית תלמיד משהו. כבר אביא ציטוטים ומראי מקום...

בוא נתחיל בסורה 33:50:

סורה 33:51:

סורה 33:25:

סורה 4:24:

אסביר כי הפירוש לשפחות הוא שבויות מלחמה.

אני יכול להמשיך ולצטט, אבל עיון בספר הזה לא מסב לי הנאה רבה.

מה הסלט הזה שאתה מציג, אתה לא מתבייש??. איפה השם של הסורה, סורה זה מקרה שיש לו שם,ולא מספר ובתוכו יש מס' של משפטים שאתה צריך לצטט בערבית עם תרגום שלהם בעברית. כדי שאני ודוברי ערבית/עברית ישפטו, לא סתם COPY PASTE מאתר תיירות של מעוצה מקומית בזימבאבוי!!

חביבי אני דובר ערבית ועברית כשפות אם ואני קורה בקוראן והדברים שאתה מציג זה תרגום לא נכון , מזוייף ולא ממוקד (אפילו תרגום סתם משום מקום- הייתי אומר שזה מה שאתה רוצה להציג לחברי הפורום והמטרה שלך לפגוע כמה שיותר במוסלמים ובערבים בכלל).

חבל שיש אנשים כאלו שרק מגדלים את השנאה בין שני העמים. אבל אתה יודע מה זה לא מזיז לאצבע הרגל הקטן שלי אבל לפחות תדבר אמת ולא שטויות.

מה שאני יכול להגיד לך, כל עוד אתה לא מביא את המקור והתרגום לשבת בשקט ולא לדבר שטויות עוד פעם. אתה צריך ללמוד הרבה לפני שאתה נכנס לויכוח איתי, ואני לא ילד בן 20 וגם יש לי תארים אונברסיטאיים שרק בחלומות אתה יכול לחשוב עליהם, אז שב בשקט ואל תכנס למקומות שאתה יכול לטבוע בהם!

יבגני, אתה צודק!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מקור? כתבתי את המקור. אתה רוצה את שמות הסורות? בכיף:

סורה 4 - הנשים - א נסאא

סורה 33 - המחנות - אל אחזאב

פתח קוראן - כל קוראן, ותקרא בעצמך. זה הכל שם.

להתייחס לסורות ע"פ מספרים זה עניין של נוחות.

אתה לא מפחיד אותי ולא מאיים עלי עם התארים האוניברסיטאיים שלך, שרק בחלומות אני יכול לחשוב עליהם. הנה, אני שניה פותח וורד ויש לי תואר במיקרוביולוגיה גרעינית. הופס, עכשיו אני דוקטור למדעי המוח.

במקום להתפלץ מהאמת, אתה פשוט יכול לראות את הדברים בעצמך. האמן לי, ללמוד זה הרבה יותר מספק מאשר לכתוב ולצווח "יבגני אתה צודק!" בפונט הכי גדול שאפשר.

'בקשה, אתה מוזמן לקרוא לבד. הערבית שלי רצוצה משהו, אז לוקח לי קצת להשוות בין הערבית לאנגלית (ואז לעברית) אבל זה מקור טוב בפני עצמו:

http://www.searchtruth.com/chapter_display.php?chapter=4&translator=7&mac=

,תיקון קל: ישנם מקורות בהם 24 מופיע תחת 25. אני יודע שזה וודאי בלבול גדול בשבילך, אבל נסה בכל זאת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
וואו. מסיים תואר שני. שניה, תן לי רק לשתות מים קרים כדי להירגע מההתרגשות. מאיפה בדיוק, אוניברסיטת לטביה? כשאני רוצה ללמוד משהו אני לומד, ת'יודע, זה מין תהליך כזה שכולל ביקורים בספריות וכל מיני. אני בטוח ששמעת על כך. אני אומר "שמעת", כי בבירור זה לא משהו שהתנסית בו בעצמך.

ולא, כשאתה מביא לי מקור שאני יכול לקרוא בו "ספר זה נכתב ע"י בלה בלה בעניין בלה בלה", אז זה לא עוזר לי במיוחד. הקדמות אני יכול למצוא לבד, תודה.

פער בין ההלכה המוסלמית למציאות? ובכן, אין כזה. או שאתה רוצה שאארגן לך סיור מודרך בבתי-דין שריעה שהוקמו בבריטניה על חמת אפם של השלטון והתושבים?

או שאתה רוצה אולי שאסקר לך את מגיפת אינוס קטינות בבריטניה? או שאולי אתה מעדיף את מה שהולך בנרווגיה, שם ילדות נאנסות ע"י קבוצות של 4-5 מוסלמים? לחלופין, אם שתי המדינות האלו ממש לא עושות לך את זה, תמיד אפשר לבקר בשבדיה. גם שם שמח.

אתה לא צריך לשתות מים קרים. רק ללמוד והמקרה ולהבין שבניגוד אליך יש אנשים שיודעים. לא חושבים. יודעים. וכשהם כן מציגים דעות, הם מקפידים להשתמש בביטוים כמו "אני חושב", "לדעתי", "נראה לי" - משהו שמשום מה גם פרופסורים באוניברסיטה המדויימנת שלי (או אורחיהם מחול) לא מתבביישים להשתמש בו, אבל לא קיים בלקסיקון שלך. אתה מוזמן לרפרפף בהודעות שלי לאורך כל ההיסטוריה הקצרה שלי בפורום ולראות כמה פעמים השתמשתי בביטוים מהסוג הזה, כשהבעתי דעה. עכשיו תספור כמה פעמים הם הופיעו אצלך.

אז להשכלה פורמלית אין משמעות בעינך. תעודת בגרות הוצאת? או שגם הסתפקת בלמידה לשם למידה? מעניין, אגב, מי כותב את הספרים, שאתה מחפש בספריה. מעניין איך אתה יודע אם ספר מסויים הוא רלוונטי או לא.

אני עדיין מחכה לרשימת הספרים שמהם בנית את עולם הידע שלך על מיסוי. על האסלאם אני מבין שאתה יודע מהמחקר המעמיק שעשית על מצב המשפט המוסלמי בבריטניה. על הדרך אשמח גם לרשימת המחקרים והספרים שקראת על לאומיות או תורתה גזע. הרי זה עוד מושג שאתה אוהב להשתמש בו מדי פעם. אשמח לדעת אם שמות כמו ארנסט רנאן או האנס קוהן אומרים לך משהו, או שבדיוק לקחו את הספרים שלהם \ עליהם מהספריה, כשבאת לקחת אותם לטובת המחקר שלך.

מפתיע, אגב, שבתור מומחה למציאת ערכים בגוגל לא נתקלת במאמר הזה בjstor, או לא ידעת מה זה jstor מלכתחילה.

ואם כבר הנושא הזה עולה שוב ושוב, אז הנה לך עוד ספר שמדבר על מיסוי במהלך ימי הביניים - The cambridge Economical history, vol III. בטוח שהוא זמין בספריה הקרובה לביתך (אקדמית, כן? לא השכונתית), ואפילו בחינם. למעשה אפשר למצוא גם עותקים חינם באינטרנט. אולי תקרא אותו בזמן שאתה מחכה לדוקטורט שלך מהם או מכל אונ' אחרת על המחקר המעמיק על האסלאם.

אם, אגב, היית לומד אי פעם במקום אמיתי במהלך חייך, היית מבין עד כמה המשפט "אני הולך לספריה ולומד" הוא עלוב. כל חוקר, אפילו מתחיל ברמה שלי, יודע כמה הספריות בארץ הן דלות וכמה אין בהן כמעט שום חומר ממה שנדרש למחקרים מעמיקים. כל מי שכותב M.A ובטח דוקטורט, מוצא את עצמו מוציא הון על קנייה של ספרים \ ספרים אלקטורנים מחו"ל, או על הזמנתם מאוניברסטיאות באירופה (לא לטביה, אל תדאג).

ידידי, התגובות שלך הפכו לעלובות מדי גם למישהו ברמה שלך. מבין שזה צורם לך שיש אנשים שבאמת משקיעים מאמץ בללמוד, בזמן שאתה (בסגנון המקובל כל כך בדורנו) פשוט מניח שאתה יודע, כי "יש גוגל". אל תדאג, עם הרבה מאמץ תוכל גם אתה בבוא היום לעשות תואר אקדמי אמיתי, אולי אפילו לא במכללת לטביה כמוני, ולגלות מה משמעות המילה "מחקר".

פורסם
מקור? כתבתי את המקור. אתה רוצה את שמות הסורות? בכיף:

סורה 4 - הנשים - א נסאא

סורה 33 - המחנות - אל אחזאב

פתח קוראן - כל קוראן, ותקרא בעצמך. זה הכל שם.

'בקשה, אתה מוזמן לקרוא לבד. הערבית שלי רצוצה משהו, אז לוקח לי קצת להשוות בין הערבית לאנגלית (ואז לעברית) אבל זה מקור טוב בפני עצמו:

http://www.searchtruth.com/chapter_display.php?chapter=4&translator=7&mac=

,תיקון קל: ישנם מקורות בהם 24 מופיע תחת 25. אני יודע שזה וודאי בלבול גדול בשבילך, אבל נסה בכל זאת.

טוב זו תהיה ההודעה האחרונה שלי, יש רמה שאני לא יכול לרדת יותר!

אני עכשיו קורא את שתי ה"סורות" שאתה שלחת ומתרגם ומעלה תרגום דווקא בעברית של אונברסיטת תל אביב- אורי רובין (פרופסור אמריטוס בחוג ללימודי הערבית והאסלאם באוניברסיטת תל אביב ומופקד על הקתדרה לספרות ערבית על-שם איירין הלמוס מאז אוקטובר 2009).

:4:24

אסורות עליכם (לנישואין) הנשים הנשואות, אבל לא השפחות (נשים שבויות- אתה יודע שזה נכתב לפני 1433 שנים) שבעלותכם (ניתן להינשא לשבוית מלחמה- להינשא לאישה ע"פ האיסלם) וזאת המצווה אשר כתב לכם אלוהים בספר. הותר לכם לבקש נשים זולת אלה שנמנו בפניכם, וזאת תמורה לרכושכם ובתוקף קידושי נישואין ולא בזימה ובאהבהבים (להינשא לפי האסלאם ולשלם להם גם חלק מהרכוש ברגע ומתגרשים- דמי מוהר), שלמו לנשים אשר תתענגו עליהן (תינשאו להן) את אשר תפסקו להן (לפי הסכם הינושאין במקרה של גירושים) ולא יהיה עליכם עוון בכל אשר תסכימו ביניכם לאחר שתפסקו (תתגרשו), אלוהים רואה ויודע!

33:50

הוי הנביא, אנו מתירים לך את נשותיך (להינשא לאישה לפי האיסלם) אשר שילמת להן את דמי המוהר, ואת השפחות (להינשא לאישה לפי האיסלם) שבבעלותך (באיסלם ניתן להינשא ל 4 נשים ביחד). מהשלל אשר חלק לך אלוהים. ואת בנות דודך ובנות דודך מצד אביך ואת בנות דודתך ובנות דודתך מצד אמך אשר היגרו עמך, וכל אישה מאמינה ..

33:51

ואם תבקש לעצמך את זאת אשר פרשת ממנה (התגרשת), אין עליך עוון, כך תרבו קורת ריחן, ולא תצטערנה, וכולן תשבענה רצון באשר תחלוק להן.. אלוהים יודע אשר בלבכם..

33:25 וגם 33:24 אין זכר לנשים בכלל, מדובר על אנשים מדברים אמת ומתחסדים ועונשים.

אז עוד פעם נא לא לחרחר/ לדבר שטויות. תודה על הדיון. למי שרוצה עוד להתווכח מוזמן לדבר איתי בטלפון. מס' אני ישלח בהודעה פרטית. אני לא מפחד מאמת אבל אני מאוד שונא שקרנים וגזענים. מה לעשות, זה אני! בייביי

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוויכח שלכם באמת יכל להיות מעניין ומלמד אם לא הייתם מדרדרים אותו לכיוון של העלבות והכפשות הדדיות.

אינטרנט במיטבו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוקי, אני הולך להתעלם לגמרי מכל הגזענות שבשרשור המבחיל הזה ואענה משהו לעניין.

הבעיה היא לא רק אצל הערבים והיא לא רק אצל היהודים.

הבעיה היא בדיוק מה שאנחנו רואים פה בשרשור, אנשים שיש להם כבר דעות על הצד השני והם מעבירים את הדעות האלו לילדים שלהם.

ילדים הם יצורים דפוקים.

הם דפוקים במובן שבו המוסריות שלהם רופפת יותר מזו של מבוגרים, במקרים שבהם המבוגרים שמסביבם מלמדים אותם להיות אלימים ולשנוא את הצד השני.

אני ראיתי מפגשים של ילדים יהודים וערבים, הדרכתי בתנועה מעורבת וניהלתי עסק שבו יש מפגשים כאלו מדי פעם.

אני יכול להבטיח לכם שגם אם הילדים האלו הם בסדר, וגם הילדים מהצד השני הם בסדר, ברגע שהם יתחילו לדבר אחד לשני בתור קבוצה (כי צריך רק שני מפגרים שיתחילו לצעוק אחד על השני), תהיה קטטה המונית.

אני לא מסכים עם גזענות או אפליה אבל כן חושב שקבוצות גדולות של ילדים, שאי אפשר לשלוט בהם, במקום עם גדרות ומתקנים מטאליים שיכולים באופן פוטנציאלי להרוג מישהו, לא צריכות להיות באותו מקום.

שמר, אני מצטער כי אני יפש נפש בדיוק כמוך אבל האינטרס הוא להגן על הילדים, ועם מחשבה גזענית שמחדירים להם ההורים שלהם (משני הצדדים, ואולי אפילו יותר מהצד שלנו) וחוסר רסן כללי שיש לילדים, זה מתכון לאסון.

חייבים להפריד אותם כשהם בקבוצות גדולות.

ברמה האישית או בקבוצה קטנה אפשר ללמד ילד איך להתנהג למישהו שהוא שונה.

הבעיה היא שגם ילד שלא עושה בעיות בדרך כלל, ברגע שיש אלימות, יעדיף את הקבוצה שלו וזה יהפוך לקטטה גזענית, גם אם כל המחלוקת הייתה על סוכריה ולא היה לזה שום קשר לגזענות של השניים המקוריים שרבו.

פורסם

חבל שבפורום מהגדולים שיש (בישראל..) מחלחלת גזענות חריפה שכזו..

לא יודע למה מאפשרים לעניינים להתלהם עד כדי כך!!

לצערי, הגועל הגיע כבר לכל הפלחים - יהודים, נוצרים, דרוזים, מוסלמים, רוסים, אתיופים.. (וסליחה אם שכחתי מישהו).

אני עובד עם כל הנ"ל, וחי אתם - ניתן לראות/לקרוא/לשמוע על הרבה מקרי רצח, התעללות, אונס.. בקרב כל הנ"ל.

הפכנו להיות מיוחדים.. ולרעה - יש לנו התנהגות "ישראלית" משלנו שידועה לשמצה בכל העולם.

בושה, פשוט בושה.

ועדיף לנעול את הנושא לפני שנראה עוד צדדים אפלים.

Mazda CX5

Škoda FABIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...