Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הרבה זמן נעדרתי מן הפורום, שמח לחזור :)

הרכה מיועד לאבא שסובל מבעיות גב ולכן חשוב שיהיה נוח -עד כמה שניתן במגבלות התקציב .

האיגניס יכל לדעתי להתאים בזכות הישיבה הגבוהה שגם מקלה על כניסה ויציאה מן הרכב.

חשוב שהרכב יהיה זול לאחזקה ושיהיה חסכוני .

הרכב מיועד לנהג יחיד ,לנסיעות כל יום בית-עבודה , סה"כ כ 30 אלף ק"מ .

חשוב שיהיה עם גיר אוטומטי שלא קופץ כי כל קפיצה עלולה לעורר כאבי גב .

הרכב יהיה חייב לעבור יישור קו, מחפש רכב כמה שיותר אמין וזול מבחינת עלויות הטיפולים.

הצעתי לבדוק פונטו ספייס -אבי סירב .

כל רכב צרפתי-לא בא בחשבון

מקווה שABS ברכב בתקציב הנ"ל זו לא מילה גסה :)

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אם זה נוח אז זה לא יונדאי גטס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לנו במשפחה איגניס משנת 2003.

אם אתה רוצה שבעיות הגב של אביך יחמירו - קנה לו איגניס :-)

האיגניס אמנם זולה לאחזקה ואמינה בצורה יוצאת דופן אבל נוחות זה לא התחום שלה. היא אמנם גבוהה מעט וקל להכנס אליה אבל כשנוסעים על פסי האטה צריך לרדת ל20 קמ"ש כדי לא לחטוף את התקרה בראש וכל בור בכביש מזכיר לך כמה חוליות יש לך בעמוד השדרה. האיגניס גם לא בטיחותית במיוחד.

לא הייתי ממליץ עליה לאנשים עם בעיות גב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל רכב צרפתי-לא בא בחשבון -אז שימשיך לשבור את הגב...המגאן נוחה מאוד ויש אפילו סיכוי כלשהו להוציא אחת מחב' ליסינג כנ"ל C4.

אבל אם עדיין לא אז..

לדעתי עדיף לפזול לכיוון קטגוריית המשפחתיות.

סובארו אימפרזה שנת 2006-5 היא אוטו יחסית נוח.

מאזדה לנטיס-גם לא רעה בכלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גטס אולי עדיפה על איגניס בנוחות הנסיעה אבל גם זה לא תחום שהיא מצטיינת בו.

אם אתה כל כך חושש מהגירים האוטומטיים של הצרפתיות, אולי כדאי ללכת על מגאן מקרסו טרייד אין. הם נותנים לך אחריות מלאה על הרכב לשנתיים, תוציא מהם קצת טיפולים, או טיימינג, צמיגים וכו' ותהנה מהאוטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האיגניס הוא רכב שכל כך overrated ולא ברור מדוע. נהגתי תקופה באיגניס 2006 וזה פשוט רכב זוועתי. כולו מקרשקש כמו ריקשה בת 100 וכל בור הכי מזערי בכביש מועבר בצורה הכי ישירה לגוף שלך...בכלל, ההרגשה היא שאתה נוהג בתוך קופסת שימורים.

לא יודע לגבי הגטס יותר מדי אבל מהפעמים הבודדות שהיה לי ה"עונג" לנסוע באחת, גם לא ממש נהניתי אבל אני חושב שיותר מהאיגניס...

לדעתי, חפש רכב אחר.

• תוכן חדש...