Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שאני נהנה מלראות את העונה הזאת דרך הפורום.

בעונות שהיו בערב לא היו לנו כל הקישורים ליוטיוב כי אנשים לא היו מעלים כלום וההפקה הייתה מורידה את זה.

ככה אני לא חייב להתעמק בכלום אלא רק לחכות שאחד מכם יעלה משהו Fucked up.

אתם עושים עבודת קודש!

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כ"כ צפוי שמירי תעזוב....הרי בלי גילי (המעפן,שונא אותו!) לא יהיה רייטינג ואקשן בתוכנית....חבל. (אבל צפוי)

פורסם

אני מקווה שבהדחות הבאות יצאו טהוניה, גילי ובני.

בני הזה הוא נוראי, טיפוס סכסכן שלא ברא השטן.

אני שמח בשביל ענת ודנה שהן שרדו את ההדחה. בכלל, שמתם לב לאופן שבו דנה ענתה לגילי כשהוא ובני ראיינו אותה? כל הכבוד לה על התשובות, המנוול הזה ניסה כל הזמן לחמם אותה והיא שמרה על פאסון במקום להיגרר אחרי הפרובוקציות שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם וגם.

זה פשע נתעב כי פגעו בג׳יפים, אבל נקמה מוצדקת כשעברו אליו.

כל הכבוד להן בתכלס. סוף סוף מישהו קם ומתחיל להשתיק ערסים לא מפותחים.

רק חבל על הג׳יפים :(

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

"ראית אותי אתמול, ראית כריש" "אני רועד, אין לי חיים"

אחרי דקה:

בוכה כמו ילד.

כנראה שהוא לא הכי גברגבר בעולם...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הקטע שלבנה צועקת " אבא " מצמרר...

בני חייב לעוף, לא נותן נחת למצלמות, ילד קטן שמפריע לכולם, והכי מציק ההתנהגות שלו לנשים! מסבירים לו שזה לא יעבוד ככה והוא ממשיך. שיהיה חברה של דורין :) לא מפתיע למה התגרשו ממנו ביום הולדתו.

טהוניה חייבת לשלוט בעצמה.

פורסם
http://s.mako.co.il/11W9iBt

וכל מילה מיותרת? פשע נתעב או נקמה מוצדקת?

זה לא משנה מה הבנאדם הזה אמר, לאף אחד אין זכות לפגוע ברכוש שלו, ובטח שלא לתקוף אותו. אנחנו חיים במדינה שבה לכל אחד יש חופש ביטוי, וכל עוד זה לא מהווה עבירה פלילית, אין לאף אחד שום זכות לפגוע בו. גם אם זו כן עבירה פלילית, הטיפול צריך להיעשות על-ידי המשטרה, ולא קבוצת לסביות שלטענתן "לא ראו בעיניים". ממש חסידות אומות עולם.

זה מצחיק, כי כשהוא התבטא כנגד האתיופית, אף אחד לא שקל להעיף אותו מהבית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה מצחיק, כי כשהוא התבטא כנגד האתיופית, אף אחד לא שקל להעיף אותו מהבית.

ח"כ מהעדה האתיופית כבר מגיש תביעה ובקשה לגוף מפקח על תכניות ריאליטי בטענה שהעובדה שהדיחו את רוני מיילי אחרי שיצא על הקהילה הלה"טבית, ולא אחרי שיצא על הקהילה האתיופית מעידה על גזענות. האמת? צודק.

• תוכן חדש...