Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא מפתיע אף אחד.

מספיק להסתכל פה בשרשור הDVR והדבילים.

אני מבטיח לכם שאם המיילי לא היה נבעט החוצה הוא היה מנצח היום.

לפחות הדפקט הזה יושב בבית ומתמרמר על הנצחון של טהוניה. חצי נחמה.

פורסם

לא מבין מה כולם מתפלאים.

כשאתה הולך לספארי אתה הולך כדי לראות את הקופים שומרים על השקט כי אחד מהם ישן או כדי לראות אותם משתוללים? גם כאן זו תכנית בידור ומחפשים את הבולטים בשריטות שלהם ובבהמיות/דפיקות/מוזרות שלהם.

עם כל הכבוד לחמישיית הגמר למה אתם חושבים שדור חסר חוט השדרה ונטול האשכים או חברו לאון שטהוניה מלאך לעומתו (הוא אולי יודע להציג את הבהמיות שלו בצוטרה תרבותית אבל אם תקשיבו לתוכן הוא הרבה יותר גרוע ממנה. להבדיל אלפי הבדלות הנאצים לא היו יותר טובים מאלה שביצעו את הלינץ' במילואימניקים ברמאללה רק בגלל ששמעו מוזיקה של ואגנר במקום אום כולתום והשתמשו בתאי גזים במקום להרוג עם הידיים).

בגמר היו 3 בהמות, נכה אחד ועוד אחד שפשוט התפלק לשם כי נגמרו הרעשנים. מהחמישייה הזו טהוניה זכתה כי אחוז יותר גבוה של המסמסים מזדהה עם סוג הסבל שהיא שידרה מאשר עם השוני של לבנה. כמה מהם חד מיניים או בעלי אבא חולה לעומת כמה מהם מרגישים מקופחים בגלל עדה/איזור מגורים/רגשי נחיתות וכו'?

בקיצור, תכניות מהסוג הזה לא רואים כדי שה"ראוי" ינצח אלא רואים כמו שהולכים לספארי. הרי גם בספארי לא אכפת לכם באמת איזה קוף יקבל בננה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמעט 50 עמודים ואף אחד לא יודע את האמת על טהוניה?

טהוניה שייכת לכנופיית נפטניה והם באמצעות מכשיר dew שיבשו כל פעם את ההצבעות שיהיו לטהוניה.

הם אמרו שאם היא לא תזכה אז כל הבית יחטוף קרינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צפוי. זכתה רק כי יללה מההתחלה על גזענות. מספיק היה לשמוע את שני הליצנים שמגישים את התוכנית נשפכים עליה, כדי להבין שכבר מההתחלה זה היה מכור. עכשיו לכל הבכיינים יש לגיטימציה להתנהגות שלהם :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שאלה לי לכל צופי התוכנית - (כי אני לא) :

האם תמשיכו לראות אותה בעתיד (בהנחה שתשודר גם בעונה הבאה) ?

ברור שכן

וגם בהישרדות

וגם במרוץ למיליון

וגם בכל דבר שהאשה תצפה בשעה שלאחר החדשות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שאלה לי לכל צופי התוכנית - (כי אני לא) :

האם תמשיכו לראות אותה בעתיד (בהנחה שתשודר גם בעונה הבאה) ?

המהלך הכי חכם שקשת עשו הוא לשדר את העונה הזאת בדיוק על הפגרה של ליגת העל, מהעונה הקודמת לא ראיתי פרק אחד כי כל הפרקים היו בדיוק באותו זמן של המשחק המרכזי ואני מניח שיהיה אותו דבר גם בעונה הבאה, אז ברוך שפטרנו :-D

• תוכן חדש...