Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מעניינת, קיבלתי הצעה של 50000 ש"ח לפיאט פונטו יד 1

10000 ק"מ פרטית גיר רגיל בצבע אדום.

האמת שאני מתבייש ולא מכיר את הרכב בכלל הפחידו אותי עם

אמינות ההגה החשמלי ואמינות כללית בכלל.

מצד שני יש המון מצדדים ברכב, הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם המלומדת

נתונים של אמינות והחזקה בסיסית וכל מה שתוכלו לתרום לי מניסיונכם.

תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,

אני לא יודע כמה אני יכול להיות פרמטר, לי יש את הABARTH PUNTO EVO שהיא מבוססת על הדגם שאתה מדבר. אין לי אותו הרבה זמן, אבל אני יכול לומר לך שאני מאוד מרוצה. נכון ההגה החשמלי הוא לא אולטימטיבי, אבל הוא גם לא מגרעה כזאת גדולה לדעתי.

אמינות כללית, אין לי משהו רע לומר על הרכב, חוץ מזה שאתה צריך מבטא בריטי בשביל להפעיל את הBT. הגיר סבבה, הקלאץ' נינוח.

במחיר כזה, הייתי אומר לך לבדוק את הרכב מקרוב.. אולי משהו דפוק בו חס וחלילה.

אם הוא דומה בכוח שהמנוע שלו מספק כמו שאצלי במצב לא ספורטיבי, הייתי אומר שהיא מרגישה טיפה עצלה... ואת זה לא רק אני אומר.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

לא מזמן הצבתי לעצמי מטרה - הרכב הבא שלי יהיה פונטו איבו, עכשיו אני רק מחכה שהמחירים יתקרבו אלי :lol:

יש דגמים מאוד מאובזרים והרכב מאוד נאה.

ההגאים החשמליים שעושים תקלות - עושים זאת בעיקר בפונטו ספייס משנת 2001-2003.

אם ההגה החשמלי מחזיק +-10 שנים, אז יש לך עוד 8 לפחות (לא ציינת איזו שנה הרכב).

לא יודע מניסיון לגבי האמינות, אבל לפי כמות השרשורים בכל פורום במועדון פיאט ישראל אפשר לקבל מושג לגבי היקף וסוג התקלות של הדגמים.

פורום "גרנדה פונטו - טכני" די שומם במועדון פיאט, בניגוד ל"פונטו - טכני" התוסס :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בדיוק סגרתי שנתיים עם הפונטו איבו שלי.

לגבי אמינות-אין תלונות, לא התקלקל כלום טפו טפו טפו

הגרסה שלי די שונה מהגרסה שאתה חפץ בה אולם אני יכול להעיד שהרכב מאובזר טוב, "יושב" טוב על הכביש, די נוח.

שים לב למרווח הטיפולים הנדיב, 30K או שנתיים.

גם לדעתי הבעיות עם ההגה החשמלי נפתרו כבר מזמן ואין ממש מה לחשוש מכך.

החסרון היחיד ברכב הספציפי שהוצע לך הוא הצבע:-D. (מה לעשות, סחבק אוהד מכבי)

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לא מזמן הצבתי לעצמי מטרה - הרכב הבא שלי יהיה פונטו איבו, עכשיו אני רק מחכה שהמחירים יתקרבו אלי :lol:

יש דגמים מאוד מאובזרים והרכב מאוד נאה.

ההגאים החשמליים שעושים תקלות - עושים זאת בעיקר בפונטו ספייס משנת 2001-2003.

אם ההגה החשמלי מחזיק +-10 שנים, אז יש לך עוד 8 לפחות (לא ציינת איזו שנה הרכב).

לא יודע מניסיון לגבי האמינות, אבל לפי כמות השרשורים בכל פורום במועדון פיאט ישראל אפשר לקבל מושג לגבי היקף וסוג התקלות של הדגמים.

פורום "גרנדה פונטו - טכני" די שומם במועדון פיאט, בניגוד ל"פונטו - טכני" התוסס :lol:

וזה כמובן הודות למכירות העלובות של הגרנדה מול המכירות הנאות עד מאוד של הפונטו והפונטו ספייס - וכמובן העובדה שהפונטו הצעירה ביותר שיש לקנות היא כבר בת 7...

לגבי ההגה החשמלי - עולה 600 שקל לתקן אותו, אם הוא התקלקל. זה בערך 200 שקל יותר מלתקן משאבת הגה הידראולי.

פורסם

בנוגע לאמינות הפונטו- לפחות מעל הממוצע בשוק, אכן מכוניות אמינות ושגם אם חס וחלילה תיהיה בעיה בעתיד- זה יתקזז עם עלות האחזקה הנמוכה שלה- להבדיל ממכוניות אחרות.

בנוגע להגה החשמלי- יש לי גרנדה רובוטית 2007 עם 55K ק"מ- כבר שנה יש לי בעתה הההתנאה נורת אזהרה של ההגה החשמלי- אבל אין שום תקלה בהגה, נגיעה קלה בהגה והמחשב מזהה שהכל כשורה וזהו.

בנוסף היו תגובות בחו"ל שזה עלול להיווצר ממצבר חלש אבל לאחר החלפה למצבר גרמני חדש של וורטה - "התקלה" עדיין נימשכת.

זה הניסיון שלי עם ההגה החשמלי ....:-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...