Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה פעם זו במקום זה ותראה אם יעשה לך או לא.

טו'שיי.

שכבתי עם אתיופית, הן באמת חמות כמו שהן נראות אבל הן לא יודעות לשכב. חשבתי שהבעיה רק בבחורה שאני שכבתי איתה אבל שמעתי מהרבה מקורות שכולן כך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ישן בעמידה, בקשי נכנסו הדיירים הביתה וכבר 6 עמודים

"לא משנה מה אומרים עלי כל עוד מאייתים את השם שלי נכון"

עוד הוכחה לעיניין שמייצר האח הגדול, כמו בכל הטרדים הקודמים אני לא אכחיש שאני צופה בזה

הייתם חייבים לפתוח שרשור על תוכנית הטלוויזיה העלובה ביותר שהומצאה אי פעם? אם הייתי אומר שהתוכנית היא תת רמה - הייתי מחמיא לה. חטטנות נטו.

כן, בדיוק כמו הטרדים על הגדלת הזין היעוץ הזוגי או האם סמסומג טוב יותר מאפל או לא, שכל אחד יבחר במה (לא)להסתכל , כמו בכל הטרדים האחרים של הריאלטי, מי שחושב שזה חרא (ויש לא מעט) מוזמן לא לראות את התוכנית ולא להגיב לטרדים.

צ'מע, כל עוד לא יהיה שם איזה בובליל/ג'קי/קותי אחד, אני מוכן להציץ מידי פעם.

אבל מה הסיכוי שזה יקרה? העם דורש צחוקים רדודים! העם דורש צחוקים רדודים!

האמת הליהוק השנה שונה ואני מפרגן, התחלה טובה, בוא נראה לאן יתקדם :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
טו'שיי.

שכבתי עם אתיופית, הן באמת חמות כמו שהן נראות אבל הן לא יודעות לשכב. חשבתי שהבעיה רק בבחורה שאני שכבתי איתה אבל שמעתי מהרבה מקורות שכולן כך.

אפשר קצת יותר פרוט?

יכול להיות שאתה לא יודע מה לעשות?

וברצינות, אפשר לחסוך את הקשקושים האלו?

סלע

פורסם
אפשר קצת יותר פרוט?

יכול להיות שאתה לא יודע מה לעשות?

הקשקוש בעיני המתבונן (בדומה לציורים אם נסתכל על כך תרתי משמע).

שמע אני לא מבין ממה יש להיעלב שאתיופיות לא יודעות להזדיין, זה פשוט ככה.

פרנקוס, רוסיות זה TOP PLAYER :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

למה לחסוך? עד שהשרשור הזה מתחיל להמריא אתה רוצה לעשות לו סיכול ממוקד?

רשמיי מאמש:

• אבי AKA לד זפלין: אומנם האיש חסר השכלה פורמלית אבל ללא ספק הוא בעל ידע כללי בלתי מבוטל וכנראה גם לא מעט חוכמת חיים. אני חושב שהוא אדם מעניין מאוד ומקווה שהוא יגיע רחוק.
  • דורין: WTF?! חשבתי שהקטע עם הנשים שבטוחות שהן נסיכות מוצה כבר בעונה שעברה עם אביבית, טפו עליה.
  • ענת: קיבלה ממני שתי נקודות רק בזכות העובדה שהיא מורה לעברית. עושה רושם של אישה נחמדה ומשכילה.
  • דני: החתיך הבשל של הבית? לא ממש הצלחתי לקלוט ממנו משהו. פלקטי קצת.
  • פאולינה: חמודה לגמרי. מבחינתי העובדה שהיא האקסית של עופר שכטר זה הפרט הכי פחות מעניין שהיא סיפרה.
  • לאון: אלעד די סגור על עצמו שטיפוסים שמדברים על עצמם בגוף שלישי סובלים מבעיה כלשהי.
  • דנה: השפן של אנרג'ייזר
  • בני: יש לי תחושה שהוא לא הולך לשרוד בתוכנית הזאת לאורך זמן. נראה לי שהוא חתיכת טמבל שלא ברא השטן.
  • לבנה: טוב, הבנו שאת לסבית. זכותך, ובאופן אישי אני מאחל לך שתהיי מאושרת בכל דרך שתבחרי. רק בחיאת, למרבית הגברים יש איזה נרטיב בראש על איך שלסבית אמורה להיראות. למה את מקלקלת לנו את הנרטיב הזה? :cry:
  • ביז'ו: השיניים של הכריש על הקרייזלר זה שופופו אמיתי. נקרעתי מצחוק.
  • שלי: גם יפה, גם אופה. מקווה שתגיע רחוק בתוכנית.
  • יניב: יש מצב שהתסריט של "בתול בן 40" נכתב עליו. חוץ מזה שלא נראה לי שהוא טמבל, כל מה שכתבתי על בני נכון גם לגביו.
  • טהוניה: הבנו, בכל עונה ההפקה מביאה איזה מישהו מיוחד. בעונה הראשונה זה היה בובליל, בשניה ארז "אקסייט" דה-דרזנר, בשלישית אלעד הגמד, ברביעית איתם העיוור ובחמישית טהוניה האתיופית. חבל, לדעתי היא ראויה ליותר מזה. חוץ מזה, גם אני לא בדיוק נמשך לאתיופיות אבל היא באמת יפהפיה.
  • קרין: תתבגרי כבר, גאד דאמיט!
  • דוד: הצ'ארמר שמחפש איזו קוגרית.
  • מירי: הקוגרית שמחפשת איזה צ'ארמר.
  • רוני וגילי: פשוט ענקים. מבחינתי לפחות אחד מהם הולך לגמר. החיקויים שלהם מוצלחים מאוד ולדעתי הם הולכים לעשות בבית הרבה שמח ולעורר עניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טהוניה: הבנו, בכל עונה ההפקה מביאה איזה מישהו מיוחד. בעונה הראשונה זה היה בובליל, בשניה ארז "אקסייט", בשלישית אלעד הגמד, ברביעית איתם החירש ובחמישית טהוניה האתיופית. חבל, לדעתי היא ראויה ליותר מזה. חוץ מזה, גם אני לא בדיוק נמשך לאתיופיות אבל היא באמת יפהפיה.

כמו שאתה בטח מבין, להרבה יש את הבעיה הזו (חוסר משיכה לאתיופיות) - אך נראה שטהוניה מנסה לשפר את העניין ע"י הליכה ללא חזיה בבית האח הגדול, כולל הזדקרות פטמות. לציין כי יחסית לאתיופית, יש לה גדולים :shock: והיא בהחלט יפה (שוב, יחסית לאתיופיות).

נראה מה יוליד יום (*ללא* "תרתי משמע").

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן, שמתי לב לעניין הדדיים. השמלה שהיא לבשה אמש לא עשתה עמה חסד, היא עשתה לה אפקט של נפלולים.

מה שלדעתי מאוד יפה בה זה שאפילו אם צבע העור שלה היה כל צבע אחר, היא עדיין היתה נשארת יפה. שאפו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא מבין מה התלהבתם מהאתיופית, זה אף פעם לא עשה לי את זה :?

הסוד הוא בקונטרסט :-D

כל אחד וטעמו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טוב, לדעתי ממוצע הגילאים גבוה מדי. לא כזה מעניין העונה. הכי מפריע לי זה יניב, שמזכיר לי אנשים אחרים שפגשתי ולמדתי עליהם כמה דברים, הוא פשוט יעוף משם בהדחה הראשונה.

פורסם

עוד מישהו עם דעות ו/או ציונים לכישורי המיטה של עדות נוספות?

קדימה, ותשתדלו עם מלים של פח זבל.

סלע

פורסם
הסוד הוא בקונטרסט :-D

כל אחד וטעמו

לדגום אני מבין, יתרה מכך KILL ME

• תוכן חדש...