Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה האח הגדול (בעבר ראיתי) אבל שמתי לב שזה קטע שחוזר על עצמו אצל דיירים - להיות מאוד עקשנים על "ככה אני ואתם חייבים לקבל את זה". אני לא יודע אם זה בגלל שזה סוג האנשים שמוכנסים לבית, או משהו שהם מפתחים בתור מנגנון הגנה, אבל רבים מהם מאוד מתעקשים על הקשקוש של "להיות נאמן לעצמי" ולוקחים אותו לקיצוניות: אם מישהו לא מסכים איתם בנוגע למשהו, הם לא מתנהגים כמו שהיו מתנהגים בחיים האמיתיים ופשוט מתפשרים איפהשהוא בתווך, אלא במקום זאת נאחזים בעקשנות מוגזמת בעליל בדעה שלהם ולא מוכנים לוותר כדי לא לצאת חלשים (או כל שטות אחרת).

בטח איפהשהוא, מישהו עושה על הדברים האלה מחקר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח איפהשהוא, מישהו עושה על הדברים האלה מחקר...

באוניברסטיאות.

קראתי איפשהו שלומדים על האח הגדול בשיעורי מדעי החברה ועוד שיעור-שקר-כלשהו-שלא-עוזר-בכלום.

פורסם
שום דבר לא יחכה לה.

החיים לימדו אותי שקריזיונרים לא מגיעים לכלום בחיים, וזה בדיוק מה שיקרה לה.

על מנת להפוך לטאלנט צריך להיות מוכשרים, ואני לא רואה שום פורמט בו היא יכולה להשתלב.

נכון,

והיא תאשים את כל העולם בגזענות. שלא רוצים אותה בגלל שהיא שחורה.

היא לא מבינה שכל מה שהיא הגיעה אליו זה בגלל המוצא שלה ואפלייה מתקנת ולא למרות המוצא.

עם מרססים את טהוניה בספריי צבע לבן. היא לא היתה נכנסת לבית.

אני שופט אותה אך ורק על פי אופיה. והאופי שלה מחורבן. לכן לא תתקדם לשום מקום בחיים, כי זה לא יכול להשתנות

פורסם
באוניברסטיאות.

קראתי איפשהו שלומדים על האח הגדול בשיעורי מדעי החברה ועוד שיעור-שקר-כלשהו-שלא-עוזר-בכלום.

זה שאתה לא מבין מהם מדעי החברה לא אומר שאתה צריך להתייחס לזה בזלזול.

פורסם

פשוט פאתטי לראות איך ערוץ 2 מנסה לדחוף את טהוניה על פני שאר המתמודדים. בואו תנו לה את המיליון מעכשיו ושחררו אותנו.

עונה מעפנה....

פורסם

לדעתי הם דווקא מנסים לדחוף את איתי.

אגב, אני באופן אישי האמנתי להתנצלות שלה ולביקורת העצמית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כמה נוח לה להתנצל עכשיו לקראת הגמר... לא האמנתי לשום מילה!

מהבחורה עם המחזור הכי ארוך בהיסטוריה הפכה לבחורה שמסתובבת כל היום כאילו היא אחרי אורגזמה??? מ-מ-ש

פורסם

1+

במשך כל העונה היא מתנהגת כמו בהמה ואומרת "זאת אני". עכשיו כשהיא מבינה שהמשחק נגמר והחלה המלחמה האמיתית על המיליון, היא מצאה לנכון להתנצל. היתה לה עונה שלמה לעשות את זה.

גם לבנה שקרנית לא קטנה: בתעודת הזהות שלה היא סיפרה שהיא סולקה מבית הוריה לאחר שיצאה מהארון, והנה לפתע אמש מתברר שהיא התוודתה בפני אביה שתמך בה, ולאחר מכן גם אמה תמכה בה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יואו, איזה קטע אלעד, אתה צודק. אם זה נכון היא יצאה מה זה שקרנית גדולה.

כמו שכבר אמרתי, לא חושב שמגיע לאף אחד שם לזכות, לבנה גסה וצעקנית וכנראה גם שקרנית, לאון סתם חי בסרט, איתי גם יצא שקרן בכמה תוכניות, אפילו ביקש סליחה על השקרים שלו. טהוניה, טוב אין הרבה מה להגיד עליה, בהמה גדולה, דור אולי הכי חביב מכולם, גם הוא קצת חי בסרט של מעריצים ו"מה יקרה בחוץ" וכל מיני שטויות כאלה, אבל הוא עדיף על השאר.

פורסם

בהמשך למה שאלעד אמר, זה הגיע מאוחר מידי.

איפה שמתסיימות המילים, מתחילים המעשים. הבעיה שאין לה את הזמן למעשים.

ותרשה לי להוסיף, אולי היא לא התפרצה אבל אתמול ראו שהקו דיבור שלה לא השתנה ממש, אז אני נוטה להאמין שההתנצלות שקרית בשביל המצלמות והמעמד.

לא רק זה, שים לב שאתמול היא סיפרה על הקרחת שעשו לה בכיתה ג' או משהו כזה, ובאותה הנשימה אמרה שידעו כבר אז שהיא שולטת ולא התעסקו איתה. איך זה מתישב עם כל מה שסיפרה לגבי מה שהמורה אמרה לה? הרי אם יודעים שילד חזק, לא יעירו לו בצורה כזאת...

לגבי זה ששיקרו, בנינו, אתם לא שיקרתם אף פעם וניסיתם לשנות קצת סיפור כזה או אחר שיתאים לצרכים שלכם באותו הרגע?

כשאדם נחשף, בודקים מה גודל השקר ומה מטרתו.

ילד שיגיד לכם שהכין שיעורי בית בזמן שלא, האם תתיחסו לשקר עצמו כמו לשקר של אדם שאמר שבא ממשפחת מצוקה בזמן שזה ממש לא נכון רק כדי להוציא מכם נדבה?

הכל מידתי ותלוי בנסיבות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא האמנתי למילה אחת שלה

היא מריחה מליון ומנסה לעשות התאמות

היא לא מסוגלת להשתנות ולו רק כי היא לא רוצה להשתנות

וזה לא שעכשיו היא פתאום רוצה

זה מס שפתיים בלבד

הפרק אתמול היה מעייף כל כך

למי שיש קוח לקרוא ביקורת:

http://e.walla.co.il/?w=/269/2673072

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

במחשבה שניה, צודקים.

טהוניה לגרדום!

אוף טופיק קטן.

דרורZI, היה לך תור אורח בגליון אפריל של אוטו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...