Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככל שאני מתבונן יותר בספארי הזה. מסתבר שלא כל בני האדם הם "הומוספיאנס".

עדיין לא ברורה הזהות המינית של המוטציה "לבנה". פחד אלוהים היצור הבהמי הזה.

האם מדובר בגבר שמתחפש לאשה שמתחפשת לגבר ... משהו בסגנון הסרט "ויקטור ויקטוריה"

פורסם

ווידוי קטן,אני שונא כל תוכנית ריאליטי,אבל חולה על האח הגדול.(וגם נכנס לשם בהזדמנות הראשונה שיתנו לי)

מניסיון עבר אני כבר יודע,שכמה שנשנא את היצור הזה רוני ככה רק נשתגע כשנראה אותו ניצל מכל הדחה.

גם בני יצא ליצן רציני,אבל עזבו שטויות אין על שלי העוגיה הקטנה, כמו ש E.L אמר:lol::lol:!!

פורסם

ראיתי את הריב אתמול בשידור חי במאקו ופשוט הזדעזעתי. לא מבין איך ממשיכים להשאיר את הצמד מיילי בבית.

הם היו אמורים לעוף עוד בריב הקודם. האח הגדול פשוט מעודד אלימות. בושה וחרפה. :mm_nah:

פורסם
ראיתי את הריב אתמול בשידור חי במאקו ופשוט הזדעזעתי. לא מבין איך ממשיכים להשאיר את הצמד מיילי בבית.

הם היו אמורים לעוף עוד בריב הקודם. האח הגדול פשוט מעודד אלימות. בושה וחרפה. :mm_nah:

אנשים צריכים להצביע לאנשים הנכונים וכך הצמד מיילי יהיה בחוץ (גם אם לצמד יש לובי מספיק חזק בחוץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נראה לך שההפקה באמת סופרת את ההצבעות של הקהל בבית? הדבר מהווה נטו מסחטת רייטינג וכסף משליחת ה SMSים.

בני משפחת מיילי ככל הנראה יופרדו בקרוב, אבל אין סיכוי שידיחו את שניהם. יותר מזה, לא אתפלא לראות את אבא מיילי שורד את הגמר, או לפחות קרוב מאוד אליו. הוא יותר מדי "חיוני" בשביל הרייטינג.

פורסם

עזבו את מיילי הם מצחיקים וטוב שנשארו. אני לא יודע מי הצביע ליניב, יכול להיות שחתולים למדו לסמס?

הוא גם לא דמות מעניינת בבית, מצד שני גם דני היה משעמם והוא הציג שפת גוף מעצבנת :roll:

אני בכלל חושב שלא משנה כמה יצביעו, בסוף ההפקה מחליטה את מי להעיף או להשאיר. רק הם בוחרים.

פורסם
נראה לך שההפקה באמת סופרת את ההצבעות של הקהל בבית? הדבר מהווה נטו מסחטת רייטינג וכסף משליחת ה SMSים.

בני משפחת מיילי ככל הנראה יופרדו בקרוב, אבל אין סיכוי שידיחו את שניהם. יותר מזה, לא אתפלא לראות את אבא מיילי שורד את הגמר, או לפחות קרוב מאוד אליו. הוא יותר מדי "חיוני" בשביל הרייטינג.

עם כל הכבוד לתאוריית הקונספירציה,יש נהלים במקרים כאלה.

בכל הצבעה יש נוכחות של עורך דין\רואה חשבון ממשרד ידוע,והוא חותם ומאשר את ההצבעות.

אחרת זו הונאה!

פורסם

ראית פעם את הנתונים על ההצבעות, בתוכנית ריאליטי כלשהי, זורמים במציאות ממערכת (אפילו גליון אקסל), שהיא לא האוזניה/מעטפת קסם ופיהם של המנחים? עד אז, ארשה לעצמי להמשיך ולפקפק באמינות הדברים האלה.

• תוכן חדש...