Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורין ופאולינה יכולות לעשות תחרות מי יותר נעל....(מצא מין את מינו,מה הפלא שהן חברות)

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהשנה אני לא מבין את ההדחות, מצד אחד הדיחו את:

בני- דמות מאוד צבעונית ומעניינת שיצרה הרבה עניין.

דנה- אמנם מעצבנת לפעמים אבל גם יצרה עניין מסויים.

מצד שני, השאירו דמויות כמו:

דורין- מאז תחילת העונה היא היתה כל כך מעניינת שצברה במצטבר 4 דקות מסך, מתוכן 3 דקות כשהיא מתחננת לכולם להצביע דורין במשימה שהיא אין לה מושג לגביה.

יניב- בחור חביב שזה באהדת הקהל כשהצהיר על היותו בתול וחוץ מזה.....גורנישט. לדעתי הביאו אותו על תקן "תמיר" של העונה שעברה, רק שלפחות תמיר יצר סביבו עניין, יניב הזה פרווה לגמרי.

פאולינה- גם דמות מאוד שטחית ולא ממש מעניינת, לפחות היא כוסית..

אני לא סובל את טהוניה (היא פשוט בהמה בלתי נסבלת!!!) ולא אוהב את גילי, אבל אני יכול להבין את זה שהם נשארים בתכנית הרי הקהל לא ידיח אותם כי הם יוצרים הרבה עניין.

כרגע מי שמסתמן לי שירוץ עד הסוף זה לאון, הוא בחור טוב שיש לו "דעה", אמנם התחבר עם גילי הדפקט אבל נראה לי שהוא מתחיל להבין עניין.

גם ענת מעניינת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גילי מ-מ-ש הצחיק אותי עם החיקוי של הסנדק, אם לא טהוניה שלחצה לו על כל הכפתורים שמדליקים אותו, ובמיוחד בתוספת אבא שלו בתחילת העונה הוא היה יכול להיות על תקן הבחור המצחיק

אבל התנאים של להיות עם אבא שלו שישר נכנס לקרבות הזויים מול כל מגזר בבית, ומנגד הביאו אקזמפלרים לא הכי רגועות מאותם מגזרים יצר פה מצב שהוציא מגילי דווקא את התכונות שאותן לצערי כן ירש מאבא שלו

טהוניה לא שווה את הקלדות המקלדת שלי, כמו שענת אמרה (+-) - חלאס, אי אפשר, היא תקוע ואף אחד לא יזיז אותה, לא שווה להתעסק בזה ולהוציא על זה אנרגיה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ציטוט של גילי מהימים האחרונים:

אתם יודעים למה לבנה וטהוניה נהיו חברות כל כך טובות.. הן בדיוק הפכים!

זאת לבנה, וזאת....

DrorZi, גילי לא הסתבך בגלל שאבא שלו גזען.

גילי הסתבך בגלל שהוא גזען. ויש אנשים שאוהבים את זה ולכן הוא נשאר.

פורסם
ציטוט של גילי מהימים האחרונים:

DrorZi, גילי לא הסתבך בגלל שאבא שלו גזען.

גילי הסתבך בגלל שהוא גזען. ויש אנשים שאוהבים את זה ולכן הוא נשאר.

כולנו גזענים גם אני וגם אתה. השאלה כמה צריך לגרד עד שזה יעלה לפני השטח!

ולדעתי האישית טהוניה הכי גזענית שם,היא מנצלת כל רגע דל את היותה אתיופת ובעלת צבע עור שחור.

מצד אחד צועקת אני לא מסכנה כי אני אתיופית ומצד שני צורחת שכל דבר קש/ור לצבע העור שלה.

ובלי קשר, אם תעבור ליד אתיופים ותשים לב תשמע את המילה נץ' זו מילת הגנאי שלהם לכל "הלבנים".

פורסם

נו באמת, איזו התייפיפות...עכשיו נתפס לכל פיפס קטן שיוצא לו מהפה?

אתה אף פעם לא התבטאת בצורה דומה עם חברים? זה לא שהוא בא לה מול הפנים ואמר לה "יא שחורה!!!", כולה הריץ דאחקה עם חבר, למה לקחת כל דבר קשה :evil:

מעבר לזה, לדעתי הצורה בה היא מתנהגת גרועה פי כמה וכמה מאיך שהוא מתנהג. היא באה כביכול "להעלות" את המניות של האתיופים? בצורה שהיא מתנהגת היא עושה רק רע לכל העדה האתיופית.

דווקא בתכנית ריאליטי אחרת יש אתיופי שעושה לעדה האתיופית שירות הרבה יותר טוב...

פורסם

מסכים לחלוטין וכמובן שזה לא תקף בהכרח לצבע עור, יש עוד מספיק פרמטרים בחיים...

בקיצור, מתי אומרים ביי לטהוניה/לבנה/דורין?

פורסם

דבר בשם עצמך,תודה.

פורסם

מוח האדם נולד לעשות הכללות וזו עובדה וזה מנגנון שהגן עלינו במשך 2 מליון ומשהו השנים האחרונות.

כשיודעים שיש נחשים שיכולים להרוג אותך בשניה זה עוזר מאוד לתפוס מהר משהו שנראה כמו נחש ולהיזהר ממנו, האדם לא עוצר לחשוב "רגע, יש לו מעויינים או יש לו קשקשים, יש לו ראש עגול או ביצתי, הוא גדול או קטן" אתה בורח ממנו מיידית וזה מציל אותך.

אפשר ללכת על דוגמה אחרת לגמרי, כשאתה נכנס לחדר אתה ישר יודע מה זה השולחן בחדר ומה זה הכסא בלי ששמת לב לאיזה צבע הריפוד של הכסא, אם זה שולחן עץ או מתכת ואם הוא גדול או קטן, אתה קודם יודע ישר להצביע על מה זה לפני שאתה שם לב לפרטים וגם אם בחיים לא ראיתי עיצוב של שולחן שכזה אתה תדע להגיד שזה שולחן, ככה המוח שלנו עובד ואני לא מכיר אף דעה אחרת בנושא.

(ד"א זה אחד הדברים הקשים באינציליגנציה מלאכותית זה הזיהוי הזה של "זה שולחן" בלי לנתח אותו לפרטים קטנים קטנים ולמצוא תבנית "שולחן" שהפרטים האלה שייכים לתבנית)

אם מפגישים אותך עם השפה הערבית רק כשזה נעשה בצעקות ומלווה בכתוביות "מוות ליהודים" ומצולם בהפגנה עם רעולי פנים אתה תלמד לפחד מערבית, מצד שני כמעט ולא מראים את הדברים האלה כשזה קשור לרוסית (ואף מילה על פורנו) - לא פלא שלהרבה מאוד אנשים אין בעיה לעבוד בסביבה דוברת רוסית אבל כן יש בעיה לעבוד בסביבה דוברת ערבית, מגדלים אנשים פה לחשוש מערבית כי זו התבנית שכל הזמן דוחפים לך בטלויזיה.

החוכמה היא לדעת לזהות שאתה מגיב אוטומטית ואז לבחון את הנושא בעצמך ולהבין אם החשש (הדעה המוקדמת) היה מוצדקת או לא.

אני בהחלט הרמתי גבה כשרונית ולירן הוצגו לראשונה במרוץ למליון, ואני בפרוש אומר שזה היה מאיזה שהיא תבנית שהיתה לי בראש כנראה מאיפה שהוא איך שהוא, אבל אני מאוד משתדל בחיים לעבור את המחסום של התבנית הראשונית ולהסתכל על כל אחד כאינדיוידואל, זה מצריך מאמץ מוחי לא קטן (לא בצחוק, ברצינות!) כי אין קל יותר למוח לסווג משהו כ X ולהמשיך כאילו לא קרה כלום, דרוש מאמץ מנטלי לנתח כל פעם מחדש מצבים שהמוח מעדיף לקטלג מהר ב "אותו דבר כמו..." ורוב האנשים לא אוהבים לחשוב ולכן הרבה אנשים לא עוברים את שלב הדעה הקדומה, מה בסוף עם רונית ולירון?! נשבר לי הלב שהם עפו בתוכנית האחרונה! זוג מ-ק-ס-י-ם שנורא רציתי שיגיע לסוף.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גזענות באה מהכללה, הכללה זה יכולת שיצורים חיים פיתחו עם הזמן בשביל לשרוד, לחסוך זמן וליעל דברים.

ככה שכולנו גזענים בין אם נירצה בכך או לא :-D

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...