Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו בעונות הקודמות מופצות ידיעות שקריות לגבי מי נכנס לבית. בעוד 3:30 שעות נדע בדיוק מי, חבל על קונספירציות.

וכן, כמו אלעד גם אני מחכה בכליון עיניים לעונה החדשה של התכנית השטחית והרדודה ביותר EVER.

כמו שאני חוזר וטוען בכל שנה מחדש, התכנית הזו היא אחת מתכניות הבידור הטובות ביותר על המרקע (אני מדבר על השידורים המגמתיים והערוכים בערוץ 2) ומשמשת לשטיפת ואוורור המוח לאחר יום עמוס ותו לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ה-2 סנט שלי:

- רואים את הפרק הראשון כדי לראות את הקרנבל ומי (הקופים) המשתתפים הפעם - כל אחד מסיבותיו הוא..

- מתעדכנים מדי פעם מהבת זוג מי אמר למי וכו'.. נותנים הצצה פה ושם.

- בחודש האחרון עוצרים ועושים חיתוך מצב - מי הלך, מי נשאר ובוחרים פבוריט שאיתו רצים עד לגמר.

כאן עניין הצפיה זה כבר תלוי בזמן, בעייפות ואם יש פרומואים שוים.

אם אפשר רואים את ה-10 דקות האחרונות של הגמר.

_

כל כך נכון ! :lol: :lol: :lol: :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

מצד אחד, גם אני רוצה להיות מגניב ולומר שזה רדוד.

מצד שני, הייתי רואה את "היפה והחנון" עם חברים, וזה היה הדבר הכי מצחיק בעולם (למרות שרואים שזה מבויים).

אני לא מצר על כך שתוכניות כמו האח הגדול או מעושרות קיימות - אני מצר על כך שהמשתתפים בתוכניות האלו קיימים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

משום מה, תמיד "כולם לא רואים", וכל עונה הגמר שובר שיאי רייטינג.

בקיצר - גם אני מחכה לזה! בידור מעולה מבחינתי, כאשר אין טופגיר לראות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אל תשכח ששיטת מדידת הרייטינג בארץ היא די חרטא - מדובר על מספר מצומצם של אנשים (משהו כמו 500 איש) שיש להם משדר שמציג לזכייניות במה הם צופים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ליז סעדיה היתה אמורה להיכנס או נכנסת לבית האח הגדול כדי לזכות בפרס, לצורך מימון שני ילדיה. בפייסבוק שלה כולם רשמו לה "כל הכבוד", ואפילו הילדים שלה צולמו כשהם מניפים שלט. היום היא העלתה סטטוס בו היא רושמת ש"היא פרשה". שתי אפשרויות: או שבהפקה אלצו אותה לעשות זאת לצורך אפקט ההפתעה, או שהיא באמת פרשה.

דיירת נוספת היא קארין בן גלים שתתפקד כ"כוסית" של הבית, אז תהנו:

https://www.facebook.com/karin.bengalim?fref=ts

לפי דיבור במכללה של אנשים שמכירים אותה הבנתי שהיא נכנסת, אני מפרסם רק כי זה גם פורסם ברשת, אחרת לא הייתי מפרסם.

פורסם

כל פעם אני נמשך לזה כמו יתוש למנורה בידיעה שאני סתם אתעצבן בסופו של דבר

עונה שעברה זה היה השיא עם מר קותיאל

אבל מה לעשות אני בוהה בכל דבר שיש בטלוויזיה ואשתי לא תוותר על זה

:wink:
פורסם

אני מעדיף לבהות בטלוויזיה כבויה מאשר ברדידות הזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ליז סעדיה היתה אמורה להיכנס או נכנסת לבית האח הגדול כדי לזכות בפרס, לצורך מימון שני ילדיה. בפייסבוק שלה כולם רשמו לה "כל הכבוד", ואפילו הילדים שלה צולמו כשהם מניפים שלט. היום היא העלתה סטטוס בו היא רושמת ש"היא פרשה". שתי אפשרויות: או שבהפקה אלצו אותה לעשות זאת לצורך אפקט ההפתעה, או שהיא באמת פרשה.

דיירת נוספת היא קארין בן גלים שתתפקד כ"כוסית" של הבית, אז תהנו:

https://www.facebook.com/karin.bengalim?fref=ts

לפי דיבור במכללה של אנשים שמכירים אותה הבנתי שהיא נכנסת, אני מפרסם רק כי זה גם פורסם ברשת, אחרת לא הייתי מפרסם.

נו, מה אתם אומרים? היא מקבלת את cars forum seal of aproval? :lol: :lol: :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...