Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הפרק של אמש הגעתי למסקנה שאני שונא את טהוניה ובז לאיתי.

טהוניה חולת נפש, אין לי דרך אחרת להגדיר אותה. הבחורה הזאת זקוקה לטיפול רפואי בדחיפות.

איתי הוא יצור חסר חוליות שהתנהגותו פשוט מעוררת אצלי גועל. אהבתי איך שעו"ד פישר נכנס באמ-אמא שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיבורית שלי הוא העו״ד!

אני לא יודע אם הוא שחקן או זאת האישיות שלו. אבל הוא נראה אדם מעניין, חבל שאינו דייר.

אלעד, טהוניה הייתה חביבה רק בשבועות הראשונים. היא פשוט בלתי נסבלת!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

טהוניה פשוט דפוקה על כל הראש, ככל שהיא מרגישה "בבית" יותר היא מתנהגת באופן טבעי יותר וזה פשוט הולך ומחמיר.

הבעיה היא שאין אף אחד שיעצור את הדבר הזה, אף אחד לא מוריד אותה לקרקע.

"סבלתי מגזענות, אמרו לי לנקות כיתה כי אני הכי בולטת" נו באמת! הבוהן שלי ברגל סבלה מיותר גזענות ואני לא צועק את זה בכל הזדמנות.

פשוט ד-פ-ו-ק-ה.

ואיתי, צ'יזס, בחיים לא נתקלתי בנקניק שכזה במציאות או בשום תוכנית ריאלטי אחרת, ליניב היה יותר ביצים ממנו.

כל מילה, כל מעשה, של נשימה שלו פשוט מבזה את המין הגברי, אין לי דרך אחרת לתאר את זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה מרגיש כאילו השאירו את הצעקנים עד לסוף רק בשביל האקשן ועכשיו יעיפו אותם.

דורין עפה, אולי גם מיכוניה תעוף?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
"סבלתי מגזענות, אמרו לי לנקות כיתה כי אני הכי בולטת" נו באמת! הבוהן שלי ברגל סבלה מיותר גזענות ואני לא צועק את זה בכל הזדמנות.

פשוט ד-פ-ו-ק-ה.

האמירה שלה שרכזת השכבה פנתה אליה מפני שהיתה הכי בולטת היא פופוליסטית וזולה להחריד. גם בבית האח הגדול היא הכי בולטת, ללא שום קשר לצבע העור שלה.

עם צעקות וסצנות כמו שלה יש אפשרות שהיא לא תתבלט מעל כולם? שוב היא עשתה שימוש ציני ומבזה בעדה האתיופית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
הפיבורית שלי הוא העו״ד!

אני לא יודע אם הוא שחקן או זאת האישיות שלו. אבל הוא נראה אדם מעניין, חבל שאינו דייר.

אלעד, טהוניה הייתה חביבה רק בשבועות הראשונים. היא פשוט בלתי נסבלת!

רונאל פישר, עו"ד אמיתי ומפורסם. מופיע בהמון תוכניות כולל "המטה" בערוץ 10 בשבת.

פורסם
רונאל פישר, עו"ד אמיתי ומפורסם. מופיע בהמון תוכניות כולל "המטה" בערוץ 10 בשבת.

הוא היה לא פחות ממעולה, מקצועי מצד אחד, עקיצות מצד שני וצחוקים מצד שלישי.

איך שהוא עקץ קצת את שלי שהיא כבר לא תחזור לבית, עזר לאיתי להשתחרר קצת כשאמר לו שכל אחד יגמגם בתורו וכ"ו.

כל הפרקים עם רונאל אלה הפרקים הכי מעניינים ולדעתי הכי מלמדים בכל התוכנית היבשה הזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אחרי הפרק של אמש הגעתי למסקנה שאני שונא את טהוניה ובז לאיתי.

טהוניה חולת נפש, אין לי דרך אחרת להגדיר אותה. הבחורה הזאת זקוקה לטיפול רפואי בדחיפות.

איתי הוא יצור חסר חוליות שהתנהגותו פשוט מעוררת אצלי גועל. אהבתי איך שעו"ד פישר נכנס באמ-אמא שלו.

מסכים עם כל מילה. אם שנאתי את טהוניה עד עכשיו, אחרי שראיתי את הפרק הזה אני כבר לא יודע להגדיר את הגועל שאני מרגיש כלפי הבחורה הזאת. זה שאיתי הוא חסר ביצים ופאתטי לחלוטין עם הליקוקי תחת שלו לטהוניה זה מילא, אבל איך שהיא צורחת עליו ומדברת אליו פשוט ג'ורה שלא תיאמן.

והכי עצוב, שכנראה הסיפורי עוני וגזענות שלה יגרמו לצופים לחוש אהדה כלפיה ולשכוח איך היא צרחה ודיברה לפני זה

פורסם

טהוניה ממש BPD בורדרליין פרסונלטי דיסאורדר.

האשה הזו ממש זוועה.

מאוהבת בעצמה. לא רואה ממטר אף אחד אחר.

והכי עצוב, היא ממש טפשה.

הקופסא חלולה כמעט כמו דורין

פורסם

דורין מטומטמת אבל לפחות היא נורמלית. טהוניה היא פשוט משוגעת. רק אדם שבריאותו הנפשית רופפת יכול להתפרץ בצורה כזאת על שטות כמו שרבוט כמה דברים על פאקינג דף מסכן שכתבת עליו כמה דברים לפני כן.

אפשר לחשוב שמישהו ניסה לחמוס ממנה את המיקרוגל שלה :?

פורסם

יש מילה שמגדירה יפה בחורות כמו טהוניה-בהמה.

גועל נפש של בחורה. מצאתי את עצמי מקלל אותה בלב מס' פעמים בפרקים האחרונים. איך בחורה מרשה לעצמה להתנהג ככה??

ואיתי הזה, פשוט סמרטוט, סחבה, אפס מאופס.

מי שמכיר את הסרטונים של "סטס אמן פיתוי" אז בסרטון הראשון כשהוא עושה חיקוי של גבר סמרטוט זה ממש מזכיר את איתי.

(ד"א ממליץ לכולם לראות ביוטיוב).

• תוכן חדש...