Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן של הדיוט ב GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
hissi ,כל הכבוד! כתבת יפה וביושר. על עצמי יכולתי לכתוב: "נסיעת מבחן של אידיוט ב GT86 " רק כאשר חזרתי לסוכנות אחרי 40 דקות נהיגה ,שמתי לב שהתקרה שחורה, שדשבורד לא נראה מפואר משהו ושארמברקס קצת תקוע לי במרפק. אבל ההחלטה כבר נפלה - ואני הזמנתי אחת כתומה. רציתי ידנית, אך כבר לא היו במלאי. לא נורא, חשבתי לעצמי, לאשתי יהיה יותר קל לספוג את המכה עם גיר אוטומטי. אני לא יודע להסביר, מה כל כך אהבתי באוטו... יש לה אופי, היא מתנהגת אחרת, היא גורמת לך לרצות לנהוג. אני לא נהג ספורטיבי, יש לי ותק של 35 שנים מאחורי ההגה ואני אוהב מכוניות. וכאן אנחנו מגיעים נקודה עיקרית: מכונית ספורט כמו GT86 -זה חלום שלי מגיל צעיר. ואני כבר די זקן. כך שאין לי היסוסים - זה או היום או אף פעם! זה לא נוח לכנס לרכב קופה עם הליכון:-( כך שהחלטתי לקחת סיכון. אני יודע שזה קצת מצחיק כאשר איש מבוגר נוסע במכונית ספורט כתומה ומה יגידו הילדים והנכד?

האמת - לא אכפת לי. זה כל כך נעים שסוף-סוף אני יכול להרשות לעצמי להגשים חלום.

אני אוהב את הפורום הזה. סעו בזהירות!

אחת התגובות הכי יפות שקראתי כאן! מקווה שאתה תהנה מכל רגע עם הרכב :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחת התגובות הכי יפות שקראתי כאן! מקווה שאתה תהנה מכל רגע עם הרכב :)

תודה, חבר יקר! בינתיים אני סובל בהמתנה לרכב. הוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים, כנראה.

פורסם

פותח השרשור, עשה סיבוב על הקורסה OPC, אתה כנראה תהנה ממנה יותר. מבחינת עלות-ספורטיביות אין לה מתחרות כרגע.

emotion of motion

פורסם

baget יקר,

חיכתי למישהו בדיוק כמוך.

כשתקבל את המכונית צור איתי קשר בהודעה פרטית,

ברשותי אלבום גדול ומהודר שטויוטה הוציאה במהדורה מוגבלת עם השקת המכונית,

מתועד בו כל הליך התכנון של המכונית, החל בקונספט, ההיסטוריה של מכוניות הספורט של טויוטה וכלה במוצר הסופי.

כבונוס הוא חתום אישית בידי המהנדס הראשי של פרויקט ה-GT86

קרמבו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

alexk כתב:

פותח השרשור, עשה סיבוב על הקורסה OPC, אתה כנראה תהנה ממנה יותר. מבחינת עלות-ספורטיביות אין לה מתחרות כרגע.

אני חולק עליך:

1. לא אותה קטגוריה בכלל

2. מאפייני התנהגות שונים לחלוטין

3. המכונית מוחלפת בעתיד הקרוב

יחד עם זאת, בקבוצתה, הקורסה OPC מכונית טובה - נראית נכון, חזקה, מאובזרת ואפילו שובבות אולד סקול מסוימת ניכרת בה.

וכמובן המחיר שלה נכון.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר , חלומו של כל יבואן למכור רכב "נישה" בכמויות כמו מיאטה :lol:

תתחדש , המבחן השני של כריס האריס ביחד עם ה-Z והקאיימן שינה לי לגמריי את התפיסה על הרכב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
alexk כתב:

אני חולק עליך:

1. לא אותה קטגוריה בכלל

2. מאפייני התנהגות שונים לחלוטין

3. המכונית מוחלפת בעתיד הקרוב

יחד עם זאת, בקבוצתה, הקורסה OPC מכונית טובה - נראית נכון, חזקה, מאובזרת ואפילו שובבות אולד סקול מסוימת ניכרת בה.

וכמובן המחיר שלה נכון.

לא הצעתי אותה כמתחרה לטויובארו אלא הצעתי לו להחליף קטגוריה שהוא כנראה יהנה ממנה יותר (כרגע לפחות). לנסות לא מזיק.

emotion of motion

פורסם

אני מאוד אוהב לקרוא ביקורות כאלה של אנשים שלא שבויים בקונספט מסויים.

תודה על הסקירה, לטעמי זה מוסיף המון.

פורסם

הכיול מתלים בסוברו יותר נוטה לתת היגוי (אפשר להגיד את זה על כל הרכבים המודרנים שלהם בעצם) ולכן לדעתי כל עוד ההפרש במחיר נמוך יותר מסט מתלים טוב עדיף לבחור בטיוטה.

יש בליבי חשד, שגורל שתי האחיות בארץ המסים ונפלאות שלנו יהיה דומה ל MX5 - פרח אקזוטי נדיר לאנשים מוזרים. מה שטוב בזה - שכאשר תראה אחד משתי טויוברות - מיד תדע- הבעלים - הוא האח שלך בנפש. אנשי "פוזה" וסטייל" לא יקנו "טויוטה" ואם יקנו - לא יחזיקו איתה הרבה זמן...:?

אתה אז צריך לראות את הפוזאיסט שממנו קניתי את הרכב. (החזיק בו כחצי שנה)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הצעת המחיר בהתאם למבצע עומדת על 199 אש"ח.

המחיר לא נראה לי פתוח לדיון ובצ'ופרים בהתקנות מקומיות אני לא מעוניין.

עד להודעה חדשה ולפחות עד סוף מרץ המבצע נמשך.

אכן יש עכשיו BRZ משומשת למכירה בלוחות אך בתמחיר הנוכחי הבעלים מבקש עליה 10 אש"ח מעל מחיר טויוטה חדשה וכ- 35 אש"ח מעל מחירון יד 2 (לא בדקתי לוי יצחק) כך שמבחינתי היא לא רלוונטית.

בחיים אחרים אין לי ספק שהייתי מתנייד במיאטה עם גג קשיח.

בחיים האלו אני חושב שהילדים שלי עלולים למחות על בחירה שכזו, לפחות עד שיגיעו לגיל של הוצאת רישיון נהיגה.

ובכדי להוסיף חטא על פשע הבחירה האישית שלי חייבת להיות הנעה אחורית.

כך שבשקלול צרכים והעדפות יוצא שהבחירה היא בין במוו משומשת ובין ה-GT.

מכיוון שמכונאי גדול אני לא, יוצא שה GT86 היא הבחירה ההגיונית (ואני מבקש לא להתווכח עם זה מכיוון שכך בדיוק היא תוצג לאישתי).

למרות כל האמור לעיל, מהיכרות ארוכת שנים עם עצמי לא מן הנמנע שבסוף באמת אשתפן ואסיים מאחורי הגה של פיאסטה או כל שיבוט אחר.

פורסם

כך שבשקלול צרכים והעדפות יוצא שהבחירה היא בין במוו משומשת ובין ה-GT.

מכיוון שמכונאי גדול אני לא, יוצא שה GT86 היא הבחירה ההגיונית (ואני מבקש לא להתווכח עם זה מכיוון שכך בדיוק היא תוצג לאישתי).

למרות כל האמור לעיל, מהיכרות ארוכת שנים עם עצמי לא מן הנמנע שבסוף באמת אשתפן ואסיים מאחורי הגה של פיאסטה או כל שיבוט אחר.

היסי, אל תהסס...

לא פחות משהיא מענגת, GT86 היא מכונית פרקטית, איכותית ובעלת עלויות אחזקה שפויות. כבעלים לשעבר של ב.מ.וו(ובעלים לעתיד של GT86), אני מניח שהיא גם תהיה אמינה יותר. הרבה יותר.

אל תהסס. תמיד תוכל לקנות פיאסטה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הרכב נחמד, אבל כמו כל רכב, הROI זה מה שחשוב.

240,000 זה לא מחיר לרכב כזה, סלחו לי, גם 180 לא.

טויטה ישראל מתעלמים לחלוטין משוק שהולך וצף במהרה בדמות מרצדסים ובימרים במחירים שנעים מ155 אלף ש"ח ועד 170 אלף ש"ח בסגמנטים הזולים עם מנועי טורבו זריזים וכוחניים שנעים בין 22-30 קג"מ ובמיוחד מההוזלה ברכבי המיני שגם כן מרעידים את עולם הרכב הישראלי.

כן, הבימריות והמרצדסיות לא מוגדרת "רכב ספורט" בעלוני הפרסום, אבל הם רכבי ספורט בדיוק ואולי יותר מהטויטה הזו.

מה ספורטיבי בה? הנמכה של 20 מ"מ? LSD ששמו בחסד רק בGT86? ה"GT" שהוסיפו לשם שלה? רכב ספורט או אחד שמתיימר להיות ספורטיבי אמור להיות מוגדר כך בעיקר בגלל המנוע.

המנוע בBRZ ובGT86 לא תואם את העידן המוגדש שאנו חיים בו ובטח לא תיבת ההילוכים הפרימיטיבית.

אין בה שום דבר מיוחד ומלהיב חוץ מתג ה"הנעה האחורית".

רכב כזה היה נמכר כמו לחמניות אם היה מדובר במנוע מוגדש, קטן וחסכוני יותר, במחיר של 170,000 ש"ח לידנית. גם אני הייתי שוקל וכנראה מעדיף אותו על הבימר.

אבל היבואן יודע שהוא מונופול בתחום וגם סבבה לו למכור 20-30 יחידות בשנה ברווח של 100,000 ליחידה.

פורסם
כן, הבימריות והמרצדסיות לא מוגדרת "רכב ספורט" בעלוני הפרסום, אבל הם רכבי ספורט בדיוק ואולי יותר מהטויטה הזו.

והמשפט הזה, ידידי, מסביר עד כמה לא הבנת את המהות של המכונית הזו.

גש לסוכנות טויוטה, הזמן נסיעת מבחן.

נדבר אחר כך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הרכב נחמד, אבל כמו כל רכב, הROI זה מה שחשוב.

240,000 זה לא מחיר לרכב כזה, סלחו לי, גם 180 לא.

טויטה ישראל מתעלמים לחלוטין משוק שהולך וצף במהרה בדמות מרצדסים ובימרים במחירים שנעים מ155 אלף ש"ח ועד 170 אלף ש"ח בסגמנטים הזולים עם מנועי טורבו זריזים וכוחניים שנעים בין 22-30 קג"מ ובמיוחד מההוזלה ברכבי המיני שגם כן מרעידים את עולם הרכב הישראלי.

מה ספורטיבי בה? הנמכה של 20 מ"מ? LSD ששמו בחסד רק בGT86? ה"GT" שהוסיפו לשם שלה? רכב ספורט או אחד שמתיימר להיות ספורטיבי אמור להיות מוגדר כך בעיקר בגלל המנוע.

המנוע בBRZ ובGT86 לא תואם את העידן המוגדש שאנו חיים בו ובטח לא תיבת ההילוכים הפרימיטיבית.

אין בה שום דבר מיוחד ומלהיב חוץ מתג ה"הנעה האחורית".

רכב כזה היה נמכר כמו לחמניות אם היה מדובר במנוע מוגדש, קטן וחסכוני יותר, במחיר של 170,000 ש"ח לידנית. גם אני הייתי שוקל וכנראה מעדיף אותו על הבימר.

אבל היבואן יודע שהוא מונופול בתחום וגם סבבה לו למכור 20-30 יחידות בשנה ברווח של 100,000 ליחידה.

BMW ומרסדס במחיר פחות מ250-300000 הם לאנשים שהסמל חשוב להם יותר מהמכונית.

• תוכן חדש...