Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על מה כל המהומה...

זו הפעם השנייה ברציפות, שגילי מועמד להדחה. אם הוא ישרוד את ההדחה הזו, סביר להניח שהוא יועמד גם שבוע הבא, אם לא יזכה לחסינות מסויימת.

בקיצור, כמה הדחות הוא כבר יכול לעבור? שלוש? כל אלו שלא רוצים אותו בבית - קצת סבלנות, זה הכל.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תכלס.

לא מבין איך השאירו אותו בבית..הרי הוא כבר הוזהר בעבר. לא מבין,זה פשוט מכעיס אותי.

למה?

כי הוא מביא רייטינג ויוצר דרמה, יורם זק ושות' לא יוותרו על זה כ"כ מהר. וגם כי העדה האתיופית לא עשתה רעש גדול וחזק מספיק כמו שקהילת הלהט"ב עשתה, וחבל (בגלל זה גם רוני לא עף אחרי ההתבטאות שלו נגד טהוניה). תכלס, שיעוף כבר. פשוט בושה לאנושות, גזען וחשוך בדיוק כמו אבא שלו. וגם מתנהג כמו ילד.. אני במקום הילדים שלו לא הייתי יוצא מהבית. פדיחה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

האמת שכן, גילי בנוסף לכל מה שהוא למד מאבא שלו, גם מתנהג ילדותית

אבא שלו לפחות היה מספיק הוגן להגיד סליחה, זה נראה לא טוב, אני מתבייש בזה כשהראו לו איך הוא נראה מהצד

גילי התחיל עם תירוצים מעפנים "ל-א, התכוונתי שהיא מתאימה לנוף מבחינה אסטרטגית, לא אמרתי שחורה, אתה מדמיין, אתה לא מבין אותי פקה פקה פקה פקה" היו צריכים להעיף אותו על אלימות פיזית עם החול בכלל לדעתי

אם את חודדה העיפו על כוס מים אין סיבה שלא יעיפו אותו על זה

אני מוריד את הכובע בפני הדיירים שלא פיתחו את זה לקרב, בקלות מישהו שעף עליו חול יכל להוריד לו סטירה בחזרה ומשם בלאגן שעוד לא נראה באף עונה

עריכה

אם thewolf מתחתי צודק (ואין לי סיבה להניח שלא, פשוט לא ראיתי את הקטע לא ערוך), אני לוקח את דברי בחזרה לגבי להעיף את גילי על זה ומתקן שהיו צריכים להעמיד גם את גילי וגם את ביזו להדחה יחד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

DrorZ

אם תצפה בקטע לא ערוך כמו שבתוכנית אלא במשימה באתר מקו תראה שבעצם מי שזרק חול בהתחלה זה ביז'ו, אחר כך גילי החזיר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מהסקס בין הדיירים. אה רגע, פה זה לא ברזיל :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה יש לך זה לא מסאג' כואב לה מסכנה הוא בסה"כ עוזר לה, אתה לא היית עוזר לה להקל על הכאב :-D.

אלעד, אתה באמת חושב שמישהו פספס את זה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
רק לשם השוואה....

LsJICH6bAqk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מאמא מיה :shock:

זה בני ופאולינה זה?

(החרמנים שבנינו יחפשו סרטונים מהאח הגדול שבדיה- שם מראים גם מקלחות של הבחורות בשידור חי, כמובן בלי צנזורה...)

ציטוט השנה:

אולי נתפס לי העצם?
- פאולינה.

• תוכן חדש...