Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמשיכו.

נ.ב. הנהלת הפורום לא אחראית לנזק מוחי שעלול להגרם לקוראי השרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת , כבר נמאס לחלוטין מכל הראליטי הממוחזר והתת רמה הזה , בהתחלה עוד אכשהו היה קצת עיניין , אבל לאחר שהובן שההפקה מתערבת והכל מכור מראש ובנוסף כל יום יש איזה ראליטי מטופש אחר , אז ירד מיזה לחלוטין , מי שאוהב ספורט יש לו השנה הרבה תחליפים , גמר האלופות , פיינל פור וכמובן הקצפת ,המונדיאל !!

פורסם

אני לא אחד שמטיף לאנשים מה לעשות ומה לראות, אבל אתם לא שמים לב שהתוכנית הזאת מזלזלת ברמת האינטליגנציה וה IQ שלכם?

Miata ND2

פורסם

להפך, שם לב, ולא אכפת לי, נמאס לי לראות כל היום ערוץ 8 דיסקאברי ונשיונל גיאוגרפיק, קצת מזה גם בא לי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מסכים עם דרור.

עם כל הכבוד לערוצים והתכניות שמפעילים את ה וח לפעמים רוצים סתם לתת לשכל להתרוקן ולנוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא אחד שמטיף

אני לא אחד שמקלל, אבל כושלאמשחה, אין לך חיים שאתה הולך ומטיף לאחרים?

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כנראה שלא.

בינתיים אני עומד במילתי. לאור רצף הערסים האלימים והבהמתיים שזכו בעונות הקודמות של התוכנית הזאת, אין לי כוונה לחוות מפח נפש נוסף גם בעונה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מלחמה שמלחמה הגיע הזמן להקפיץ את הטרד הזה

והשאלה הגדולה אותה אני רוצה להעלות

צחי, שעף אתמול, הוא ממיין מזוודות בנתבג

נתפס גונב במצלמות האח הגדול ועורר לא מעט מהומות בבית בגלל זה

רק אני עושה קישור של "מעניין לאן נעלמים דברים מהמזוודות???"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...