Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי לא עכשיו כולם בעבודה ידברו על האח הגדול, באוטובוס ידברו על האח הגדול, בתור לבנק על האח הגדול באינטרנט סטטוסים של האח הגדול,

זאת הולכת להיות תקופה קשה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לכל מי שהעלה כאן לינקים של פייסבוקים למיהם: מי שבאמת אמור להיכנס-הפייסבוק שלו סגור בהוראת ההפקה.

תאלצו לחכות לשעה 21:00 .

פורסם

איזה אושר, יום שבת "מעושרות", יום ראשון "אח גדול", "המירוץ למיליון", חסרה רק עוד עונה אחת של "חוף ג'רזי" ואני המאושר באדם.

פורסם
עכשיו אני מתחיל לדאוג ומפסיק מיד לרכב על אופניים. לא ידעתי שרכיבה פוגעת כל כך קשה באינטיליגנציה.

זה נחמד כמו טיול בספארי. לא פחות ולא יותר. השרוטים האמיתיים הם אלה שהולכים להשתתף בזה.

רכיבה לא פוגעת באינטיליגנציה ולא עוד קשקוש בלבוש. וברגע שתתחיל לרכב בעומסים שלי, אז נדבר ובינתיים

תעשה טיול בספארי או שתשקול להצטרף לבית האח בעונה הבאה. :wink:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לכל מי שהעלה כאן לינקים של פייסבוקים למיהם: מי שבאמת אמור להיכנס-הפייסבוק שלו סגור בהוראת ההפקה.

אז סתם הדליפו את השמות לאינטרנט? אם כן, חבל...

בכל מקרה, כרגע, נראה שאבי מטבריה הכי נורמלי. נחכה לשאר.

פורסם
איזה אושר, יום שבת "מעושרות", יום ראשון "אח גדול", "המירוץ למיליון", חסרה רק עוד עונה אחת של "חוף ג'רזי" ואני המאושר באדם.

בדיוק בשביל זה המציאו ביטורנט + הארדיסקים של 2 טרה + סטרימר

המתח האמיתי הוא האם פרנקןס יהיה שם או לא.

אין מצב, כי אז זה insta-win ואין למה לראות את זה בכלל :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אינסטלטור. סתום. את. הפה. שלך.

כמה חפירות :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ליז סעדיה היתה אמורה להיכנס או נכנסת לבית האח הגדול כדי לזכות בפרס, לצורך מימון שני ילדיה. בפייסבוק שלה כולם רשמו לה "כל הכבוד", ואפילו הילדים שלה צולמו כשהם מניפים שלט. היום היא העלתה סטטוס בו היא רושמת ש"היא פרשה". שתי אפשרויות: או שבהפקה אלצו אותה לעשות זאת לצורך אפקט ההפתעה, או שהיא באמת פרשה.

דיירת נוספת היא קארין בן גלים שתתפקד כ"כוסית" של הבית, אז תהנו:

https://www.facebook.com/karin.bengalim?fref=ts

לפי דיבור במכללה של אנשים שמכירים אותה הבנתי שהיא נכנסת, אני מפרסם רק כי זה גם פורסם ברשת, אחרת לא הייתי מפרסם.

נו, אתם רואים שהיא נכנסה?... :)

בפייסבוק מתחיל לצוץ הציטוט - "עדיף לבכות במרצדס מאשר בסובארו"... זה אמיתי, זה?

סתם משפט עלוב. לא ראוי להתייחסות.

גאווה מוטורית באח הגדול - קרייזלר C300 עם שיניי ניקל בפרונט!

הבנאדם גאון וטיפש בו זמנית! :shock:

הרכב הזה מוכר, דיברו עליו בזמנו בפורום.

• תוכן חדש...