Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדחה כתובה על בקיר מזמן

אילו היו עושים תחקיר על המשפחה גם לא היו מכניסים אותם ל"בית"

(לא את האבא ולא אותו).

פורסם

הוא חמור זה נכון..אבל כבר כמה תוכניות רואים את ביזו יורד על המשפחה שלו בכוונה כדי לעורר מצב כזה של אלימות מצד גילי..

פורסם

איך העיפו את גילי ואת טהוניה עם הפה ג'ורה שלה עדיין השאירו. כנראה שאכן יש להפקה פייבוריט. מזל שאני לא טיפש מספיק כדי להצביע

פורסם

אם לא יביאו דיירים ש"יעשו את העבודה", העונה תהיה העונה הגרועה והאנמית ביותר שהיתה עד כה (ולא שהעונות הקודמות היו WOW).

פורסם

איזה פרק משעמם, עונה פח!

אין לי אפילו כוח לרשום מה שאני חושב על לבנה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הבית כל כך התבלגן, אני כבר לא יודע מי יגיע לחמישייה. אולי בסוף יניב יקח את הכסף (ואני עוד חשבתי שיעוף ראשון).

פורסם

שאלה לעוקבים האדוקים.

אתמול יצא לי לראות את הפרק ולא הבנתי מאיזו מלחמה הם חזרו. איך בבית כל כך סטרילי בלי עבודה, בלי מדרכה עקומה ובלי סכנות יומיומיות רגילות יש שם כל כך הרבה פצועים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...