Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז למי שאומר שלפאו אין גוף ומעדיף את שלי - סליחה?

שלי שלד מהלך , חמודה , אבל עדיין שלד

והפרק היום מדגים כמה האנשים האלה רוצים טפיחה על האגו

ילדה אחת שצועקת חזק על גבעה = כל העולם אוהב אתכם

:wink:
פורסם

על מה תודה? האם זו לא כל מטרת הצפייה בתוכנית? ריבים , קללות , לפלוש לאנשים לחיים.

חבל שגילי לא הלך כי גזענות באמת לא במקום אבל חוץ מזה הוא נכס מייצר כל הרייטינג שצריכים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דווקא הוא היה דמות מעניינת,אני רציתי שלאון יעוף כול החבורה הזאת של גילי:snipersmi

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאון הזה פאקינג דרמה קווין וואו.

טוב שהוא לא התמוטט שם , אחלה משחק למצלמה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סליחה, אבל שלי!? איך בידיוק היא נראית טוב ובאיזה עולם? הבחורה מחוצ'קנת ברמה שקשה לתאר, מדברת בוונאבי מבטא מעצבן ברמות, ואם תשאלו אותי הייתי בכלל אומר שהיא חצי סינית.

הדבר היחיד שעושה אותה סקסית זה הפתיחות המינית שלה, אבל עדיין, היא רחוקה מלהראות טוב ואני מקווה מאוד שכשיכניסו דיירים באמצע העונה תיהיה כוסית ראוייה.

פורסם

תסתכל סירטונים שלה ביוטיוב,יש לה חתיכת גוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...