Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי טבעות אלומיניום ללוח השעונים ברכב והבעיה שהמוכר מאיביי הוציא מהאריזה של המוצר את הדבק המקורי שהיה אמור להגיע עם זה.

עם איזה דבק מומלץ להשתמש על-מנת להדביק את הטבעות לפלסטיק של לוח השעונים מבלי לעשות נזק?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לאחר שיומלץ לך כאן על דבק מתאים, וודא כי טמפ' העבודה של הדבק נע בטמפ' של מעל 60 מעלות ומתחת ל10- מעלות.

וזאת על מנת שהחישוקים לא ינשרו מהחום.

פורסם

אף אחד לא מכיר דבק שידביק אלומיניום לפלסטיק ויחזיק מעמד בסביבת פנים הרכב?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אף אחד לא מכיר דבק שידביק אלומיניום לפלסטיק ויחזיק מעמד בסביבת פנים הרכב?

מה הבעיה גבר.. או דבק דו צדדי m3 שיש בכל חנות כמעט..או דבק 3 שניות שגם יעשה את העבודה..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

הדבק חייב להיות נוזלי כי המשטח משופע ודק...

דבק 3 שניות יחזיק חזק מספיק?

פורסם

בהמשך להודעה ה2, אני לא רוצה להמליץ כי אני לא מכיר את התכונות של אפוקסי נוזלי ולכן לפני השימוש בדוק תכונות.

זה 2 טיובות שצריך לערבב ולמרוח.

epoxy1.gif

בידיוק מה שמופיע בתמונה.

לא ממליץ על המזרקים.

פורסם
הדבק חייב להיות נוזלי כי המשטח משופע ודק...

דבק 3 שניות יחזיק חזק מספיק?

דבק 3 שניות חזק מאוד!

תשים אפילו קצת לא צריך הרבה וזה יחזיק לך ממש טוב..

מנסיון אחי באוטו כל דבר קטן אני מדביק איתו והוא ממש טוב..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

בדקתי לגבי האריזה שאצלי.

האפוקסי (זה שצרפתי תמונה שלו) עמיד עד 180 מעלות.

לדעתי הוא מתאים בשבילך.

השם המלא זה פוקסיפול ועלותו כ20 ש"ח

פורסם

האמת היא שהבעיה הכי גדולה שלי עם האיפוקסים למינהם שזמן הייבוש והתפיסה הראשוני הוא מאוד ארוך (כ10 דקות) ואני צריך משהו שייתפס מיד כי ההלבשה של הטבעות היא מעט בלחץ ואם זה לא מתייבש מהר אז לא ניתן לתפוס אותן חזק במקום אחד לכל-כך הרבה זמן...

אני כנראה אלך על ה-3 שניות, אני רק מקווה שהוא לא יעשה נזקים על הדרך.

פורסם

דבק אפוקסי הוא מתייבש לאט וגם יכול לעשות ריאקציה עם הפלסטיק העדין של הלוח שעונים. לא הייתי ממליץ.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אפוקסי גם יכול להדביק מנוע :p

הדבר הזה לא יורד לאחר מכן אלא נשבר, מנסיון מר שנסיתי להדביק איזה חלק קטן ליד המערכת באוטו לאחר שניסו לגנוב לי אותה.

אגב החומר הזה גם מצהיב עם הזמן ככה שאם לא הדבקת נכון לפעמים יכול לכער...

Opel Adam S 2017

פורסם
האמת היא שהבעיה הכי גדולה שלי עם האיפוקסים למינהם שזמן הייבוש והתפיסה הראשוני הוא מאוד ארוך (כ10 דקות) ואני צריך משהו שייתפס מיד כי ההלבשה של הטבעות היא מעט בלחץ ואם זה לא מתייבש מהר אז לא ניתן לתפוס אותן חזק במקום אחד לכל-כך הרבה זמן...

אני כנראה אלך על ה-3 שניות, אני רק מקווה שהוא לא יעשה נזקים על הדרך.

הזמנתי לפני חצי שנה טבעות כרום כאלו להיילקס שלי:

BG4001-hilux-dial-rings.jpg

הגיעו עם דבק 3M.

הדבק כנראה היה יבש ולכן לא הצלחתי להדביק בעזרתו.

הורדתי והשתמשתי בדבק 3 שניות. חצי שנה אחריי והדבר הזה מחובר כמו סלע לפלסטיק.

ממליץ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...