Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

די כבר עם כל הרמיזות של הסקס, סלע כבר נגנב מזה (מסכן, לבנאדם פחות מ-200 הודעות מתוכן 95% תלונות על הקטעים של הסקס....).

תעשו טובה ויצנזרו את כל היציאות סטייל ״מה הייתי עושה לשלי......איך הייתי הופך את מירי........אתיופיות זה הכי אחי לקונטרסט.......מה הייתי עושה לשלי.....״.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישבתי לראות את הספארי ולצערי הקופים בסרמת גן יותר מתורבתים (וכנראה בגלל זה ניתן לצפות בהם יותר זמן אבל הם פחות מעניינים).

אני מרחם רק על הבן של הבהמה המבוגר שמקלל כל היום. פאדיחה להסתובב ברחוב עם כזה אבא. לגבי האתיופית, אם כל מה שהבהמה הצליח להגיד כדי להעליב אותה זה הערה על הצבע שלה היא צריכה לשמוח. זה רק אומר שבכל השאר היא בסדר גמור (למרות שהיא סובלת מעודף רגשי).

כל השאר סתם שרוטים.

המחשבה שנייה הדתי לא סתם שרוט אלא דביל מושלם אבל מהסוג הלא מזיק (אידיוט מחמד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא יודע מי יצא, אבל אני רק מקווה ששלי תישאר.

אחרי שהיא תצא (מתישהו), יהיה תור כ"כ ארוך של גברים שיירצו להתחיל איתה...היא כזאת עוגיה קטנה וטעימה :yum:

פורסם

eden82

אני שמח שאתה עוקב אחרי מספר ההודעות שלי וגם עושה לי סטטיסטיקה-כל הכבוד.

למה אני מסכן, כי יש לי רק 200 הודעות?

אולי כי הסגנון הפרחי לא לטעמי?

אני מבין שאם יש לך 3000 הודעות ויותר זה עושה אותך חכם גדול, לא?

אתה בטח גבר גבר. כל הכבוד.

בוא , אגיד לך משהו בסוד.

סקס עושים, לא מדברים.

מהנסיון שלי, מי שמדבר בדרך כלל לא עושה.:wink:

המשך ערב נעים.

סלע

פורסם

ידידי הכל בהומור,

אתה לוקח דברים קצת קשה מדי בפורום שמורכב בין היתר מחברי פורום שהינם חברים גם מחוץ לפורום.

קצת קשה (עבורך, במקרה זה) לבוא וכל פעם מחדש להעיר בכל פעם שאתה רואה פוסט או אפילו מילה שאתה לא אוהב.

קח דברים בקלות חבר ואם לא אהבת פוסט מסויים תמיד יש עוד פוסטים אחרים שרצים, חבל שבמקום להנות מהפורום אתה מתעסק בזוטות.

אתה צודק, סקס עושים, אבל זה בסדר גם לדבר על זה ולפעמים אפילו מתבקש לצחוק על זה.

ולא, אני לא חכם גדול עם או בלי קשר למונה ההודעות שלי, ואני אפילו לא גבר גבר, רק גבר.

:lol:

חייך חביבי, הכל בסדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה לוקח דברים קצת קשה מדי בפורום שמורכב בין היתר מחברי פורום שהינם חברים גם מחוץ לפורום.

יש לך דיבור עם אחד מהמנהלים, שיארגן לנו את שלי כאורחת פורום?

פורסם
יש לך דיבור עם אחד מהמנהלים, שיארגן לנו את שלי כאורחת פורום?

אבל רק עם תמונה יושבת על אבטיח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא יודע מי יצא, אבל אני רק מקווה ששלי תישאר.

סבבה.

בנוגע לטהוניה - צ'מע לי; עוד כמה גיבובים של שוטרת מגב - וטהוניה בחוץ הרבה לפני שמישהו ימצמץ כאן. היא פשוט לא מעניינת (גם בחוץ יש סימנים לזה שהיא ניסתה להיות "ילדה רעה" בשביל להיות מעניינת, וגם בבית היא הודתה בעצמה שהיא ההפך הגמור מהסטייל המוכר והידוע של האתיופיות השקטות והחסודות). כאשר היא תצא, יש מצב שהיא תיתן ראיון שפשוט יגמור לה את הקריירה כבן אדם, אלא אם היא תישמור על הפה שלה ולא תדבר כמו ערסית מגעילה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למרות שהייתי מעדיף שרוני יצא מהבית, אני לא ממש מצטער שבסוף דני יצא. הבנאדם מאוהב בעצמו ברמות קשות ולא נראה לי שהוא יחסר לי במיוחד.

כל שנותר לי זה רק לרחם על שלי, שעכשיו תצטרך להתמודד עם החיזורים של הדביל העונה לשם בני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...