Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת מוזר

יאאלה מי עף היום? יניב/דורין. זה הכי הגיוני. אבל ברור שההפקה בוחרת בסוף אז הם יבחרו במישהו חזק שיעוף ויגרום למהומה.

פורסם

איזו הדחה מבעסת :(

היום שבו הקוורטט טהוניה-גילי-דורין-פאולינה יעזוב את הבית יהיה יום חג. בינתיים, בפרומו של חלוקת התקציב ראיתי שהתחילו להכניס את טהוניה לפרופורציות ולהחזיר אותה לגודל האמיתי שלה. כה לחי!

לעניין המשימה: מה שההפקה עשתה לגילי עם ההפיכה והאזנת הסתר היה פשוט מלאכת מחשבת שהעיפה לו סטירה לפרצוף. שאפו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תכלס.

איך העיפו את דנה ולא את דורין האנמית? לא ברור לי.

טהוניה הזו חתיכת בהמה, שמחתי לראות שהתחילו להעמיד אותה על מקומה.

לא שזה יעזור, היא חומר לגמר לצערי :-(

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דנה הייתה בשוק שמזמן לא ראיתי ממועמד להדחה בין כול העונות,גם אני לא מבין למה לא הדיחו את דורין או יניב שהם דיירים משעממים שלא שומעים אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כ"כ קיויתי שפאולינה תעוף....דווקא דנה?? קריזיונרית מצחיקה...חבל.

וב 2 מילים:

אווייי שלי :inlove:

פורסם

אין לי שום בעיה שדנה עפה, לא ממש עניינה אותי

מה שכן אני בדר"כ לא רואה את שלב האולפן ואיך שהוא ה TV נשארה דלוקה

מה אני אגיד לכם - היה שווה

אפאתית אפאתית אפאתית אפאתית אפאתית- מיבש כביסה - תה-תה-תה-תה-תה-תה

עוד לא ראיתי מישהי שנדלקת כל כך ממכשירים לבנים, כמה צחקתי

ואני אסיים כמו שדנה סיימה

"עם ישראל - יצאתם טמבלים!"

היה גדול

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

טיפונת ניסיון בהבנת שפת גוף והיית מבין שהיא לא אפאתית, היא התאפקה לא לבכות.

היא גם לא דברה כי פחדה לפרוץ בבכי ומצא שחרור מסויים בנושא מכשירי החשמל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אוייי יניב תקבל כבר מכות!!! איזה אפס מעניין אם היה מדבר ככה ללאון אילו היו מחוץ לבית..חתיכת אפס מאופס שמתחבא מאחורי היצור הזה שנקרא טהוניה. אני רק מדבר עליה עובר לי חשמל מרוב העצבים חתיכת בהמה גסה.. פאולינה מותק אל תבכי:wink:

פורסם
פיספסתי ריב בין יניב ללאון? (ממש לא כוחות)

זה היה בפרומו של התוכנית של אתמול.הנחשים האלה העבירו לשבוע הבא..:twisted:

פורסם

הוא לא עף, כי הוא חשף שהוא בן 32 ובתול - זכה ברחמי עם ישראל.

לדעתי, דנה לא עמדה לבכות במשבר. היא הייתה בהלם מוחלט והרגשה של אכזבה עצומה.

פורסם

בהן צדק אני לא מבין מה אתם רוצים מיניב, אני דווקא מסמפט את הבחור. מסתבר שהוא הרבה פחות ווירדו ממה שהוא היה נראה בהתחלה.

לגבי דנה אמש: מצטרף לדעה שהיא פשוט היתה בהלם. באמת צר לי שהיא הודחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ממש לא צר לי שהיא הודחה. לא נהנתי לצפות בה, כל הזמן עצבנית ומפחידה, בהחלט לא הטיפוס לפגוש בסמטה חשוכה. היו רגעים שהיא ניסתה ליהיות מצחיקה ומאגניבה אבל זה פשוט לא זה... היחידה שהיה מגיע לה לעוף יותר ממנה זו דורין שבאמת לא ברור מה היא עושה שם... יותר מדי פרווה הבחורה הזאת.

• תוכן חדש...