Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן של הדיוט ב GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים עם הנאמר.

בנוסף, אני חושב שמי שקונה רכבי ספורט, קונה אותם כרכב שני בבית. אנשים "רגילים" שרוכשים רכב ספורט / ספורטיבי / בעל נגיעות ספורט יחפשו את זה שנותן להם גם פרקטיות יום-יומית, ועל הדרך יחפשו משהו שיתן להם קצת יותר מהטויטה (אבזור, למשל).

מי שכבר ילך ויתעניין ברכבי ספורט, לא ילך לכיוון הטויוטה - לדעתי - בשל תג המחיר והתמורה המוצעת בעדו. לחלופין, אפשר לשקול רכישה של רכב יקר יותר אך כזה שתג המחיר שלו נתפס כלגיטימי יותר, ועבורו מקבלים יותר.

למרבה הצער, תג המחיר של הטויוטה הופך אותה ללא רלוונטית בארצנו, בגלל יבואן חמדן ו/או חי בסרט. לו המחיר היה נמוך בכ-60K ש"ח, הטויטה הייתה הופכת לאופציה ממשית.

הנאמר אינו מתייחס לרווקים, שרואים עצמם באותו סטטוס גם בעוד 5-6 שנים.

במחיר הנוכחי שלה, 200K, אין לה מתחרות, נקודה. ב 140K אנחנו לא נראה אותה לעולם. אתה גם טועה לגבי הצורך בפרקטיות לקהל היעד לעומת הצורך בפוזה למשל. מה גם שהטויוטה פרקטית מאוד לקטגוריה.

emotion of motion

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל יחסי למה?

מבחינת השוק אני לא רואה אלטרנטיבות אחרות שמציעות לי מה שאני מחפש, לא ב 240 ועל אחת כמה וכמה לא ב 170.

הבמוו ובוודאי המרצדס הן חיות שונות לחלוטין גם אם מנועי הטורבו מאפשרים פוטנציאל כוח נרחב יותר.

ב 116 דווקא כן יצא לי לנהוג והתחושות העולות מהרכב הן שונות לחלוטין - היא נוחה, שקטה, גבוהה ונוטה הרבה יותר.

יכול להיות שעל המגבלות היא מדהימה, אך לא הגעתי לשם וביומיום הא מרגישה כמו רכב מסגמנט אחר לחלוטין.

אבל אם מה שאני רוצה זה אוטו עם תחושה ספורטיבית "קשה" יותר, אם אני מחפש את האטרף, הרעש, התגובתיות, התנוחה, ה- LSD, הגובה ובעיקר את החיוך בכל נהיגה... ואם אני רוצה את כל זה עם מקום לשני ילדים ובגאז' קטן - מה יש לך בשבילי אפילו ב 240?

ומאידך (כי חייבים ובהחלט יש על מה להלין) יש את הגימור, האבזור, המחיר בחו"ל (יחסית לרכבים אחרים ובתרגום עלויות ישיר), המנוע האנמי - יש המון גורמים שלא היית מצפה למצוא ברכב ברמת המחיר הזו.

באופן אישי הטויוטה מצטיינת בסעיפים החשובים לי ועל כן אני מאמין שבמוקדם או במאוחר זה יהיה הרכב הבא שלי.

לא יודע ביחס למה למדוד אותה אבל כאשר זו תהיה זמינה במחירים נמוכים במקצת - אם כמשומשת ואם ביבוא אישי, אני אהיה שם.

קראתי את כל תגובותיך בשרשור, ודווקא לאור מה שאתה מצהיר על עצמך, אני חושב שהנעה קידמית מבית VAG (שירוקו, GTI 7 או אפילו S3 משומשת) תהיה תפורה לך הרבה יותר מGT86/BRZ:

תקבל איכות חומרים, בידוד ואיכות נסיעה טובים בהרבה

תקבל מנוע גמיש וחזק מאוד, שיתן לך להרגיש ספורטיבי לאורך כל קשת הסל"ד

תקבל התנהגות כביש טובה יותר מכל רכב שנהגת עליו עד היום, ותוכל לחוש זאת בכל מהירות(לא רק במגבלות)

תקבל פרקטיות של רכב משפחתי, דבר שהיית רגיל אליו עד היום ללא צורך להתפשר

ושתרצה למכור תקבל שוק סחיר הרבה יותר.

החסרונות היחידים שלא תקבל אם לא תרכוש GT86/BRZ, הם חוסר ההנעה האחורית, זנב שובב ועוד אולי עשירית ספורטיביות שביננו אתה לא צריך, ולא תגיע לשם ממילא.

פורסם
במחיר הנוכחי שלה, 200K, אין לה מתחרות, נקודה. ב 140K אנחנו לא נראה אותה לעולם. אתה גם טועה לגבי הצורך בפרקטיות לקהל היעד לעומת הצורך בפוזה למשל. מה גם שהטויוטה פרקטית מאוד לקטגוריה.

אני לא חושב שהיא פרקטית, על אף ה״מושבים״ מאחור. המחיר הנוכחי שלה לא 240?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
טיוטה אומרים שלא ידוע מתי מביאים עוד משלוח של gt

לא היה מוצלח מבחינתם?

נו - ומה ציפית לשמוע? כרגע הם רוצים להפטר מהסטוק הקיים.

כשהזמנתי לפני שנה ומשהו פוקוס ידנית דרך חברת ליסינג(ובדקתי גם כלקוח פרטי), דלק מוטורס טענו שלא ידוע מתי מגיע משלוח עם ידניות. מן הסתם, הם היו מעדיפים למכור עוד אוטומטית מהמלאי.

ההזמנה בוצעה בינואר, עד מרץ אף אחד לא ידע כלום ובסוף אפריל הגיע הרכב לארץ.

אל תדאג. יגיעו גם יגיעו (גם אני זומם על אחת בהמשך).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
החסרונות היחידים שלא תקבל אם לא תרכוש GT86/BRZ, הם חוסר ההנעה האחורית, זנב שובב ועוד אולי עשירית ספורטיביות שביננו אתה לא צריך, ולא תגיע לשם ממילא.

ובינינו, למה אתה קובע עבורו מה הוא צריך - ומה הוא יעשה עם המכונית כשתהיה ברשותו?

ולא בינינו, העולם לא מתחיל ונגמר בממלכת VAG...

פורסם

VAG לא תתן לו את מה שהוא מחפש - הרגשה שהוא נוהג במשהו מיוחד. שינסה מגאן RS CUP אולי?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קראתי את כל תגובותיך בשרשור, ודווקא לאור מה שאתה מצהיר על עצמך, אני חושב שהנעה קידמית מבית VAG (שירוקו, GTI 7 או אפילו S3 משומשת) תהיה תפורה לך הרבה יותר מGT86/BRZ:

תקבל איכות חומרים, בידוד ואיכות נסיעה טובים בהרבה

תקבל מנוע גמיש וחזק מאוד, שיתן לך להרגיש ספורטיבי לאורך כל קשת הסל"ד

תקבל התנהגות כביש טובה יותר מכל רכב שנהגת עליו עד היום, ותוכל לחוש זאת בכל מהירות(לא רק במגבלות)

תקבל פרקטיות של רכב משפחתי, דבר שהיית רגיל אליו עד היום ללא צורך להתפשר

ושתרצה למכור תקבל שוק סחיר הרבה יותר.

אבל ה- LOOK, הבן-אדם מחפש את ה- LOOK (כתום? אני? בגילי ומעמדי? ממש פרוע ;-) ), ואפשר להודות בלב שלם שה- LOOK של רכב VAG לא משהו, אולי למעט השירוקו. הבן-אדם חלם על "רכב ספורט" אפשר להניח די בבטחון שהוא לא חלם על טויוטה כל חייו, אלא על התצורה. באו טויוטה וייצרו לו חלום בר השגה, אפילו בצבע "פרוע", וזכו בו. באותה מידה לו היתה פה עכשיו RX8 אני מניח שהיא היתה משרתת את המטרה. גם אבא של אשתי תמיד רצה "מיאטה".

עוד שני דברים (אולי שלושה):

לטעמי היה נהנה יותר ב- RS, גם יפה וגם אופה.

גם ה- ST מגיעה בכתום ומהר יותר, אבל אין לה את אותו LOOK של רכב ספורט.

ה- GTI דווקא יודעת לשחק עם הישבן (עד התערבות המערכות) אם אתה מלטף אותה נכון.

והכי חשוב - שנהנה כולנו וננהג בזהירות :-)

[עריכה: ואולי בכלל התבלבלתי בין באגט להיסי; סליחה]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני לא חושב שהיא פרקטית, על אף ה״מושבים״ מאחור. המחיר הנוכחי שלה לא 240?

ואני חושב שמיאטה פרקטית. המחיר כבר לא 240.

emotion of motion

פורסם
לא יודע מיהו מדריך הנהיגה המפורסם אבל אני לפחות מה-זה לא מסכים איתך. נהגתי על ה-116 (אוטומטית אמנם) בנהיגה ספורטיבית ואפילו בניסיונות דריפטים על מסלול ומדובר בפח אשפה על 4 גלגלים, לא פחות.

אני אפילו אקצין ואומר שהיא מתנהגת כמו מכונית הנעה קדמית, ואפילו לא מוצלחת במיוחד (נניח כמו גולף רגילה). ההיגוי סביר עד לנקודה שהיא מאבדת אחיזה, המנוע אולי גמיש אבל חלש (ויש יותר מדי הילוכים) והתחושה הכללית היא של גרסת כניסה שלא השקיעו בה יותר מדי. איפה זה ואיפה GT86...

ה116 אוטומט מול ה116 ידנית ESP כבוי ומצב ספורט עם goodyear eagle f1 asymmetric 2 = עולם שונה לחלוטין, מבטיח.

פורסם
ובינינו, למה אתה קובע עבורו מה הוא צריך - ומה הוא יעשה עם המכונית כשתהיה ברשותו?

ולא בינינו, העולם לא מתחיל ונגמר בממלכת VAG...

הבנו כבר שאתה מאוהב ברכב, (למרות לאור כל הקומפלימנטים שהערפת עליו, לא ברור למה לא רכשת אותו עדיין).

תקרא שוב את ההודעות של פותח השרשור, שים לב לדברים שהפריעו לו בנסיעת המבחן וכיצד הוא מגדיר את נהיגתו, ואז תבין למה המלצתי לו על רכבים אחרים בטווח המחיר הזה.

פורסם
ואגית גודשת כבר הייתה לי.

.

.

.

(טרנספורטר)

זה כמו להגיד אני לא מעוניין בקורבט נהגתי בהמר

(וכן אני יודע שזה בצחוק אבל בכול צחוק יש קצת אמת)

פורסם
הבנו כבר שאתה מאוהב ברכב, (למרות לאור כל הקומפלימנטים שהערפת עליו, לא ברור למה לא רכשת אותו עדיין).

איני רוכש רכב חדש בשנה-שנה וחצי הראשונות ליצורו. יצור הטויובארו החל בדיוק לפני שנה. אני מתכוונן לקראת סוף השנה - ומקווה ששער דולר אטרקטיבי יסייע בכדאיות יבוא אישי של גרסת הסאיון של המכונית, בתמורה לחסכון של כמה עשרות אלפי שקלים. לסאיון יש מספר תכונות שחביבות עלי במיוחד ואינן בנמצא ב-GT המיובאת ע"י היבואן;

1.התנעה באמצעות מפתח ולא מתג חשמלי

2.גלגל חילופי קומפקטי ורצפת תא מטען שטוחה ושימושית

3.אין ספויילר אחורי

4.יש מערכת קול עם כפתורים ולא עם מסך מגע

החיסרון; בסאיון אין בקרת אקלים אלא מזגן רגיל. לא נורא.

תקרא שוב את ההודעות של פותח השרשור, שים לב לדברים שהפריעו לו בנסיעת המבחן וכיצד הוא מגדיר את נהיגתו, ואז תבין למה המלצתי לו על רכבים אחרים בטווח המחיר הזה.

להמליץ מותר, אבל למה רק על ואגיות?

פורסם

התוכנית שלך נשמעת מעניינת, השאלה היא באיזה מחיר תוכל להביא כזו ביבוא אישי, וכמה היא תהיה זולה מהמבצע הנוכחי.

עכשיו ב200 אלף ש"ח, יש לך רכב חדש מחברת טויוטה עם אחריות ל3 שנים, כולל כל התוספות שהחלטת לותר.

אם תשיג מחיר של 170-180 זו תהיה הצעה מעניינת, אך אם זה יהיה קרוב ל200, לדעתי לא שווה את ההתעסקות.

בכל מקרה שיהיו לך עוד פרטים, כולל עלויות אשמח אם תפרסם כאן.

פורסם
התוכנית שלך נשמעת מעניינת, השאלה היא באיזה מחיר תוכל להביא כזו ביבוא אישי, וכמה היא תהיה זולה מהמבצע הנוכחי.

עכשיו ב200 אלף ש"ח, יש לך רכב חדש מחברת טויוטה עם אחריות ל3 שנים, כולל כל התוספות שהחלטת לותר.

אם תשיג מחיר של 170-180 זו תהיה הצעה מעניינת, אך אם זה יהיה קרוב ל200, לדעתי לא שווה את ההתעסקות.

בכל מקרה שיהיו לך עוד פרטים, כולל עלויות אשמח אם תפרסם כאן.

אני לא מבין אם אוטמט עולה 200 אז כמה הידני?

והאם המתאומה מבית סובארו גם הורידה מחירים ?

• תוכן חדש...