Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

זה כמו להשוות את איך שהבנות משתזפות במאליה בורגס איה נאפה זקינטוס וכל אלה..8)

לעומת חוף ראשון :cry: אין ספק שיש פה בנות יפות מאוד אבל בחייאת חלק עליון יצא מהאופנה ממזמן :lol:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן,באמת נמאס לשמוע אותה כבר...בושה לאתיופים/יות. ובנתיים,נתענג על מה שיכנס מחר.....גרררררר

OR.jpg

פורסם

לא מוצא שום בעיה בסיליקון, מלבד זה שזה קצת יותר קשה מטבעי, נכון זה לא כיף כמו טבעי.

אבל היא יפיופה רצינית.

נ.ב זה לא אומר שהתוכנית הזאת לא אחת המסריחות שקיימות, אבל עדיין אנחנו נצפה בזה מסיבה כלשהי

Opel Adam S 2017

פורסם
לטהוניה הזאת יש ג'ורה... השם ישמור ויעזור. אני מקווה שבקרוב מאוד היא תפתח אותה פעם נוספת כך שלהפקה לא תהיה ברירה אלא להעיף אותה.

זה לא יקרה.. היא פייבוריטית של ההפקה והיא זו שתזכה. היא מזמן הייתה צריכה לעוף בדיוק כמו שמיילי הועף. אבל פייבוריטים לא מעיפים.. מעלימים מהם עין

פורסם
בית האח הגדול ברזיל 2013, רק לשם השוואה:

:yum: :yum: :yum:

http://www.youtube.com/watch?v=h6HC-rCDurM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא מוצא שום בעיה בסיליקון, מלבד זה שזה קצת יותר קשה מטבעי, נכון זה לא כיף כמו טבעי.

אבל היא יפיופה רצינית.

נ.ב זה לא אומר שהתוכנית הזאת לא אחת המסריחות שקיימות, אבל עדיין אנחנו נצפה בזה מסיבה כלשהי

הברזילאיות שם עם פרונט קליל מידי כמעט שטוח ועם ישבן כבד, זה נחמד כשקוראים לך 911 לא כשאת עונה לשם מוניקה.

סיליקון זה זוועה, לפחות עד שיהיה תחליף דומה ברכות לשומן החלבי הזה, יש לי טראומה ממשגלי עבר עם

המלאכותיות, לא חוזר לזה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, הבנות בסרטון מביישות את ברזיל...

והדיירים החדשים מעניינים! לדעתי המגמגם יגיע רחוק. ועכשיו נראה אם דור באמת ויתר ללאון או שהוא לא מסוגל להתחרות נגדו :)

פורסם
לא יודע מה איתכם, הבנות בסרטון מביישות את ברזיל...

אני מעדיף אותן בכל רגע נתון על ה"סחורה" הישראלית....

וגם הארגנטינאיות פגזיות לא קטנות... :inlove::yum::inlove::yum:

NO.jpg

פורסם

הרגתם אותי, נכון שאין על טבעי יפה, אבל להגיד איכס על ציצי?!

פייר, איכזבתם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רק אני לא נפלתי ממנה?

כאילו היא נופלת להגדרה של "פצצה", אבל אצלי היא נופלת להגדרה של "כל כך יפה שזה מכוער".

משכנתא זה קל

פורסם

בובה מתנפחת? הגזמת.

את השתיל מחדירים מתחת לשכבת השריר והשומן תוך כדי הכנת תשתית בצלעות, תאמין לי שזה לא מרגיש כמו בובה מתנפחת, פשוט ציצי עומד ומוצק.

ואני בכלל לא נכנס לנושא סוגי השתלים ואיך ציצי המוצא משפיע על התוצאה הסופית.

שוב, גם אני חולה על טבעי אבל לא אומרים איכס על ציצי!

פורסם
הרגתם אותי, נכון שאין על טבעי יפה, אבל להגיד איכס על ציצי?!

פייר, איכזבתם.

זה לא אמיתי וגם בד"כ נראה לא משהו, נשים עם שדיים קטנות שעושות הגדלה מגדילות גם את המפתח בינהם,

ומה יפה בשדיים מרוחקות אחת מהשניה ?

זה עוד לפני שיצא לך למשש ולהתקל בגרמיות הסיליקון.

מה יפה בזה ?

39387PCN_HeidiBikini015148-300x3001.jpg

0e69dae4aca292f15104318db40eb48b.jpg

ככה מזהים זיוף

4hyiq9suWWQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וגם בלונדון שמח

xZpZJpPieKw דרך יוטיוב
פורסם

התמונה הראשונה היא לא כוס התה שלי, זה גם ציצי מדור ישן, היום כבר יש תוצאות הרבה יותר מוצלחות (הבלונדה מהאח למשל) עדיין לא "איכס".

התמונה השניה זה סתם עיוות, לא נכנס בקטגוריה של ציצי בכלל.

• תוכן חדש...