Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על אריאל אטום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא רודפת אחרי!!!

attachment.php?attachmentid=293932&stc=1&d=1340731108

זה רק אני, או שבהסתמך על פס"ד וייצמן ניתן להאשימך ע"פ התמונה בנהיגה מסוכנת ועוד כמה סעיפים דומים?

(אל תדאג, אני לא אלשין:wink:)

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני שמתי לב איפה שתי הידיים נמצאות (או יותר נכון: לא נמצאות - על ההגה!)

הג'יפאי המסוקס מצידו עשוי לטעון להגנתו שעמד בפקק. כך או אחרת, מופת של דוגמה אישית אין פה.

פורסם

יצא לי לראות את הרכב היום בתל אביב, רכב מרשים מאוד. מת לשמוע אותה נוסעת.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
גם אני שמתי לב איפה שתי הידיים נמצאות (או יותר נכון: לא נמצאות - על ההגה!)

הג'יפאי המסוקס מצידו עשוי לטעון להגנתו שעמד בפקק. כך או אחרת, מופת של דוגמה אישית אין פה.

זו אכן טענה לגיטימית (ונכונה) שמקבלת חיזוק מעובדת קרבתן של המכוניות האחרות מאחור ומלפנים. לא מבין מה הקשר לדוגמא אישית. מותר לי להוריד את הידיים מההגה כשהוא במצב נייח. אילו הייתה יד אחת תחובה במעמקי האף והשנייה מחפשת מציאות באוזן היה באמת ניתן לדבר על דוגמא אישית. כמו שזה מצולם, מדובר סתם בשוט די מגניב :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מבין על מה כל הרעש.

היא לא נמוכה יותר מהפרארי שנמכרות בארץ.

אין סיבה שלא יסעו בה על בסיס יומי.

הרכב עולה מהיצרן 16 אלף פאונד (לפי הדילרים בארצות הברית, לפני רווח ולפני מיסוי כלשהו ומשלוח).

בארצות הברית אפשר להשיג את הדגם הפשוט ב180 אלף שקל לפני משא ומתן. יענו מחיר של לאון FR בערך.

פה הוא אמור לעלות 35 אלף פאונד אחרי מיסויים, תקינות, התאמות, וכיוצא בזה.

משם זה עניין של רווח הבעלים.

אם יתמחרו אותו ביותר מ300-320 אלף שקל, הוא פשוט לא ישתלם. לישראל הוא לא נותן כלום. בכל יום חם הוא פשוט לא פרקטי. זה לא אופנוע, שאתה יכול לנסוע בשוליים כדי לשמור על מהירות שתעיף אויר לכיוונך. הוא פשוט לא יימכר.

ב250-280 אלף שקל, אני מוכן לרכוש אחת לספשים. יונתן מוזמן ליצור איתי קשר.

פורסם

נצפתה לפני מספר שעות בקרלטון ת"א

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לייבא אריאל אטום לארץ

שאלתי היא האם יש לה תקינה בארץ?

ואם לא האם זה אפשרי להוציא לה?

כזכור לי הייתה אחת שנסעה פה חופשי איך היא עשתה זאת?

פורסם
אני רוצה לייבא אריאל אטום לארץ

שאלתי היא האם יש לה תקינה בארץ?

ואם לא האם זה אפשרי להוציא לה?

כזכור לי הייתה אחת שנסעה פה חופשי איך היא עשתה זאת?

אם אני לא טועה היו לו לוחיות דיפלומטיות.

פורסם

תבדוק מה הדרישות של ייבוא רכב חדש, אני חושב שצריך גלגל ספייר, מזגן, ABS ועוד כמה קשקושים שלא קיימים ברכב הנ"ל.

יהיה קל יותר להכניס לארץ לוטוס.

haters will hate

פורסם

האריאל האטום שהסתובבה פה הייתה עם לוחיות אנגליות.

לפי מה שאני יודע, לרכב בעל לוחית חוץ מותר להסתובב כחצי שנה בארץ עם הלוחית הזו, בתום השישה חודשים לחזור לחו"ל לתקופה קצרה ואז לחדש את האישור לעוד שישה חודשים של הסתובבות בארץ.

אני מכיר את הבעלים של האריאל והוא מנסה נואשות לקבל לוחית רישוי ישראלית אך ללא הצלחה עד כה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

האריאל אטום הזאת שייכת למליונר בריטי בשם ג'ונתן לוקס (Jonathan Lux), שבא לישראל לקדם את הספורט המוטורי.

אכן היו לה לוחיות אנגליות.

אי אפשר לייבא כזאת לארץ, לא בשביל רישוי בכל אופן.

אולי עם חוק הספורט המוטורי יהיה אפשר לייבא אותה בתור רכב מירוץ? אני מקווה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שווה לבחון את האופציה לרישוי ספורט.

בכל אופן, לרכב חדש בישראל חובה מזגן כך שספק שיהיה אפשר לייבא אותה ברישוי רגיל.

פורסם

האחת והיחידה שהייתה פה שייכת לאזרח בריטי-ישראלי שהביא לעצמו ולחובבי הרכב את הצעצוע מבריטניה הרחוקה. אם אני לא טועה הרכב כבר עשה דרכו חזרה..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...