Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קורולה 2002 שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הגיע הזמן להחליף אותה.

לאחר בדיקות באינטרנט וחיבה לאמינות של רכבים יפנים (למרות ה-Recalls),

הגעתי להחלטה ללכת על טויוטה אוריס 2010 מנוע בנזין,

מאוד אהבתי את העיצוב הפנימי (בעיקר בגרסאת המושבים הבהירים) והאבזור והבנתי שהיא יותר זריזה ומהנה מהקורולה החדשה, החשש שלי הוא שהבגאז' של הרכב יהיה לי קטן מידי עבור עגלת תינוק שתבוא בהמשך...

האם יש למישהו ניסיון עם הרכב ועם עגלת תינוק ברכב? ובכלל ניסיון עם הרכב?

בחיפוש של הרכב ראיתי שאין המון מכוניות כאלה למכירה, האם יהיה לי בעיה למכור את הרכב בעוד כ-4 שנים?

תודה.

פורסם

אין כאן אף אחד עם רכב כזה שיכול לתת חוות דעת?

חשבתי גם על הסיוויק 5 דל' 2009, אבל הבנתי שהאחזקה של הרכב יקרה מאוד...

תודה מראש :wink:

פורסם

החיסרון העיקרי של האוריס הוא תא מטען קטן במיוחד.

לא הייתי קונה אוריס אם יש לי צורך בתא מטען לעגלה.

פורסם

תודה על התשובה, כך חששתי... :?

יש לכם הצעה אולי לרכב אחר למשפחה צעירה,

כאשר הדבר הכי חשוב הוא אמינות וחסכון (דלק וטיפולים)

לאחר מכן שיהיה זריז וכיף לנהיגה.

פורסם

אני הייתי בודק ניסאן טידה. נוחה זריזה ושקטה מהקוראניות, ויש לה ריפוד בהיר...והמחיר נמוך.

פורסם
אני הייתי בודק ניסאן טידה. נוחה זריזה ושקטה מהקוראניות, ויש לה ריפוד בהיר...והמחיר נמוך.

אני יכול להתווכח איתך על הטידה.

נוחה? לא. זריזה יותר מהקוריאניות? אבוי לנו אם זה באמת היה המצב. בסיד ובi30 יש יותר מ120 כ"ס, בטידה יש 110 כ"ס וגיר אוטומטי לא יעיל שמחליט ב100 קמ"ש להוריד להילוך שלישי כי הוא לא סוחב.

שקטה? לא ממש התרשמתי מבידוד הרעשים.

ריפוד בהיר עם ילדים זה מקור ללכלוך והם יהפכו להיות שחורים עוד כמה שנים.

המחיר נמוך, כי הרכב מהפלמ"ח (2004), לא בטיחותי ולא מאובזר ויושב על רצפה של קליאו. זה אפילו לא ממש אוטו משפחתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הי

תא במטען של האוריס אכן קטן יחסית למשפחתיות, אבל ישנן עגלות שיכנסו (קח בחשבון שבבוא העת אתם תצטרכו להתאים עגלה לאוטו שזה קצת יבאס את האשה שכבר בטח יודעת איזו עגלה היא רוצה, אבל יעשה לך פחות כאבי ראש :wink: ).

בכללי, האוריס אמין מאוד, ביצועים לא רעים ואפילו נח (יחסית לטויוטה כמובן).

מבחינת סחירות - אני לא נביא אבל אני משער שגם עוד 4 הרכב יהיה מבוקש וישמור על ערכו. אחרי הכל טויוטה.

אגב, אשתי ואני נסענו כמה חודשים טובים בסריון, עם תינוק ועגלה ענקית. ככה שהכל אפשרי אם מתפשרים קצת על נוחות

פורסם
אני יכול להתווכח איתך על הטידה.

נוחה? לא. זריזה יותר מהקוריאניות? אבוי לנו אם זה באמת היה המצב. בסיד ובi30 יש יותר מ120 כ"ס, בטידה יש 110 כ"ס

כיוון שאין לי חשק להתווכח, לך תתווכח עם זה:

ואני לא מסכים עם חלק מהדברים, ובטח לסיכום.

פורסם

כשאני בעצמי מוצא את עצמי לא מסכים פעמים רבות עם דעות של כל מיני כתבי רכב, אני יכול להתווכח עם זה.

לא, זה לא הרושם שקיבלתי מהטידה. הרושם שקיבלתי מi30 הרבה יותר טוב מאשר הטידה. כך גם ההורים שלי. עובדה שזה הרכב שנרכש בזמנו (לפניי קצת פחות מ3 שנים). ונמכר כמו גדול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הי , ארבע שנים ב I30 ובהן 135K, הכלי אמין , נוח ,הגיוני ללא הפתעות או מלכודות יד/רגל , ונוסע. הבן שלי היה רוצה 2.0 , אבל יש מעט.. היא מאוזנת בחלל הפנימי , נוחה במושב האחורי (כשנכנסתי ל"טידה" ראיתי ספסל שטוח) ותא מטען לא רע..רוצה יותר מרווח? קח סטיישן או קיה סיד סטיישן.

:roll:ממשיך לחפש-אורי
  • תוכן חדש...