Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 או i20 התלבטות קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו נראה לי שקיבלת מחיר די טוב לרכב ליסינג מסוף 2010. לא הייתי אומר זול אבל גם בטח לא מאוד יקר.

תיקון רק:זה אמצע 2011 (מחזק את דבריך עוד יותר אני מניח).

השאלה פה האם עקרונית לוותר על אישור כזה או לעמוד על זה שהם בעצם סוג של עבדו עלי??

לפחות לצורך הדיון איתו היית רוצה לדעת לאיזה מהשתיים המכונית שייכת??

למרות שזאת שטות שלא משקפת את המציאות בואפן מוחלט הייתי רוצה לדעת על ההבדל בין הקטגוריות הרי הן לא סתם קיימות:

לדוגמא אני שעברתי את הטוטואל לוסט שבגללה אני קונה רכב קיבלתי הורדה של 22 אחוז כי לא היה רשום כלום מלבד שזה ליסינג ולאחר שאמרתי שזה נהג אחד היה אז אמרו שברגע שאביא אישור הם יכבדו אותו ויורידו ל14 אחוז- שזה מאוד משמעותי.

זה ישתקף ברגע המכירה העתידית ובגלל זה אני דיי חושב שאותה "חברה מוכרת" מכרה לי סוג של חתול בשק ואני חושב שאם באמת קטגורית הרכב שייך בכלליות (באופן אחיד כמו שאתה אומר) ל22 אחוז הפחתה אז אני צריך לדרוש מחיר אחר, אמנם לא כל ה22 כי בכל זאת כמו שאתה אומר זו לא בדיוק המציאות אבל מדובר ב6 וחצי אלף הפרש.

• תוכן חדש...