Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אסטרה, אתה נותן לה יותר מדי קרדיט.

סבלה מטיפה "גזענות" כמו כל רוסי או אתיופי בארץ ועשתה מזה סרטים וסוכריות לתוכנית.

כשהעו"ד שאל אותה מה זה "לא היה אוכל, לחם או סטייקים?" היא העדיפה לא לענות ולא סתם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מודה ומתוודה שאני פוחד לצפות בגמר. הסיכויים שמישהו שבאמת ראוי לזכות במיליון באמת יזכה בו הם, איך נגיד, לא משהו.

השימוש במילה זו בהקשר של ריאליטי מסוג האח הגדול הוא טעות לדעתי. איך אתה שופט אם אדם ראוי לזכות או לא בפורמט הזה?

זה לא כמו המירוץ למיליון בו יש חוקים ברורים שמגדירים מי המנצח.

זו תוכנית פח, גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה תוכנית(תוכן-wise), קל וחומר בעונה זו. ושלא תטעו, אני גם צופה בה באדיקות(בסיכומים השבועיים, אין לי כבלים).

פורסם
עזוב אסטרה, אתה נותן לה יותר מדי קרדיט.

סבלה מטיפה "גזענות" כמו כל רוסי או אתיופי בארץ ועשתה מזה סרטים וסוכריות לתוכנית.

כשהעו"ד שאל אותה מה זה "לא היה אוכל, לחם או סטייקים?" היא העדיפה לא לענות ולא סתם.

קודם כל חן חן על הכינוי שלי ( יתכן וישנם חברי פורום שלא יבינו את הקשר)

לגבי שחורי (כינוי מקובל) ברור שהיא לא תענה ״לא היה מה לשאוף״ :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
השימוש במילה זו בהקשר של ריאליטי מסוג האח הגדול הוא טעות לדעתי. איך אתה שופט אם אדם ראוי לזכות או לא בפורמט הזה?

זה לא כמו המירוץ למיליון בו יש חוקים ברורים שמגדירים מי המנצח.

זו תוכנית פח, גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה תוכנית(תוכן-wise), קל וחומר בעונה זו. ושלא תטעו, אני גם צופה בה באדיקות(בסיכומים השבועיים, אין לי כבלים).

ההגדרה "ראוי" היא משהו שנתון לפרשנות, שהרי אם זאת היתה הגדרה מוחלטת, היה אפשר לבטל את ההצבעות השבועיות וישר לתת למישהו את המיליון (או ה-750,000, אם נלך לפי משנתו של רבי פרחי).

בעיני, ראוי לקבל את הפרס אדם שהוכיח משך כל שהותו בבית שהוא נוהג בכבוד בשאר הדיירים, יוצא למלחמה כאשר הדבר בלתי נמנע ויודע גם להתנצל כשצריך. נכון להיום, בבית שוהים רק שני דיירים כאלה: דור ולאון.

לבנה, על אף שאפשר ללמד עליה זכות, נוטה לגינונים של ילד ערס שטרם התבגר. קשה לה לקבל ביקורת, וגם אם כבר היא הגיעה למצב שהיא מודה בטעות שהיא עשתה ומתנצלת (דבר שלא קורה לעתים קרובות), היא מהר מאוד חוזרת לסורה.

על טמטומיה ואיתי אין לי חשק לדבר שוב.

ולעומתם:

דור - כמעט ולא רב עם אף אחד, נוהג בכבוד באחרים, גם כשהוא מתווכח הוא מקפיד לשמור על ארשת מכובדת ואינו גולש להתלהמויות מיותרות.

לאון - בהתחלה לא התחברתי אליו אבל נוכחתי לראות שהוא אדם מאוד אמיתי שאי אפשר למצוא בו אפילו גרם אחד של צביעות. הוא בהחלט יודע לתקוף, אבל למיטב הבנתי הוא משתמש ביכולותיו ההתקפיות רק לאחר שהצד האחר הרויח ביושר את המתקפה שלו, ובסופו של דבר הוא גם בעל חוש ביקורת עצמי מפותח ויודע לקחת שני צעדים אחורה אם הוא חצה את הגבול.

ולכן כתבתי שכרגע הסיכוי שמישהו ראוי יקח את הפרס אינו מדהים. 2/5 זה מיעוט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ההגדרה "ראוי" היא משהו שנתון לפרשנות, שהרי אם זאת היתה הגדרה מוחלטת, היה אפשר לבטל את ההצבעות השבועיות וישר לתת למישהו את המיליון (או ה-750,000, אם נלך לפי משנתו של רבי פרחי).

בעיני, ראוי לקבל את הפרס אדם שהוכיח משך כל שהותו בבית שהוא נוהג בכבוד בשאר הדיירים, יוצא למלחמה כאשר הדבר בלתי נמנע ויודע גם להתנצל כשצריך. נכון להיום, בבית שוהים רק שני דיירים כאלה: דור ולאון.

לבנה, על אף שאפשר ללמד עליה זכות, נוטה לגינונים של ילד ערס שטרם התבגר. קשה לה לקבל ביקורת, וגם אם כבר היא הגיעה למצב שהיא מודה בטעות שהיא עשתה ומתנצלת (דבר שלא קורה לעתים קרובות), היא מהר מאוד חוזרת לסורה.

על טמטומיה ואיתי אין לי חשק לדבר שוב.

ולעומתם:

דור - כמעט ולא רב עם אף אחד, נוהג בכבוד באחרים, גם כשהוא מתווכח הוא מקפיד לשמור על ארשת מכובדת ואינו גולש להתלהמויות מיותרות.

לאון - בהתחלה לא התחברתי אליו אבל נוכחתי לראות שהוא אדם מאוד אמיתי שאי אפשר למצוא בו אפילו גרם אחד של צביעות. הוא בהחלט יודע לתקוף, אבל למיטב הבנתי הוא משתמש ביכולותיו ההתקפיות רק לאחר שהצד האחר הרויח ביושר את המתקפה שלו, ובסופו של דבר הוא גם בעל חוש ביקורת עצמי מפותח ויודע לקחת שני צעדים אחורה אם הוא חצה את הגבול.

ולכן כתבתי שכרגע הסיכוי שמישהו ראוי יקח את הפרס אינו מדהים. 2/5 זה מיעוט.

אהבתי את הפרשנות על דור ולאון, באמת רואים שהם אנשים מחונכים שלא ניסו לייצר רייטינג והעדיפו לשמור על הכבוד שלהם.

הם אולי לא היו הכי "גברים" והרבה פעמים היו צריכים קצת יותר להביע דעה,אבל גם לפי ה"מערכות יחסים" שהיה לכל אחד מהם עם אור ופאו,אפשר לראות שהיו מאוד מנומסים\לא רוצים להתמזמז מול המצלמות,סה"כ באמת שניהם אחלה ח'ברה.

אין לי איזה פייבוריט מכל ה5,אבל ברור שההפקה רוצה את איתי וגם נתנה לו קידומת "1" שזה הכי שקוף כבר.

הוא גם בחור טוב אז לא נורא..

פורסם
בהמה או לא אבל חוזי טאלנטים כבר מחכים לה...

שום דבר לא יחכה לה.

החיים לימדו אותי שקריזיונרים לא מגיעים לכלום בחיים, וזה בדיוק מה שיקרה לה.

על מנת להפוך לטאלנט צריך להיות מוכשרים, ואני לא רואה שום פורמט בו היא יכולה להשתלב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דור ולאון (וגם אבי) לא היו בובות של גילי מילי וישבו כמו טאטאלה כשהבהמה יצא על לבנה, תהוניה, ענת והדשא המלאכותי?

רק זה כשלבדו הופך אותם לפסולים בעיניי

מקווה שלבנה תיקח ולא אישיות גבולית אפרו ישראלית, לא שאני מת על לבנה אבל אי אשפר שהפרעת אישיות כזו חמורה תקבל פרס ואישרור לכזה דבר, אני נורא אוהב אנשים שאומרים "ככה אני זה מה יש, חצוף, מה זה השטויות האלה", NOT.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...