Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אהבתי את הליהוק השנה :(.

לגבי האתיופית, לוקחת את כולן בבית מבחינת יופי ובפער לא קטן.

+1

למרות שהדוקטורית/סקסולוגית הזאת עושה לי את זה בטירוף....

ולראייה:

http://celebs.walla.co.il/?w=/3600/2639714

עשו לעצמכם טובה,כנסו ליוטיוב ותרשמו : the big brother brzail

ממש לשטוף את העיניים....(לא משנה איזה עונה,הכל הולך)

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשימה שהוטלה עליהם פשוט רוצחת, ברור שהם לא יעמדו בזה, הזוג האמיתי כבר גילה את זה ביום הראשון.

פורסם

אני כל כך מקווה שדורין ה"מעלפת" תצא בהדחה הראשונה. היא פשוט בלתי נסבלת.

קרין מסתובבת כל הזמן עם פרצוף תחת. פלא שלא היו לה חברים בבית הספר עם פרצוף כזה?

ענת חדה ושנונה כמו שאני אוהב.

הפלקט נובח על העץ הלא נכון. יש לך בעיה עם האבא? אז מה לעזאזל אתה רוצה מהבן?

ביז'ו הוא ערס חמוד. בניגוד לקותי היללן, ביז'ו אינו סובל מרגשי נחיתות על אף היותו גרוזיני. אהבתי.

שלי מהממת. אין מילים.

שמתם לב לדימיון המדהים בין יניב לטל פרידמן? אני כבר רואה איזה חיקוי הוא הולך לעשות לו.

המזל היחיד של בני הוא שדורין עדיין בבית, אחרת הוא היה הייצור הטיפש ביותר שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עוד מישהו עם דעות ו/או ציונים לכישורי המיטה של עדות נוספות?

קדימה, ותשתדלו עם מלים של פח זבל.

שמעתם את הבחור. קדימה לעבודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אלעד, אני עדין לא זוכר באיזה ימים ואיזה שעות התוכנית משודרת אתה כבר שוחה בשמות של כולם?! כבוד

אני היתי מגיש תלונה במשטרה על תקיפה מינית אם היתי הדוס שההוא ממודרן-טוקינג נישק אותו (נו, לא זוכר שמות עדין, כבר אמרתי)

את עמנואל רוזן מעלים על טיל על הרבה פחות מזה :-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הפעם זה עושה רושם שככל שהאנשים שם יותר נורמטיבים (למרות ש-99% מהם חיים בסרט) ככה הם יותר תוקפנים ואגרסיביים.

זה לא מסתכם במי לא שטף צלחת בארוחה אלא יורד לרמות של - הטרדה מינית וויכוחיים גזעניים ארסיים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בעקבות הדיון הזה, הרמת משכל של הפורום כולו ירדה בממוצע ב45.7 (פחות 3 איקיו ואתם ברמה של FXP) איקיו פר בן אדם ואני חישבתי את זה!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...