Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אלטרואיזם מוחלט קיים היא שאלה פילוסופית לא קטנה בכלל... האם היינו עוזרים למישהו, או עושים מעשה "טוב", גם במידה ולא הייתה לו ולו השלכה "טובה" אחת בעבורינו? (בכלל זה סיפוק רגשי כמו שציינת). מעבר לכך, האם היינו עוזרים למישהו, מתוך הבנה כי כך ראוי שיתנהלו הדברים על פי אמות המוסר התקינות, אף על פי שהדבר היה נוגד את טובתינו האישית? בקשר לשרשור, בדומה למה שנהג לילה עושה, יש לאימי מנהג בו בכל חג פורים היא נוהגת לקחת את אחיותי הקטנות לחלק אוזני המן במעון לקשישים בעירי. אמא שלי נושאת מגשי אזני המן, אחותי הקטנה (אך לא הקטנה ביותר) נושאת גיטרה, והקטנה ביותר "סתם" מצטרפת כדי לשמח את האוכלוסיה המבוגרת...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני תמיד משתדל לעזור לאנשים.

לפני כמה ימים היה בחור שניסה להכניס לרכב שלו בלון חמצן או הליום מאלו שהם 180 ס"מ גובה.

לידו היה אבא שלו כנראה, בן 60 על כיסא גלגלים.

זה שוקל כמה עשרות קילו טובים ועזרתי לו. בין שנינו זה היה קשה אז לבד הוא לא היה מסוגל.

פורסם
שולח לאנשים את קורות החיים שלהם על המנוי אולג'ובס שלי (: לא יודע אם זה כל כך עזרה...כי בסופו של דבר אני דופק את אולג'ובס על זה :)

אתה יכול להיות רגוע, זה לא דופק אותם.

הם חיים ממפרסמי המשרות. על כל מפרסם הם גובים סביב 250-300 ש"ח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב, מישהו שרואים שאין לו הרבה כסף (לא מסומם לא שיכור ולא כלום) ביקש שקל לאוטובוס.

עלינו לאוטובוס אמרתי לנהג שישלם על שניים עליי ועליו, וכשהוא בא לתת לי את הכסף שהיה לו שזה 5 שקלים, אמרתי לו שיעזוב שלא צריך, הוא ביקש תודה כמה פעמים והמשיך אבל האמת לשמוע תודה מכזה בנאדם, בשבילך 6 שקל בשבילו זה הרבה יותר למשל לקנות איזה לחם או משהו.

אז למה לא תתנו ותאמינו לי ישבתי עם הרגשה טובה שהייתה שווה 6 שקל :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אני רוצה רגע לקחת את השרשור הזה לכיוון אחר.

בהמשך ישיר לשרשור הזה, ועוד כמה שרשורים שגרמו לי לתהוה קשות על הקשר הגנטי של חברים בפורום הזה לבין שאר אוכלוסיית המדינה והגעתי למסקנה: מפרסמים שרשור על מפגש בנושא נורא משעמם.

ננעלים בבונקר גרעיני ומורידים על המדינה פצצת אטום.

סה טו.

לנושא השרשור: יש לי פטיש לעזור לאנשים להחליף גלגלים :shock: לא יודע למה.

וגם לקחת בחורות טרמפים, תמיד. אני מעדיף לעשות סיבוב של עוד 40 ק"מ ולא לחשוב שלא לקחתי אותה והיא נאנסה ונרצחה.

בנימה אחרת: על ההבדלים בין פה לשם: לפני כמה ימים הלכתי לבנק, ביחד איתי הגיעה אישה מבוגרת (65-70) אז בתור רפלקס פתחתי לה את הדלת ונתתי לה לעבור (בקנדה כולם עושים את זה לכולם ואף אחד לא מתרגש מזה יותר מידיי). בתגובה היא עמדה שם עם פה פעוד משהו כמו 5 שניות לפני שהתחילה לצעוק "וואו! איזה ג'נטלמן! תודה רבה" אני חייכתי חיוך נבוך והמשכתי ללכת. הייתי בשוק שהיא נדהמה מהאקט הזה כלכך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני דרום אמריקאי אז הקטע של לפתוח דלת לנשים אצלי בדם :)

ואני גם נוטה לקחת בחורות טרמפ, למרות שאני לא מצפה לשום דבר (חלקן גם כונפות).

פשוט אם יקרה משהו לאחת מהן, לא הייתי רוצה לחשוב שזה כי לא לקחתי אותן עוד מטר הביתה.

בנוסף, אני מאמין בחוק של מינימום מאמץ.

זה אומר שאם צריך לעשות משהו (ללכת 300 מטרים) ואני יכול לעזור לבן אדם לעשות את זה במינימום מאמץ (כמו טרמפ, אם אני בכל מקרה נוסע בכיוון), אני אעזור.

אני מכיר אנשים שאומרים "מה, תעלה לאוטו בשביל 300 מטר?". מהם אני מתרחק.

זה תקף גם לגבי הזזת רהיטים וכל דבר שמצריך מאמץ כלשהו.

אם אפשר שיהיו יותר אנשים שיעזרו ויחלקו את העומס, זה מה שצריך לעשות.

וגם, אם מישהו מבקש ממני טרמפ אז אני אקח אותו עד הכניסה לבית. המאמץ שאני צריך לעשות כדי לקחת אותו הוא הרבה יותר נמוך מאשר המאמץ שלו של הליכה עד הבית כמה מאות מטרים.

פורסם
משתדל בכל הזדמנות שיש. נהגת שודים העלתה לפה סרטון יפה, שאני לא מוצא כרגע. כעקרון, תמים ככל שזה יהיה, אני מאמין בלעשות כמה שיותר מעשים טובים, ושזה במביא לשיפור גם אצל אחרים.

אני משערת שהתכוונת לסרטון הזה:

http://www.facebook.com/photo.php?v=558886877474784&set=vb.411244765616994&type=2&theater

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קדימה, עכשיו תורכם.

ליבו של הישראלי המצוי (אנחנו) נמצא במקום הנכון ככל שזה מגיע למחוות קטנות בדרך .

אך כמה מהמחוות הללו (גדולות וקטנות) אכן מגיעות ממקום אמיתי וצנוע ?

ממקום שלא בא ללטף את האגו

ממקום שלא בא לרצות את האל או להבטיח מקום בעולם הבא

תחושות נטולות התנשאות או עליונות

גם אם איננו מודעים אליהם - הם שם והם מניעים.

הרצתי בראשי מיקרים אישיים וניתחתי את האירועים עם עצמי, ועם היד על הלב אני יכול לומר לך

שרובם לא ענו על הקריטריונים שהצבתי.

Gn'f'R

פורסם
אני היחיד שלא מפסיק לזמזם את השיר של דני בסן בגלל הכותרת הזו ? :? סאעמק נדבקתי בשיר .

שמישהו יזמזם משהו אחר דחוף.

לא רק אתה, ובעיקר בגלל שלאחרונה גיליתי "פנינה" בקליפ של השיר מתוך זהו זה.

שימו לב מה קורה ב - 1:23.. אייטיז+ערוץ 1+שידור חי = PRICELESS:lol:

vh-1znGxKjM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

צדקה תציל ממוות, המשפט הזה תקוע לי בראש מגיל קטן, תמיד קראתי מה רשום על קופות צדקה.

לא מאמין בזה, אני מאמין בנתינה, בקארמה.

האושר מתחיל מבפנים, וכן אני נהנה לעזור לאנשים כי זה עושה אותי מאושר.

אתמול הגעתי הביתה ומשום מקום צץ לו חתול פרסי קטן ויפה, מיילל והולך אחרי, הוא היה נקי ויפה אבל די קטן, פתחתי את הדלת והכלבים יצאו, אז הכנסתי אותם והוצאתי את החתול, קופסת טונה אחת ליד הדלת, יש שם שמיכה לכלבים, החתול התמקם ואני נסעתי לסיבוב של שעה בשכונה בתקווה למצוא מודעת של "אבד חתול", מצאתי כ"כ הרבה כם תמונות, גור קטן וחמוד ואפילו פרס של $1000, צ'יוואווה אבוד ועוד אבל לא את החתול שצנח עלי, חזרתי הביתה והוא נעלם, כנראה חזר הביתה (אני סומך על חתולים, הם בדרך כלל מודעים לסביבה).

ולגביי המודעה עם הפרס, הלוואי והייתי מוצא את הגור רק בכדי להחזיר לבעליו ולהגיד להם שישמרו את הכסף, אם הם מוכנים לתת $1000 בשביל גור חתולים, הם אנשים טובים.

תתנו, תתנו מהלב ותתנו בלי לצפות לתמורה.

haters will hate

פורסם

ראיתי 7 פעמים ולא הבנתי מה קרה שם בדיוק?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשרף לילדה בצד ימין השיער מהזיקוק ויד נעלמה נותנת לה כאפה בראש כדי לכבות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...