Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתה להם משימה של משחקים אולימפיים. ענת התמודדה נגד לבנה בג'ודו וגילתה בדרך הקשה שלבנה היא גבר גבר.

לכל הבית היא הרביצה? כולם חבושים שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ברור... הוא אמר לה שהיא הולכת כמו גבר זה מספיק:shock:

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הוא דפוק יותר משניצל הגילי הזה. ברוך שפטרנו.

שמתם לב שהמונולוג האחרון של האח לגילי כפי הנראה נאמר ע"י פסיכולוג? אפילו הקול היה מעט שונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עכשו שגילי הודח, הבית הפך להיות משעמם ורדוד.

אני לא מסכים עם מרבית המילים שהוציא גילי, אבל אם דייר אחר היה אומר את אותם מילים אני בספק אם הוא היה מודח או מקבל כרטיס צהוב...

מה שהיה אבסורדי הוא שטהוניה הפכה להיות דובר המסכנים באשר הם, אלה שלא יודעים לדבר עברית...

פה מפיק מרגליות יש לה לטהוניה...

יותר צדיקה מהאפיפיור.

מה עוד אפשר להגיד עליה.?

אהה, צבועה.

פורסם

אני מחכה ליום שהילדים של גילי יפתחו עליו את הפה כמו שילמדו היטב ממנו ומאבא שלו

כל הכבוד לענת שלא נכנעה לאלימות

ומה שגילי עשה זה אלימות לכל דבר ולא משנה באיזה ביטוי מסוים הוא השתמש

כל שאר ה"גברים" בבית (ולא שהייתי עושה אחרת) העדיפו לתת לו מה שירצה רק לא לקבל מנה

וזה מאוד מזכיר את מה שהולך ביום יום ברחבי ישראל

מי שקולני ואלים מקבל מה שהוא רוצה

מי אמר מיקרו-קוסמוס ולא קיבל ?

:wink:
פורסם
חכה ,אולי מישהו מהדיירים החדשים יפתיע...

קשה להאמין... עד עכשיו באף עונה לא זכה מישהו מהדיירים החדשים. אנשים כבר כלכך מתרגלים מההתחלה לדיירים הישנים וכבר מסמנים לעצמם פייבוריטים שלדיירים החדשים כמעט ואין סיכוי להגיע למצב שהם מספיק פופולריים כדי לזכות.

אולי קצת לתת פייט, אבל לא יותר מזה.

פורסם

הייתי מדיח את אבי רן יורם זק ואת כל צוות ההפקה הנאלח של התוכנית הבזויה הזו,

בד"כ אני לא מסמפט את נתן זהבי, אבל הפעם הוא אמר בדיוק את מה שאני חושב על התוכנית הזו

באחת השיחות הקורעות עם מאזין בעל זהות מינית לא ברורה.

bXWr1ITh_M0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
מה שהיה אבסורדי הוא שטהוניה הפכה להיות דובר המסכנים באשר הם, אלה שלא יודעים לדבר עברית...

פה מפיק מרגליות יש לה לטהוניה...

יותר צדיקה מהאפיפיור.

מה עוד אפשר להגיד עליה.?

אהה, צבועה.

1+

כשפותחים את המילון בערך "צביעות", צריך לשים שם את התמונה של טהוניה.

להזכירכם: כשהיא ישבה עם לבנה באישון לילה בפינת העישון ומבחוץ צעקו ללבנה להיזהר מענת, היא אמרה ללבנה בתגובה לצעקות שהיא יכולה להאמין למה שאלה מבחוץ צועקים.

והנה עבר בקושי יום אחד, ופתאום היא צמודה צמודה לענת ונכנסת איתה לחדר האח הגדול כדי לתמוך בה לאחר שגילי מגעילי ניבל עליה את הפה.

הבחורה הזאת יכולה לפרוח אך ורק כשמישהו אחר סובל. זה גורם לה להרגיש טוב. כששאר הבית במצב רוח מרומם, היא לא יכולה שלא להרגיש רע.

גועל נפש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עכשיו שצפיתי בתוכנית של אתמול, אני חייב להגיד שהגילי הזה הוא חתיכת אידיוט שלא יודע מתי לעצור את השטף. הבן אדם פתח ולא ידע מתי להפסיק. א ב ל, הוא לא בהרבה שונה מהפה המטונף של טהוניה, ואם אותו הוציאו על דיבור כזה גם טהוניה הייתה צריכה לעוף על טיל. בהחלט הצחיק אותי הקטע שהיא נכנסה לחדר של האח ונדהמה מאיך גילי מעז לדבר ככה. אם היא תזכה זה באמת יהיה עלוב. הקטע שעכשיו שגילי יצא, לא רואה מישהו שיכול לתת לה פייט מבחינת הסמסים.

• תוכן חדש...